개요

위치

후기 (35) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 35개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.7
청결 상태 8.6
편안함 8.9
가격 8.8
9.0

정렬 기준 :

Monique, 다 큰 자녀가 있는 가족, Zutphen, 네덜란드 I 27 Jul 2016

"Geweldig echt Frans appartement, metro heel dichtbij wat erg handig is. Gezellige dagen met het gezin gehad"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
익명, 친구들 일행, , 프랑스 I 26 May 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Alkmaar, 네덜란드 I 15 Oct 2015

"Mooie buurt, zeer ruim appartement, snelle metroverbinding met centrum"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Eindhoven, 네덜란드 I 21 Sep 2015

"-"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Hoofddorp, 네덜란드 I 31 Jul 2015

"Prachtig appartement in bijzondere wijk van Parijs. Was voor ons een ontdekking. Auto geparkeerd in parkeergarage voor de deur en metro om de hoek. In de wijk veel leuke restaurants en winkels. Zeer hartelijke ontvangst en check out verliepen perfect. Top ervaring"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
mayke, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 네덜란드 I 25 Jul 2015

"Aanrader; Super locatie in een van de betere wijken van Parijs, ideale locatie om met de metro die om de hoek ligt Parijs te verkennen. Wij hebben 6 dagen in dit appartement vertoefd. Ruim en gezellig, van alle gemalen voorzien, voelde ons direct thuis. Zeer aardige eigenaar! Wij hebben geen enkele aan/opmerking alleen dat we zeker terugkomen!! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Hilde, 어린 자녀가 있는 가족, Almere, 네덜란드 I 08 May 2015

"Karakteristiek Frans appartement. Gelegen aan een park in een keurige buurt. Winkels, restaurantjes en metro om de hoek. Auto kan in parkeergarage onder het park worden geparkeerd. Kortom, alles in de buurt en met 10 minuten in de metro ben je in het hart van Parijs. Absoluut en aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
9.3
Wijnand, 어린 자녀가 있는 가족, HEEMSTEDE, 네덜란드 I 04 May 2015

"Mooi appartement, gelegen in een rustige en nette buurt van Parijs en op loopafstand van een supermarkt, restaurantjes en metrohalte Chateau de Vincennes. Een goede uitvalsbasis dus om Parijs te bezoeken en wat dat betreft zeker een aanrader! Een tip voor het appartement zou nog zijn om één of twee luie stoelen neer te zetten om uit te rusten van een dagje sightseeing, om de slaapbank te vervangen door twee éénpersoonsbedden en alle bedden te voorzien van éénpersoons dekbedden. Maar dat is natuurlijk ook een kwestie van waar je aan gewend bent en met welk gezelschap je op stap bent... Ten slotte nog een laatste puntje waar weinig aan te veranderen is: de temperatuur van het appartement wordt (vanaf 20 april) centraal in het gebouw geregeld en kun je dus niet beïnvloeden. Dat zal meestal geen probleem zijn, maar met wat kouder weer bleek de temperatuur niet boven de 19 graden uit te komen (wel daaronder). Een extra trui kan dan handig zijn..."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, London, 영국 I 11 Apr 2015

"Attractive, functional apartment in great location away from cental paris but with 1min walk to metro line 1 which goes directly through centre of tourist attractions. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Berkel en Rodenrijs, 네덜란드 I 27 Dec 2014

"super appartement , Guillaume een zeer vriendelijke eigenaar :-)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Tielt-Winge, 벨기에 I 01 Nov 2014

"Prachtig en kindvriendelijk appartement. Rustig gelegen en met één metro meteen in het ecntrum van Parijs. Metrostation is vlakbij! Wij hebben er enorm van genoten!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Elroy, 어린 자녀가 있는 가족, ossendrecht, 네덜란드 I 27 Oct 2014

"Erg vriendelijke ontvangst door de eigenaar, uitstekende uitleg over praktische zaken. Parkeergarage en metro binnen 100 meter ook bakkers, supermarkten en veel restaurants zijn er op zeer korte afstand te vinden. Na een bezoek in het hectische Parijs is het heerlijk om in deze rustige en groene wijk terug te komen. We komen graag nog eens terug in dit appartement. Heerlijke vakantie gehad."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다