개요

위치

후기 (35) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 35개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.7
청결 상태 8.6
편안함 8.9
가격 8.8
9.0

정렬 기준 :

, 다 큰 자녀가 있는 가족, Zutphen, 네덜란드 I 27 Jul 2016

"정말 좋은 프랑스 아파트, 지하철 가까이 매우 매우 유용한. 가족과 함께 아늑한 일 했다"

"Geweldig echt Frans appartement, metro heel dichtbij wat erg handig is. Gezellige dagen met het gezin gehad"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
, 친구들 일행, , 프랑스 I 26 May 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Alkmaar, 네덜란드 I 15 Oct 2015

"아름 다운, 아주 넓은 아파트, 센터와 빠른 지하철 연결"

"Mooie buurt, zeer ruim appartement, snelle metroverbinding met centrum"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Eindhoven, 네덜란드 I 21 Sep 2015

"-"

"-"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 어린 자녀가 있는 가족, Hoofddorp, 네덜란드 I 31 Jul 2015

"멋진 아파트 파리의 특별 한 지역 이다입니다. 우리는 발견이 했다. 자동차 문 모퉁이 지하철 앞 주차장에 주차. 많은 좋은 레스토랑과 상점 지역. 매우 환영 하 고 체크 아웃 완벽 했다입니다. 최고의 경험"

"Prachtig appartement in bijzondere wijk van Parijs. Was voor ons een ontdekking. Auto geparkeerd in parkeergarage voor de deur en metro om de hoek. In de wijk veel leuke restaurants en winkels. Zeer hartelijke ontvangst en check out verliepen perfect. Top ervaring"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 네덜란드 I 25 Jul 2015

"권장; 좋은 장소 중 하나에 슈퍼 위치 파리, 파리 탐험을 돌면은 지하철에 이상적인 위치입니다. 우리는 그녀가이 아파트에서 보낸 6 일 있다. 넓 및 모든 지상의 아늑한 느낌 우리 집에서. 아주 좋은 소유자! 우리가 하지 가지고/우리가 확실히 다시 서는 것만 참고! "

"Aanrader; Super locatie in een van de betere wijken van Parijs, ideale locatie om met de metro die om de hoek ligt Parijs te verkennen. Wij hebben 6 dagen in dit appartement vertoefd. Ruim en gezellig, van alle gemalen voorzien, voelde ons direct thuis. Zeer aardige eigenaar! Wij hebben geen enkele aan/opmerking alleen dat we zeker terugkomen!! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 어린 자녀가 있는 가족, Almere, 네덜란드 I 08 May 2015

"특성 프랑스 아파트입니다. 깔끔한 동네에 공원에 위치 해 있습니다. 상점, 레스토랑, 모퉁이 지하철 자동차 공원 아래 주차장에 주차 하실 수 있습니다. 즉, 동네 지하철에서 10 분에에서 모든 것에 있어 파리의 심장. 절대적으로 권장 하 고!"

"Karakteristiek Frans appartement. Gelegen aan een park in een keurige buurt. Winkels, restaurantjes en metro om de hoek. Auto kan in parkeergarage onder het park worden geparkeerd. Kortom, alles in de buurt en met 10 minuten in de metro ben je in het hart van Parijs. Absoluut en aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
9.3
, 어린 자녀가 있는 가족, HEEMSTEDE, 네덜란드 I 04 May 2015

"아름 다운 아파트, 조용 하 고 깔끔한 동네와 파리의 레스토랑, 슈퍼마켓, 샤토 드 뱅 센 지하철 정거장의 거리에에서 위치 해 있습니다. 그래서 파리를 방문 하는 기본 및 권장 확실히 좋은! 아파트에 대 한 팁도 하나 또는 두 개의 자 소파 침대 싱글 침대 2 개 및 침대의 단일 duvets 바꿉니다 관광의 하루에서 휴식을 내려 것입니다. 하지만 물론 그것도 문제 익숙해 고 있습니다 어떤 회사와... 마지막으로, 1 개의 마지막 지점 변경 좀: 아파트의 온도 (4 월 20)에서 정착 하는 건물의 중심 이며 영향을 주지 않을 수 있습니다. 그 보통 문제가 아닐 것 이다는, 하지만 알고 보 니 일부 추운 날씨와는 온도를 상승 하지 않는 (아래) 나올 19도 이상. 추가 점퍼 하는 것이 유용할 수 있습니다..."

"Mooi appartement, gelegen in een rustige en nette buurt van Parijs en op loopafstand van een supermarkt, restaurantjes en metrohalte Chateau de Vincennes. Een goede uitvalsbasis dus om Parijs te bezoeken en wat dat betreft zeker een aanrader! Een tip voor het appartement zou nog zijn om één of twee luie stoelen neer te zetten om uit te rusten van een dagje sightseeing, om de slaapbank te vervangen door twee éénpersoonsbedden en alle bedden te voorzien van éénpersoons dekbedden. Maar dat is natuurlijk ook een kwestie van waar je aan gewend bent en met welk gezelschap je op stap bent... Ten slotte nog een laatste puntje waar weinig aan te veranderen is: de temperatuur van het appartement wordt (vanaf 20 april) centraal in het gebouw geregeld en kun je dus niet beïnvloeden. Dat zal meestal geen probleem zijn, maar met wat kouder weer bleek de temperatuur niet boven de 19 graden uit te komen (wel daaronder). Een extra trui kan dan handig zijn..."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
, 어린 자녀가 있는 가족, London, 영국 I 11 Apr 2015

"매력, 기능적인 아파트 cental에서 좋은 위치에 있지만 1 분 지하철 1 호선 관광 명소의 센터를 통해 직접가 도보로 파리. "

"Attractive, functional apartment in great location away from cental paris but with 1min walk to metro line 1 which goes directly through centre of tourist attractions. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
, 어린 자녀가 있는 가족, Berkel en Rodenrijs, 네덜란드 I 27 Dec 2014

":-) 아파트, 기욤 매우 친절 소유자 슈퍼"

"super appartement , Guillaume een zeer vriendelijke eigenaar :-)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
, 어린 자녀가 있는 가족, Tielt-Winge, 벨기에 I 01 Nov 2014

"아름 답 고 아이 친절 한 아파트입니다. 조용히 자리 잡고 하 고 파리의 ecntrum에서 바로 한 메트로 함께. 지하철 역 근처입니다! 있어요."

"Prachtig en kindvriendelijk appartement. Rustig gelegen en met één metro meteen in het ecntrum van Parijs. Metrostation is vlakbij! Wij hebben er enorm van genoten!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
, 어린 자녀가 있는 가족, ossendrecht, 네덜란드 I 27 Oct 2014

"소유자, 실용적인 문제에 우수한 자습서가 매우 친절 한 리셉션. 주차 차고와 100 미터 이내 지하철 또한 빵집, 슈퍼마켓, 많은 레스토랑에서에서 거기 있다 매우 짧은 거리. 바쁜에 방문 후 파리에 다시와 서이 조용 하 고 녹색 지구 이다. 우리는이 아파트에 다시와 서 같이. 멋진 휴일입니다."

"Erg vriendelijke ontvangst door de eigenaar, uitstekende uitleg over praktische zaken. Parkeergarage en metro binnen 100 meter ook bakkers, supermarkten en veel restaurants zijn er op zeer korte afstand te vinden. Na een bezoek in het hectische Parijs is het heerlijk om in deze rustige en groene wijk terug te komen. We komen graag nog eens terug in dit appartement. Heerlijke vakantie gehad."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다