개요

위치

후기 (32) 8.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 32개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.0
청결 상태 7.8
편안함 7.8
가격 8.0
8.2

정렬 기준 :

Vittorio, 어린 자녀가 있는 가족, Torino, 이탈리아 I 01 May 2012

"La posizione"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 6
편안함 8
가격 8
8.0
Maria Jose, 친구들 일행, Buenos Aires, 아르헨티나 I 17 Apr 2012

"La verdad, todo muy bien. El departamento muy comodo y muy lindo."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Helmut, 친구들 일행, Göttingen, 독일 I 16 Mar 2012

"Die Lage und der sehr freundliche Herr Telle Das Apartment bedarf dringend einer Renovierung. Im Bad ein Wasserschaden der ekelig aussieht, im Schlafzimmer schlampig renovierte Stellen. Etwas Putz und Farbe dann ist alles ok."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
Andrea, 성인 커플, Köln, 독일 I 31 Oct 2011

"zentrale Lage, wohnliche Einrichtung"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
Ursula, 친구들 일행, München, 독일 I 24 Oct 2011

"Besonders gute Information über Paris durch den Vermieter , schnelle Hilfe bei Fragen und Wünschen, sehr nette Begrüßung, wir haben uns sofort wohl gefühlt"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Catarina, Berlin, 독일 I 14 Oct 2011

"The area"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Bears, 네덜란드 I 03 Sep 2011

"De huiseigenaar was een aardige man, als er problemen waren, hielp hij wel! Hij had een boekje gemaakt met goede restaurantjes en bakkers etc. dat kwam ook zeer goed van pas. Verder zit het appartement op een prima plaats, dichtbij twee metrostations en een grote supermart. Onze eerste nacht was verschrikkelijk. We waren met vijf vriendinnen in dit appartement, twee van ons zouden de eerste nacht op het bed in de slaapkamer slapen. Toen ze eenmaal in bed lagen, tilden ze hun kussen op, zat het hele bed vol bedwantsen! Tegelijkertijd raakte ook nog de wc verstopt en de huiseigenaar had geen tijd meer om te komen. We hebben met z'n 5en in drie bedden geslapen en de volgende dag heeft de huiseigenaar alles opgelost. Er is een nieuw bed gekomen, wat nog precies in de woonkamer kon liggen. Toen hadden we helaas al uitslag op onze armen en benen van de bedwantsen. Het klopt trouwens dat op het bed na, de andere slaapplaatsen niet comfortabel zijn. Daarnaast vonden wij het vreemd dat de badkamerdeur doorzichtig is en dat er geen douchegordijn hangt, maar dit hoeft opzich niet een enorm probleem te vormen. Tip: poepen in het louvre! In ieder geval niet in het appartement, dat spoelt niet weg."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 4
편안함 7
가격 8
6.8

“We begrijpen dat jullie een onaangename ervaring hebben ondergaan en de eigenaar ook. Het appartement is daarom meteen professioneel gereinigd en het matras vervangen. Hij vindt het erg vervelend dat jullie dit is overkomen en heeft ons laten weten dat hij het zeer op prijs stelt dat er meteen contact is gezocht om direct actie te ondernemen. Aan de riolering wordt gewerkt zodat je in het Louvre gewoon de Mona Lisa kunt bekijken. Bedankt voor je review en nogmaals een hele dikke sorry.”

Karin, 다 큰 자녀가 있는 가족, Lachendorf, 독일 I 25 Jul 2011

"Die Lage ist klasse, Metro nicht weit, für einen Kurztrip ideal. Apartment war zwar klein, aber sauber."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
patrizia, 친구들 일행, treviso, 이탈리아 I 25 Jul 2011

"la tranquillità del quartiere,era molto rilassante tornare a casa!L'appartamento è molto carino e non manca nulla per cucinare,ci sono supermercati vicini e ogni tipo di negozio per 5 persone il bagno è davvero piccolo,ma ci si può adattare se ci si conosce bene. le finestre non chiudono,d'estate va bene, ma d'inverno?"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Pavo, 어린 자녀가 있는 가족, Taylors Lakes, Victoria, 호주 I 02 Jul 2011

"Claude was fantastic, always there to help if you needed it and attended to everything quickly. The apartment was cozy and a great location in Montemarte next to the best bakery/patesserie in Paris!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Cora, 친구들 일행, Haarlem, 네덜란드 I 20 Jun 2011

"Het was een prettig appartement, gezellig ingericht, alles wat men nodig had was aanwezig. De ontvangst was erg goed. Mr Teller was een bijzonder aardige, behulpzame persoon. Hij straalde vertrouwen uit. Door mijn gezelschap werd het verblijf in het appartement prettig gevonden. Een volgende keer zouden wij zeker weer een appartement van de heer Teller willen huren. Enige verbeteringen (zie onder) zijn echter te adviseren. De bedden in de woonkamer waren niet comfortabel. De slaapbank was aan de kleine kant om er prettig op te kunnen slapen (de persoon die er op sliep was slechts 1.63 m. lang) ; het matras was dun en hard. De uitklapbank/bed werd niet prettig ervaren door de harde lattenbodem met een te dun matras. Maar is op zich wel een goede oplossing. In de badkamer is een douchegordijn absolute must. Het voorkomt het dagelijkse waterballet en daarmee het uitglijden op de natte vloer. De bodem van de toiletpot zag er erg vies uit, maar bleek geen aangekoekte faeces te zijn, maar roest."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
Marion, 어린 자녀가 있는 가족, Nuenen, 네덜란드 I 29 May 2011

"Een paar verbeter puntjes: Er stond o.a. een vuile asbak op tafel en er lagen al gebruikte vaatdoekjes op het aanrecht ."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다