개요

위치

후기 (32) 8.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 32개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.0
청결 상태 7.8
편안함 7.8
가격 8.0
8.2

정렬 기준 :

montse, 어린 자녀가 있는 가족, barcelona, 스페인 I 24 May 2011

"la situación en el barrio es muy buena y el apartamento tiene encanto. la persona que nos hizo el check-in/out no fue nada formal en el horario, quedamos a una hora y la tuvimos que retrasar hasta 3 veces para sus necesidades. Además nos hizo pagar 20 euros en concepto de limpieza ya que no hubo ninguna rotura. pagamos el dinero para no discutir ni perder más tiempo de estancia en París pero vamos a desaconsejar a todos nuestros amigos y conocidos el apartamento ya que el señor en cuestión estuvo "jugando" con nuestra necesidad de acceder al apartamento el día de llegada durante media tarde y el día de la partida no le cambiamos la hora porque estábamos escarmentados del día de llegada. Finalmente decir que lo primero que hizo fue darnos su tarjeta para que en posteriores ocasiones contactemos con él directament en lugar de hacerlo a través de way to stay. Como comprenderán vista la seriedad del señor tiramos la tarjeta. NOS VAMOS CON LA SENSACIÓN DE QUE NOS TOMÓ EL PELO."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 6
편안함 7
가격 6
5.8
Eizabeth, 다 큰 자녀가 있는 가족, Wieringerwerf, 네덜란드 I 08 May 2011

"de ligging is goed een erg gezellige buurt. Claude heeft ons goed ontvangen , we waren wat te vroeg maar dat was geen probleem, betaald + borg en wij zijn weer de stad in gegaan. Misschien is het handig als je een bewijs van betaling krijgt , ik kreeg wel een kaartje met daarop zijn handtekening van de borg maar niet van de betaling van het appartement. verder deed hij erg zijn best om je wegwijs te maken in het app en de stad , ivm auto naar de parkeergarage weg brengen .Ook met vertrek was hij keurig op tijd. het 2 persoons bed in de slaapkamer was goed, maar de rest is echt super slecht. de badkamer is echt minimaal met een paar kleine aanpassingen bijv een douche gordijn zal het al veel beter zijn. ik ben blij dat we niet in de winter zijn gegaan want de ramen zijn niet goed af te sluiten dus het is niet warm te stoken denk ik. verder genoten van parijs"

 
체크인/아웃 7
청결 상태 6
편안함 6
가격 6
6.3
Jan, 다 큰 자녀가 있는 가족, Zwolle, 네덜란드 I 05 May 2011

"Dicht bij metro en op loop afstand van Sacre coeur en moulin rouge. Weinig kookspullen. Lawaaiierig vooral de nachten, oordoppen werken goed"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
Catherine, 다 큰 자녀가 있는 가족, York, 영국 I 28 Apr 2011

"The apartment was tastefully decorated and spacious, with a lovely front garden. It had a tv, music system and small French library also. It's in an ideal location- near good non-touristy restaurants, good food shops including a delicious bakery, and some not too expensive boutiques. The area Montmartre was also lovely- felt more french than centre paris and had more trees and space. Outside montmartre station we often saw good jazz and folk bands. Claude, who owns the apartment was very friendly and accomodating- he even motorbiked back to the apartment to collect a forgotton passport and got it to us in the nick of time! Would definitely go back there and recommend it to both families and couples."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Philippe, 어린 자녀가 있는 가족, Waasmunster, 벨기에 I 18 Apr 2011

"Aangename buurt waar je ook s' avonds nog eens even kan rondlopen Het appartement is enkel voorzien van een salontafel. Het zou aangenamer zijn mocht er een tafel staan met enkele stoelen waaran je bvb kan ontbijten. Anderzijds staat er wel een bureelmeubel dat misschien minder noodzakelijk is !"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 6
가격 7
7.3
Henk, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 26 Feb 2011

"De ligging in Montmartre was geweldig. De voorzieningen in het appartement (wifi, tv, dvd, keuken, beddengoed) waren goed en volgens de beschrijving. Het tweepersoonsbed was prima. Andere slaapgelegenheden, dan het bed, waren wat minder comfortabel. Het was allemaal aan de kleine kant voor 5 personen, maar dat wisten we van te voren en daar was goed mee te leven."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Jens, 다 큰 자녀가 있는 가족, Bremen, 독일 I 03 Feb 2011

"Sehr geehrte Damen und Herren, wir waren sehr angetan von dem von Ihnen angebotenen Appartement. Die Lage ist außerordentlich gut, das Appartement gut ausgestattet. Für 5 Personen ist es ein bißchen eng, aber es geht. Die Personen sollten sich gut kennen. Die Ausstattung ist gut, völlig ausreichend für einen Kurztrip. Besonders gut gefiel uns, dass Bettwäsche und Handtücher zur Verfügung standen. An- und Abreise, Kontaktaufnahme und Kautionmodalitäten gestalteten sich unproblematisch.Unser Ansprechpartner, Claude Telle, war jederzeit zu erreichen und äußerst hilfsbereit in allen Fragen, die Touristen sich stellen. Insgesamt können wir das Appartement uneingeschränkt weiterempfehlen. Wir hoffen, noch weitere Kurztrips dank Ihrer Agentur gestalten zu können. Vielen Dank, Heike Kunert Die Fenster waren altersgemäß nicht ganz in Ordnung und ließen sich nicht öffnen bzw. schließen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
Dominique Alexander, 어린 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 19 Dec 2010

"het is een knus appartementje! Prima voor een jong koppel dat houd van romantiek. Je zit midden in montmartre en hebt het gevoel dat je onderdeel uitmaakt van de gemeenschap. erg leuk! Uitstekende uitvalsbasis om heel parijs te ontdekken. Het appartement is een beetje oud, maar dat maakt ook sfeervol. De schoonmaak was niet op en top, je betaald toch 30euro, maar we moesten toch een paar stoflagen weg halen. Na een uurtje met de zwabber was het wel gefixed. Ik denk dat het inherent is aan appartementen in montmartre. Al met al hebben we het super gehad!! Een 7,5 ps: voor wifi moet je gewoon witte knopje indrukken. je hoeft geen telefoonnummer in te toetsen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다