개요

위치

후기 (11) 9.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 11개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.8
청결 상태 9.6
편안함 9.5
가격 9.5
9.6

정렬 기준 :

Suzanne, 어린 커플, Leid, 네덜란드 I 29 Dec 2014

"We hebben een fantastisch verblijf gehad in Praag. Het appartement was prima, precies zoals op de foto's ☺ en het ontvangst was zeer vriendelijk. De transfers waren geregeld door Andrew, top! Ook heeft hij zeer bruikbare tips gegeven voor een aangenaam verblijf en we konden zonder moeite wat langer blijven in het appartement op de dag van vertrek. Vanaf het appartement zijn alle bezienswaardigheden prima te lopen en vlakbij zitten wat gezellige en goedkope restaurantjes. Zeer aan te bevelen! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Stuart, 성인 커플, Potters Bar, 영국 I 21 Aug 2014

"Great location close to city center. Fair distance from the airport - but owner arrange a taxi at a good price! "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
익명, 친구들 일행, Denekamp, 네덜란드 I 18 May 2014

"Een prima verblijf, netjes, van alle gemakken voorzien, weinig gebruik van gemaakt van deze gemakken omdat we (met z'n vieren) al onze energie drie volle dagen in de stad Praag hebben ge-/verbruikt. Legerova Corner bevindt zich op een zeer centrale plek in de stad en als je van wandelen houdt kun je alles goed belopen. Gemiddeld 20 kilometers per dag en die loopt je zo weg. Legerova is een zeer drukke straat met veel autoverkeer maar dat neem je al gauw voor lief. Wel veel schreeuwerige herrie schoppende Engelsen in de stad, dat was wat minder. Andrew Scott was heel wat vriendelijker en gaf ons goede tips. Wel voor herhaling vatbaar! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Elodie, 어린 자녀가 있는 가족, MONTLOUIS SUR LOIRE, 프랑스 I 30 Dec 2013

"Un appartement fonctionnel et pratique pour un séjour avec enfant. Il faut cependant faire attention avec les escaliers pour les mezzanines. Andy est un hôte charmant plein d'attention, deux points à améliorer : les rideaux ne sont pas assez occultants et la lumière de la rue est genante et la fenetre intérieure de la cuisine ferme mal et laisse beaucoup passer le bruit de la rue la nuit."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Nicole, 어린 커플, Dublin, 아일랜드 I 02 Dec 2013

"We loved this apartment! It was very modern and well-kept with nice furniture. Everything was very clean, and the place had everything we needed. The kitchen was great for cooking a few meals and was well-stocked. The location was perfect, and it stayed warm inside despite the cold temperature outside. And the host (Andy) was very helpful! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Tilburg, 네덜란드 I 20 Oct 2013

"The apartment was exactly as seen on the pictures, and very comfortable to live in. Only possible complaint could be that the sound of cars passing by on the street at high speed are audible, otherwise the apartment itself was perfect! The location is very good, close to the metro stations and the train station and walking from the apartment to the city centre / tourist attractions costs about 15 min. The neighborhood was also good, with a supermarket around the corner, some bars and nice restaurants nearby. The host was also very helpful and friendly!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Jaeeun, 성인 커플, Seoul, Korea, 대한민국 I 09 Oct 2013

"매니저가 너무 친절했고, 주변 관광지가 가까워서 완전 좋았습니다. 교통도 변하고, 모든 관광지가 걸어서 다니기 편했습니다. 감사합니다. ^^"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Stefan , 다 큰 자녀가 있는 가족, Teltow, 독일 I 10 Sep 2013

"Die Einrichtung ist neuwertig, sauber und sehr gepflegt. Auf mich hat sie nicht Retro gewirkt. Das Parkett ist wahrschinlich so alt wie das Haus (ca. 120 Jahre). Die Wohnung ist komplett ausgestattet. Der Schnitt der Wohnung ist sehr intelligent und die Lage ist sehr zentral in Laufentfernung zum Hauptbahnhof (ca. 450 m) und zur Neu-und Altstadt. Der Vermieter ist sehr hilfsbereit und zuverlässig. So nannte er Wechselstuben mit guten Umrechnungskursen/Konditionen und bot gute Restaurant-Tipps. Die Wohnung liegt im 1. OG eines Wohnhauses an einer sehr belebten Straßenkreuzung (mit Ampel). Wer nicht englisch spricht, wird gegebenenfalls Probleme bei der Verständigung mit dem Vermieter haben. Dieser kommt aus UK und spricht nicht Deutsch. Er ist aber sehr zuvorkommend."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Lio, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 15 May 2013

"Tijdens ons verblijf met een vriendengroep van vier meiden hebben wij ons ontzettend thuis gevoeld in het appartement het was schoon, centraal gelegen, gezellig en van alle gemakken voorzien. De supermarkt was op nog geen 5 min afstand lopen en ook de bezienswaardigheden zijn allemaal per voet gemakkelijk te bereiken. Andy was erg behulpzaam en liet ons verschillende plekken zien waar we absoluut naartoe moesten gaan. De bedden liggen prima en de wifi is werkt prima. Een absolute aanrader voor een perfect verblijf in de stad Praag"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Nicolas, 어린 커플, clichy, 프랑스 I 06 Mar 2013

"Accueil très agréable. Logement bien situé, chaleureux, élégant et fonctionnel. proche du centre, sans être au coeur du flux touristique. Ne pas hésitez. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Jens, 가족동반 비즈니스 출장맨, plochingen, 독일 I 21 Jan 2013

"it was Quiet there ,"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다