개요

위치

후기 (115) 9.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 115개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 9.3
편안함 9.5
가격 9.5
9.4

정렬 기준 :

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Massy, 프랑스 I 27 Mar 2016

"Appartement lumineux, propre et confortable, parfaitement équipé, dans un quartier agréable à 30 min. à pied du centre historique. Station de métro et tramways à proximité. Accueil irréprochable. An amazing place to stay in Prague, clean and comfortable, with everything that you might need inside. Ideally located in a residential neighborhood close to center, which you can reach by foot. Otherwise, metro and tramways are very convenient. Excellent reception and communication with the owner. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Richard, 어린 자녀가 있는 가족, , 네덜란드 I 03 Mar 2016

"Mooi appartement. In de ambassade buurt. Niet ver van de Old Town. Metro en tram vlakbij. Douche een beetje krap en watertemperatuur niet stabiel, dan weer heet dan weer koud, na verloop van tijd is hij wel wat stabieler, dus wat langer douchen ????. Contact met eigenaresse helaas wat moeizaam. Neemt niet op, maar belt of sms wel later terug."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Pauline, 친구들 일행, Amiens, 프랑스 I 16 Dec 2015

"L'appartement est bien placé, agréable et spacieux. Un grand merci à nos hôtes ! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Carla, 성인 커플, Enschede, 네덜란드 I 07 Dec 2015

"Geweldig appartement. Lekker ruim en comfortabel . Dichtbij de metro je zit binnen vijf minuten in het centrum van Praag."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Anke, 다 큰 자녀가 있는 가족, Bremen, 독일 I 27 Oct 2015

"Das Apartment liegt 5 min zu Fuß von der Metrostation Dejvicka entfernt. Man ist in kurzer Zeit mit einem "Kurzstrecken-Ticket" in der Innenstadt. In der ruhigen Nachbarschaft gibt es kleine Lokale, Supermärkte, Kiosk, Bank etc. für alle Erledigungen. Das Apartment ist wunderbar hell, und schick und komfortabel eingerichtet. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Francisco Javier, 다 큰 자녀가 있는 가족, Ronda, 스페인 I 28 Aug 2015

"Un apartamento genial; con todas las comodidades tal como aparecía en el anuncio (incluso mejor, porque la televisión del salón es plana de 40" y con un ordenador con conexión a Internet). Muy bien comunicado con el centro por metro y en un barrio muy "checo" (quiero decir, con pocos turistas). Además, está a 15 minutos andando del famoso castillo de Praga. En resumen, todo excelente."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Marion, 다 큰 자녀가 있는 가족, Den Bosch , 네덜란드 I 01 Aug 2015

"Super locatie in heel mooie wijk. Even zoeken. Gebouw oud. Lift spannend klein. Appartement aangename verrassing. Licht ruim en voorzien van alle comfort. Rustige buurt. Veel winkels en restaurants in de buurt. Goedkoper dan centrum. Ligging aan voet kasteel. Aardige klim van 20 minuten. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
karl-heinz, 성인 커플, , 독일 I 20 Jul 2015

karl-heinz rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Ernst, 성인 커플, Utrecht, 네덜란드 I 29 Jun 2015

"Erg prettige woning. Ruim, modern en van alle gemakken voorzien; vaatwasser e.d. Mooi uitzicht. Paar minuten lopen van de Metro. Appartement is op de zesde verdieping en is tot/met de vijfde met een lift bereikbaar, verder via een trapportaal. Ontvangst was goed. Aardig en behulpzaam. Tips gekregen en staat veel gedocumenteerd in een map."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Sascha, 어린 자녀가 있는 가족, , 독일 I 08 Jun 2015

"Sehr ruhiges Haus, offensichtlich recht frisch renoviert und hochwertig ausgerüstet. Die Vermieterfamilie ist sehr nett und unheimlich entgegenkommend. So durften wir am letzten Tag, weil das Haus im Anschluss nicht vermietet war, gehen wann wir wollten. Vom großen Balkon aus kann man das Dach der Burg sehen und hat auch sonst eine tolle Aussicht. Das Haus ist in einer eher ruhigen Gegend und auch von Nachbarn haben wir nicht viel mitbekommen. Einfach toll - kann man unbedingt empfehlen!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Voorburg, 네덜란드 I 02 Jun 2015

"Rustige buurt met genoeg restaurants, net buiten het centrum."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Michael, 친구들 일행, Amilly, 프랑스 I 30 Apr 2015

"Lors de mes visites à Prague c'est toujours un plaisir de retrouver cet appartement charmant idéalement situé et proche de toutes commodités (bus,tram,metro,supermarché,banque,restaurants,pubs,pharmacie...). @ bientôt et merci pour l'accueil :) "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다