개요

위치

후기 (115) 9.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 115개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 9.3
편안함 9.5
가격 9.5
9.4

정렬 기준 :

Jörn, 어린 자녀가 있는 가족, Berlin, 독일 I 24 Apr 2014

"Das Ein- und Auschecken lief nach vorheriger Absprache (per Mail) ganz unproblematisch. Die Dachgeschosswohnung liegt in einer ruhigen, netten Wohngegend mit Blick auf den Petrin und die Spitzen der Prager Burg und ist nett eingerichtet (inklusive iMac und Internetzugang). Ein Supermarkt (Mo-So, 6-24 Uhr) ist ganz in der Nähe. Sehr gute Anbindung an Metro und Tram. Die Wohnung ist für Familien mit Kindern sehr gut geeignet. Der kleine Fahrstuhl im Haus ist besonders für Kinder ein Erlebnis. Wir hatten schöne Tage in Prag."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 성인 커플, Basel, 스위스 I 06 Mar 2014

"die Wohnung ist wunderbar hell, sehr geräumig und sehr gut ausgerüstet und für eine Grossstadt auch sehr ruhig. Die Wohnungsübergabe und -abgabe haben geklappt, allerdings nicht ganz reibungslos (am Telefon vor der Übergabe waren es sprachliche Probleme, bei der Abgabe war abgemacht, dass die Vermieterin vorbeikommt, eine halbe Stunde nach dem Termin hat sie dann angerufen, und ist nicht gekommen; unser Depot haben wir aber völlig problemlos zurückerhalten)"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
Wilmar, 성인 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 26 Nov 2013

"Geweldig appartement, op 3 min. lopen van metrostation Dejvicka en dus ook goed bereikbaar vanaf het vliegveld met bus 119. Appartement ligt op de 6e verdieping en is van alle luxe voorzien zoals Wifi, computer, a/v installatie, vaatwasser etc. Ook boeken films spellen en CD's zijn in ruime mate aanwezig. Het enige minpuntje is de lift die erg krap bemeten is en maar tot de 5e verdieping gaat. Als je goed ter been bent doet dat niets af aan de overige kwaliteiten van dit appartement. Check in ging heel soepel met een goede uitleg van alle faciliteiten. Daarnaast ook wegwijs gemaakt in de omgeving zoals de dichtstbijzijnde supermarkten ( BILLA en Albert op 2 min lopen), en een goed Libanees restaurant in dezelfde straat. Voor de terugvlucht hoefden we pas om 19:00 te vertrekken. Aangezien het appartement na ons niet direct verhuurd was mochten we gewoon tot die tijd van het appartement gebruik maken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
D.T., 다 큰 자녀가 있는 가족, Amersfoort, 네덜란드 I 27 Oct 2013

" The apartment: We’ve had a very pleasant stay in the Obrany Heights apartment. The apartment looks spacious because of the high roof and also light falling through the roof windows in the living room adds to this feeling. This came in handy in the middle of the night as during our stay (third week of October) moonlight was seeping in and you didn’t have to switch on the light and awake others, when going to the toilet. The apartment is equipped with modern household appliances like a washing machine and dishwasher, coffeemakers, a blender, etc. However most of the user manuals of the appliances were missing. So it took some fiddling to find out how things operate. More important, for the modern cave man, wi-fi is available!! From the balcony you have a nice view overlooking the Vitezne square which houses a bus station, streetcar/tram stops and a Metro station. Public transport in Prague is really cheap so we left our car parked in front of the apartment building, especially because during day time the streets in the neighbourhood are crowded with parked cars. The neighbourhood; supermarket, restaurant, public transport: The apartment is well located. All essential facilities are reachable within an eight minutes walk or less. If you look out of the bedroom windows you will see on the far left side a Billa supermarket. In case the trees are blocking your view (in summer) it’s the blue coloured building. It’s really not a small supermarket and they offer a lot of choice. Just before you take the zebra crossing, which leads to the Billa supermarket, you’ll find on the right hand corner the Italian Grosseto restaurant which was recommended by our landlady. Compared to the price the food is very good. We visited it on a Monday evening and i was surprised to find there were only a few tables left. We appreciated the food so much that we came back on Thursday evening but then had to wait for 15 minutes before a table became available. If you want it’s also possible to order take-away pizzas. Like mentioned before public transport is cheap. A single ticket will cost you 24 Kc which is approximately 1 € and is valid for 30 minutes. The fastest way to reach the old town centre or Prague castle is to take the metro from Dejvicka station. When you leave the apartment building turn right, then take the first street on the right (Verdunska) until you reach the Vitezne square. By the way, if you need cash you’ll find an ATM on your left. To continue, at the square take the zebra crossing on the right hand side and you’ll find the metro station Dejvicka just a 100 meter further on a bit to the left. Tickets can be bought through vending machines inside the station (beware; coins only). You can’t go wrong because Dejvicka is the beginning of the metro line and there is only one line going to the Prague castle and old town centre. From the apartment doorstep you can be in the centre within 20 minutes. Conclusion: We really had a comfortable stay in Obrany Heights and felt at home. Does that mean that there are no minor points? Well there may be some; the apartment is located at the sixth floor but the elevator goes until the fifth floor so you’ll have to carry your luggage one flight of stairs. The elevator is tiny and it offers room for only two persons, or one person with luggage. But to us this was only a bit inconvenient during arrival and departure. During our stay we mostly took the stairs (down of course) and in some overenthusiastic occasions i challenged myself and took the stairs up. We stayed from Monday till Friday and only had one set of towels available. I can imagine if you stay longer you would like an extra set. However the landlady told us to call here if something was the matter. In our opinion these minor inconvenience surely did not outweigh the advantages of the comfortable apartment like its location, the mentioned facilities and also the reasonable price of the apartment. We also had a bonus because in the third week of October we enjoyed the most beautiful weather one could imagine with average temperatures of 19-20 degrees Celsius (67 F). All in all we really would like to come back here! "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Maureen, 친구들 일행, Perth, 호주 I 01 Oct 2013

"Everything was beautifully done convenient to shops and transport, "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Ureterp, 네덜란드 I 28 Sep 2013

"een prachtig uitzicht met het openbaar vervoer op korte loopafstand de stand van het bed in de kinderkamer!! een grote kamer en dan staat het bed op een vervelende plaats waar je moet bukken om in en uit het bed te komen. ook was er geen duidelijke uitleg gegeven of Nederlandse schriftelijke beschrijving van het koffiezetapparaat.dus hebben we de hele week geen koffie gedronken."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.3
Agnes, 친구들 일행, Assen, 네덜란드 I 22 Sep 2013

"De luxe en de ligging van dit appartement. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Rob, 다 큰 자녀가 있는 가족, Waalre, 네덜란드 I 12 Aug 2013

"Goede ligging, net appartement, voldoende ruimte voor een gezin met 4 personen. Huiselijke inrichting (met boeken, CD's, DVD's etc). Lift is erg klein (max. 2 personen) en gaat bovendien niet tot de verdieping van het appartement, waardoor nog met de trap de bagage naar boven en beneden moet worden gebracht. Verder verliep de check in/out niet naar wens. Bij de check in ontstond een discussie dat onze voorbetaling nog een keer betaald moest worden (voorbetaling zou premie voor Waytostay zijn en de eigenaar had hierop ook recht). Na het ophalen van alle papieren (gelukkig uitgeprint) en enige discussie werd ingebonden en wat het ok. Bij uitchecken op het afgesproken moment kwam de verhuurster niet opdagen, zodat we nogal wat vertraging opliepen en dreigden onze borg te missen. Die bleek (als voorzorg!) wel in het appartement aanwezig te zijn, verstopt in een boek (dit was met voorbedachte rade, aangezien het niet onze 50-euro biljetten waren). We kwamen hier achter via een SMS. Ik heb de verhuurster vele malen gebeld om op ons afgesproken check out moment te komen, maar de telefoon werd niet beantwoord. Uiteindelijk reageerde ze wel op een SMS (aangevend dat de telefoon het niet deed, maar de SMS blijkbaar wel). Ik heb stellig de indruk door deze handelswijze en het gedrag/het verhaal van de verhuurster dat ze de voorbetaling nogmaals wilde incasseren en de borg probeerde te houden door niet te komen bij het uitcheckemn. Alleen door per SMS aan te geven dat we zouden blijven wachten tot ze er was, kwam de optie van het verstopte geld in het boek! Niet best. Overigens, ik heb geprobeerd Waytostay te bellen (op zondag), maar daar was ook niemand aanwezig en werd ik doorverwezen naar de verhuurster, die steeds de telefoon niet beantwoordde!"

 
체크인/아웃 4
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Haarlem, 네덜란드 I 20 Jul 2013

"Mooi appartement, niet te ver van het centrum van Praag (op 15 a 20 min. lopen). Heel netjes, ruim en van alle gemakken voorzien. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
9.3
Wilhelm, 성인 커플, meppel, 네덜란드 I 26 May 2013

"het is een ruim en goed appartement en een gunstige ligging en gratis parkeren voor de deur. er was geen nooduitgang als er brand uitbreekt kan je geen kant op als ik dit van te voren had geweten had ik dit appartement niet geboekt."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 7
8.3
Dominique, 친구들 일행, LA ROCHE SUR YON, 프랑스 I 18 May 2013

"Tres bel Appartement spacieux, très lumineux. En dehors de la ville mais seulement à deux stations de métro des principaux sites. Des notices en anglais pour le fonctionnement des différents appareils ménagers. La vaisselle n'était pas trés propre Les housses de couette pas très adaptées à la largeur des lits Un inventaire serait nécessaire avant et après chaque location "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
8.5
Wiebe W., 친구들 일행, Enkhuizen, 네덜란드 I 03 May 2013

"Zeer compleet en comfortabel ingericht. Zeer plezierige ontvangst. Flexibele eigenaar. We konden, doordat het appartement direct voor noch na ons was verhuurd, daarvan ruim voor en na de gebruikelijke inchecktijden gebruik maken. De locatie was op enkele honderden meters van een metrostation, waardoor heel Praag binnen handbereik was. Appartement is op de 6e verdieping gelegen. Eén-persoonslift zonder ontsnappingsmogelijkheid tot de 5e etage."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다