개요

위치

후기 (115) 9.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 115개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 9.3
편안함 9.5
가격 9.5
9.4

정렬 기준 :

Rob , 성인 커플, Megen, 네덜란드 I 22 Sep 2012

"Dit appartement is perfect gelegen. Metro op 5 minuten loopafstand net zoals de bus (lijn 119) van en naar het vliegveld. De twee twee persoonsbedden slapen perfect. Alle keukenbenodigdheden zijn aanwezig. Alles is in perfecte staat. Het is een schoon, mooi, ruim en licht appartement. Check-in/check-out verliep prima.De Billa supermarkt is links om de hoek, hier tegenover een heerlijk Italiaans restaurant. Er is een eenpersoonslift aanwezig (tot 5de verdieping). Wij hebben dagelijks de trap genomen naar de 6de verdieping. Dit appartement is een aanrader!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
michael, 성인 커플, Amilly, 프랑스 I 10 Sep 2012

"Dans un quartier très calme, un appartement spacieux et lumineux idéalement situé, proche du métro (ligne A Dejvicka) de la ligne de bus 119 qui mène à l'aéroport, du tram, banques, super marché, bars/restaurants. Nous avons passés un excellent séjour. Merci encore pour l'accueil. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, bellegarde ste marie, 프랑스 I 26 Aug 2012

"Tout était parfait hormis le point négatif noté ci-après Aucun volet ou store occultant sauf dans les chambres, beaucoup trop de lumière et de chaleur entrant par les fenêtres, les fenêtres sur le toit, les portes vitrées des chambres et la lucarne de la chambre du fond. Nous avons eu jusqu'à 30° dans l'appartement en fermant pourtant toutes les ouvertures, cependant lors d'une période excessivement chaude pour Prague; ce point négatif est vraiment dommage par rapport à l'excellent confort et les prestations haut de gamme de cet appartement. L'occultation des fenêtres sur le toit et de la lucarne de la chambre nous semblerait prépondérante."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Eveline, 어린 자녀가 있는 가족, Limmen, 네덜란드 I 13 Aug 2012

"zeer comfortabel, gezellig en gunstig gelegen apparatement met mooi ruim balkon en weids uitzicht. van alle gemakken voorzien! je voelt je er gelijk thuis. heerlijk espresso apparaat... metro en winkels dichtbij. voor de deur probleemloos geparkeerd. lift is erg klein, maar dat is voor ons niet zo belangrijk."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Leipzig, 독일 I 24 Jul 2012

"Das Apartment ist hell und freundlich, komfortabel eingerichtet und sehr sauber. Das Stadtviertel ist wunderschön und in gut 20 Minuten spaziert man zur Burg. Wer ein wenig Ruhe von den Touristenmassen im Zentrum sucht, kann gar keine bessere Wohnung finden. Wir sind sehr nett und freundlich empfangen worden und haben uns rundum wohlgefühlt."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Gerda, 친구들 일행, Kekkerkerk, 네덜란드 I 12 Jul 2012

"Ligging terras uitrusting keuken alles prima"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
guido, 성인 커플, bellem, 벨기에 I 22 Jun 2012

"Een fantastisch appartement; Zeer rustig; zeer mooi; volledig ingericht; zeer goed gelegen; ook t.o.v. het openbaar vervoer, 5 min te voet van metro- tram- en bus-stations. Met de metro ben je op 5min in het centrum van Praag. Bus 119 direct naar de luchthaven slechts 30 min. De aankomst en in-check evenals de check-out verliep gestroomlijnd. De lift gaat inderdaad maar tot op 5e en appartement ligt op 6e, de lift is juist groot genoeg voor één valies en een smalle persoon. Het gebouw dateert van 1927, wat aan de buitenkant niet zo fraai uitziet. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Nürnberg, 독일 I 07 May 2012

"Alles vorhanden, was man zum Leben braucht. Sehr gute Küchenausstattung! Die offenen Lebensmittelreste der Vor-Gäste... da hätte man dringend aussortieren müssen! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Joliene, 다 큰 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 02 May 2012

"Prachtig, ruim en schoon appartement met groot balkon en mooi uitzicht. Alles is aanwezig. Locatie is top, paar minuten loopafstand van station Devijcka, waar metrolijn A, trams en bussen een stop maken. Dit punt is tevens het opstap/uitstappunt voor buslijn 119, die je rechtstreeks naar het vliegveld van Praag brengt. In- en uitchecken ging prima, geen problemen verder. Wij verbleven met erg hoge temperaturen in Praag (27 gr) en merkten dat het binnenin het appartement vrij warm wordt (geen airco). Pas wanneer je een aantal ramen 's avonds open zet koelt het redelijk af. 'S nachts met de ramen open kan het wel wat lawaaierig zijn door verkeer. Ook zijn de gordijnen niet verduisterend waardoor het om half 6 in de ochtend al erg licht werd in de slaapkamers."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Samuel, 다 큰 자녀가 있는 가족, Berikon, 스위스 I 28 Apr 2012

"Sehr schöne, helle & grosszügige Wohnung. Einrichtung mit allem was man braucht und vor allem viel Platz. Bequeme Betten, moderne Möbiliereung. Ideale Lage mir super Anbindung an das ÖV. ideal für 2-3 Personen"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
9.3
Veronika, 다 큰 자녀가 있는 가족, Moscow, 러시아 연방 I 23 Apr 2012

"Light, very well designed rooms with everything you need. Nice view from a living room. Silent district with good restaurant and supermarket right behind the corner. Excellent location - 20-25 min by bus from the airport; 1 subway station from Hrad and 2-3 stations from the center; many trams and buses. Polite and helpful owner."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Diessen, 독일 I 21 Apr 2012

"Schöne große Wohnung mit allem Komfort. Metro, Supermarkt und Lokale in der Nähe. Die Lage ist gut, um die Stadt bequem zu besichtigen. Im Fahrstuhl kann man gut einzeln mit Gepäck fahren - also kein Problem. Die Wohnung ist ruhig gelegen, uns hat es sehr gut gefallen und wir empfehlen das Apartment gern weiter. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다