개요

위치

후기 (52) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 52개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.7
청결 상태 9.0
편안함 9.4
가격 8.8
9.2

정렬 기준 :

Monika, 친구들 일행, Berg.Gladbach, 독일 I 26 May 2016

"Sehr freundlicher Apartment Manager, wir wurden sogar am Bahnhof abgeholt. Apartment liegt sehr zentral, trotzdem ruhig. Ausstattung lässt nichts zu wünschen übrig. Wir würden jederzeit wiederkommen. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Lori, 다 큰 자녀가 있는 가족, Baton Rouge, 미국 I 21 Sep 2015

"The apartment was great, very comfortable, good A/C and beds. Short walk to the metro station. The restaurants nearby provided the best meals of our entire trip which included Vienna and Budapest. The grocery store even had terrific pastries for breakfast. We really like having a place to relax together and have a snack and a drink after sightseeing all day. Beats a hotel any time. VRBO descriptions and photos were accurate. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Kees, 어린 자녀가 있는 가족, Rotterdam, 네덜란드 I 20 Sep 2014

"Het appartement is comfortabel en ligt vrij centraal in Praag. Deze wijk leent zich prima om uit eten te gaan i.p.v. het (zeer) toeristische centrum. De metrohalte 'Muzeum" ligt werkelijk op een steenworp afstand en biedt de mogelijkheid om het drukke Wenceslasplein mijden om in de oude stad te komen. Wij vinden de Praagse dierentuin ook een echte aanrader."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
7.5
Miren Nekane, 다 큰 자녀가 있는 가족, Ordizia, 스페인 I 18 Aug 2014

"Un apartamento amplio, limpio y bien ubicado"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 성인 커플, Hoeje Taastrup, 덴마크 I 02 Aug 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
Christine , 다 큰 자녀가 있는 가족, Liverpool, 영국 I 20 Jul 2014

"The apartment was situated a 5 minute walk from the city centre and had plenty of restaurants and bars located nearby. It would sleep 4 comfortably and the air conditioning was a god-send. It was a lovely apartment with everything you would ever need for your stay. The apartment manager (Andy) was always within a phone call away. We would highly recommend this apartment to anyone thinking of visiting Prague"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Derry, 다 큰 자녀가 있는 가족, Waterfall Cork, 아일랜드 I 08 May 2014

"Location in very quiet area yet within 10 minute walk of Wenceslas Square. The Apartment was very spacious and very clean and well fitted out. Have no hesitation in recommending this Apartment for short break holiday."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Han, 친구들 일행, Delden, 네덜란드 I 14 Apr 2014

"Prima appartement op loopafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden van Praag. Veel prima en betaalbare restaurants in de directe omgeving. Zeer vriendelijke ontvangst door medewerker van Waytostay."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, BULIMBA, 호주 I 23 Jan 2014

"Great location. possibly the best in terms of quality. space and value from our 7 week tour of Europe. the manager was very helpful, and even left some food and wine to kick off our stay in Prague."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Antwerpen, 벨기에 I 03 Nov 2013

"Een leuke en authentieke buurt en toch niet ver van het centrum. Ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Ontvangst door Andrew was bijzonder hartelijk. Hij maakte ons goed wegwijs in de stad. Handig dat er een lift was met onze buggy. Een echte aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
John, 다 큰 자녀가 있는 가족, Oegstgeest, 네덜란드 I 23 Oct 2013

"Onze appartementmanager ter plaatse, Andrew Scott (Andy), was zeer gecommitteerd om ons verblijf in Praha Park Loft en Praag tot een succes te maken. Alles werd goed geregeld. De lokatie is een prima uitvalsbasis gebleken om Praag te bezoeken en tegelijk ook met alleszins betaalbare restaurantjes in de directe omgeving."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Jan, 성인 커플, Nijmegen, 네덜란드 I 01 Oct 2013

"Dicht bij het centrum. Zeer aardige appartementmanager met goede adviesen voor vervoer en eten in plaatselijke restaurants. Wij waren verder prima tevreden met het appartement. Kast met schoonmaakmiddelen was een beetje rommelig. Is er tussen alle Engelse tv zenders geen ruimte voor b.v. een Nederlandse zender?"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다