개요

위치

후기 (52) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 52개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.7
청결 상태 9.0
편안함 9.4
가격 8.8
9.2

정렬 기준 :

Martin, 성인 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 11 Sep 2013

"Het appartement voldeed volledig aan onze verwachtingen - de foto's vertellen het verhaal. Het ligt in een mooie, rustige wijk en op loopafstand (30-45 min.) van diverse bezienswaardigheden. Ook tramhaltes (5 min.) en metrostation (10 min.) zijn in de buurt. Topontvangst door Andy die zeer bereid was om aan onze wensen tegemoet te komen m.b.t. het tijdstip van in- en uitchecken. Hij gaf ons ook goede tips voor boodschappen doen en uit eten gaan. Al met al is dit appartement absoluut een aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
Marloes, 다 큰 자녀가 있는 가족, Hillegom, 네덜란드 I 28 Aug 2013

"Much space, airco, 2 fine relax chairs, nice bathroom No balcony or other possibility to sit outside, but we knew that."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Den haag, 네덜란드 I 28 Aug 2013

"Very friendly reception by host. Airco was given outside temp great. Comfortable appartement"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, MADRID, 스페인 I 23 Aug 2013

"la amplitud , la luz , habia absolutamente de todo lo que se puede necesitar"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Hélène, 다 큰 자녀가 있는 가족, Toulouse, 프랑스 I 11 Aug 2013

"L'appartement est confortable et spacieux. Proche de l'hyper centre, il est dans un quartier calme, très vert, bien desservi par les transports en commun. Un très bel endroit pour se reposer des heures passées à visiter la ville le nez en l'air ! Andrew, le propriétaire, est disponible et arrangeant. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
Rob, 어린 자녀가 있는 가족, Ruurlo, 네덜란드 I 01 Aug 2013

"Geen verrassingen. Zoals het op de foto's staat is het ook."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
익명, 친구들 일행, Melbourne,FL, 미국 I 16 May 2013

"llike being at home. There seemed to have been an occasional sewer odor emanating from the shower drain. We had to pour a chlorine solution in constantly to avoid the odor"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Leo, 다 큰 자녀가 있는 가족, Klaaswaal, 네덜란드 I 05 May 2013

"Prima appartement, precies zoals het er op de foto' s uitziet. Voorzien van alle gemakken."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
Nathalie, 성인 커플, rochefort, 프랑스 I 26 Apr 2013

"Appartement très agréable, lumineux, spacieux, fonctionnel et très bien équipé! Nous avons apprécié sa situation dans la ville: au calme dans un quartier résidentiel mais pas trop loin des zones touristiques avec une station de métro ou de tramway proches. Nous avons été très bien accueilli par Andy L'écoulement de la douche n'était pas correct pendant notre séjour, mais il s'agit d'un détail! Rien ne nous a manqué!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
Judith, 다 큰 자녀가 있는 가족, ironville, 영국 I 16 Apr 2013

"Spacious well furnished apartment close to interesting sights and good restaurants,cafes and bars."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Lidy, 친구들 일행, Zevenbergen, 네덜란드 I 06 Apr 2013

"Alles was uitstekend, niets op aan te werken Het putje van de douche liep slecht door"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Gerard, 어린 자녀가 있는 가족, Laren , 네덜란드 I 01 Mar 2013

"We were warmly greeted on arrival by Andy who was very helpful in pointing out the useful and pleasant facts to know, and who had very professional command of the English language. We appreciated his sms messages prior to departure and upon arrival. The appt looked pretty much the way reflected in the pictures we looked at before booking. We like to get what we see, which was surely the case. Furthermore the appt is very conveniently located in a quiet street while close to the main drag (e.g.: Wenceslas Sq) and neat restaurants nearby (náměstí Míru). The appt was according to expectations."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다