개요

위치

후기 (52) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 52개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.7
청결 상태 9.0
편안함 9.4
가격 8.8
9.2

정렬 기준 :

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, brussel, 벨기에 I 15 Apr 2012

"alles was top in orde, goede ligging en een appartement dat er precies zo uitziet als op de foto's, flexibel qua aankomst- en vertrektijd"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Ing Lwan, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amstelveen, 네덜란드 I 01 Jan 2012

"Mooi en luxueus ingericht appartement. De eigenaar was heel behulpzaam en gaf ons goede tips. De locatie is uitstekend: rustige buurt en toch dicht bij het centrum, goede verbinding met het vliegveld. Een goed plattegrondje over de bereikbaarheid van het adres te voet van en naar metrostation en treinstation was welkom geweest."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
J.F.M., 친구들 일행, Breukelen, 네덜란드 I 03 Oct 2011

"Prima openbaar vervoer van het vliegveld naar het mooie appartement.Correcte ontvangst door de eigenaar, gaf door ons gevraagd, leuke tips voor restaurants. Volop genoten. Centrale ligging, voor het maken van verschillende uitstapjes en wandelingen.Centrum op loop afstand. Metro 7 min. lopen. Alles dus naar wens. Minpuntje, eigenaar bij electrastoring telefonisch niet bereikbaar,dit heeft zich uiteindelijk opgelost door mede appartementencomplex bewoners, maar dit kan niet de bedoeling zijn.Bij echte calamiteiten niet goed wanneer de eigenaar niet bereikbaar is, tijdens ons verblijf."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
BERNARD, 친구들 일행, LEMBRAS, 프랑스 I 17 Sep 2011

"emplacement dans la ville volume de l'appartement gentillesse du propriétaire (british)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
9.3
Hans, 다 큰 자녀가 있는 가족, Assen, 네덜란드 I 31 Jul 2011

"Het was een heerlijk comfortabel en gezellig appartement dat ook nog prima centraal lag t.o.v. alle bezienswaardigheden, het openbaar vervoer en restaurantjes! Wij werden ook erg prettig ontvangen door dhr. Scott en hij kon ons nog allerhande tips geven! Zeker voor herhaling vatbaar!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Lilian, 다 큰 자녀가 있는 가족, rijswijk, 네덜란드 I 22 Jul 2011

"De ontvangst van goed en vriendeijk. Andy heeft ons fijn geholpen. Net als de vorige keer is 1 vuilniszakje voor 3 personen voor 9 dagen echt te weinig. Uiteraard kun je die zelf kopen, maar een paar extra is geen luxe."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Artur, 친구들 일행, Oldenzaal, 네덜란드 I 12 Jul 2011

"Het is een goede appartement met alles wat je nodig hebt met alle comfort zoals airco en internet en het was er ook mooi schoon. twas dicht bij de centrum, treinstation, avondwinkeltjes dus kortom geweldig."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Frank, 친구들 일행, St Peters, 호주 I 19 May 2011

"Great Location, convenient, comfortable, great amenities. We were very happy with the apartment during our stay."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Gerd, 친구들 일행, Berlin, 독일 I 10 May 2011

"The apartment is in an ideal location - everything touristy is in walking distance (10-20min, main train station <10min), but the neighbourhood itself is quiet an not too touristy, yet there are a good number of cafes and restaurants within a five minute walk in vinohrady. A small supermarket is just around the corner. The apartment was very clean and very well equipped, e.g. if you wanted to cook dinner yourself it'd be easily possible. The apartment manager was very friendly, helpful and responded quickly to text messages. So overall a great experience and a definite recommendation!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Klaus, 다 큰 자녀가 있는 가족, Coesfeld, 독일 I 09 May 2011

"gute Lage, Großzügigkeit des Wohnungszuschnitts, gute Ausstattung, Sauberkeit, check in und check out unkompliziert, sehr zuverlässig Dusche nicht wirklich gut - mal zu kalt, mal zu heiß. Keine deutschsprachigen TV-Programme."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
elena, 성인 커플, cerdanyola del valles, 스페인 I 24 Apr 2011

"la situacion, la luminosidad, el espacio,todo perfecto."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Pascal, 성인 커플, Lede, 벨기에 I 11 Dec 2010

"Zeer goede, centrale ligging. Heel aangenaam, modern appartement, alle nodige comfort aanwezig. Goede ontvangst en voldoende uitleg gekregen. Geen negatieve punten, enkel een paar gewone tassen ontbraken ... Anders alles tip-top in orde"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다