개요

위치

후기 (8) 7.9

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 8개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 7.5
청결 상태 7.9
편안함 8.1
가격 8.1
7.9

정렬 기준 :

Pierre, 친구들 일행, VILLEURBANNE, 프랑스 I 30 Sep 2012

"La situation de l'appartement . Aller chercher les clés à l'agence n'est pas facile qd on arrive de l'aeroport,et l'accueil y est....moyen! L'equipement de la cuisine était sommaire: -3 grandes assiettes ,mais des petites -pas d'egoutoir à vaisselle,pas de passoire,pas de tire-bouchons(!!!!),ni d'ouvre -boite...ni essoreuse à salade!"

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.5
Eduard, 어린 자녀가 있는 가족, Eindhoven, 네덜란드 I 23 Jul 2012

"Ligging is uitstekend. Ruim. Deze eigenschappen overtreffen de minpunten zo goed, dat ik dit appartement zo weer zou boeken. Heel sober en kaal ingericht. Wasmachine ontbrak, fornuis wiebelt, afzuigkap werkt voor geen meter, lift werkt niet, Wifi-verbinding onstabiel en je moet steeds opnieuw inloggen. slechts één handdoek per persoon, schone handdoeken zelf ophalen of tegen betaling laten bezorgen, zelf sleutel ophalen. Twee persoonsbed zakt door en veert als een trampoline. Deze slaapkamer heeft ook geen hang-/legkast voor kleren."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.3
Laurène, 친구들 일행, Paris, 프랑스 I 31 May 2012

"La superficie de l'appartement et son aménagement. La fréquentation de l'immeuble (junkie et clochards au sous-sol) + bruits et dérangement la nuit. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Garry, 다 큰 자녀가 있는 가족, Brisbane, 호주 I 19 Jan 2012

"Lots of room for the 4 of us and the location was fantastic You have to get the keys from another location which was a bit of a hassle. We booked Prague downtown taxi, which is a fixed price cab that meets you at the airport. Andrew took us to the address to pick up the key and then on to the apartment, this saved us a lot of hassle."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
8.0
Simon, 다 큰 자녀가 있는 가족, Almonds, 호주 I 18 Dec 2011

"Great location and accessibility. Convenient to attractions and shops. Happy to stay here again Mattress on main bed was a bit lumpy"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 친구들 일행, berlin, 독일 I 05 Sep 2011

"den Standort Man teilte uns mit, das von uns gemietete Ap. hätte eine neue Buchungsnummer, die wir unterschreiben müßten. Nach der Unterschrift wurden wir in einem völlig anderen von uns nicht gebuchtem Ap. untergebracht. Ohne Fahrstuhl, mit nur einem Schlafzimmer, mit einem veschmutzen,"stinkenden Bad", kein Gäste WC, mit einer  fensterlosen Küche usw."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 6
편안함 6
가격 6
6.5
Frans, 친구들 일행, Lettelbert, 네덜란드 I 21 Aug 2011

"De ruimte die het appartement biedt. Om misverstanden te vermijden: wij hadden inderdaad Skorepka I geboekt, maar we kregen app. 21B op het adres Spalena 27. Bij het ophalen van de sleutels deed men alsof men niet begreep hoe WaytoStay Skorepka op ons boekingsformulier had kunnen zetten. Aangekomen in het appartement merkten we dat er bij dit appartement wel parkeerruimte beschikbaar /te huur was. Als we dat eerder geweten hadden, hadden we ons de moeite en (een deel van) de kosten kunnen besparen van de parkeerplaats die we elders ( op 30 min. lopen) 'gehuurd' hadden. Wat wij vervelend vonden was het ontbreken van een douchescherm/-gordijn en een ophanghaak voor de douchekop bij het bad."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 10
가격 8
8.0
Robert, 다 큰 자녀가 있는 가족, Stone Mountain, 미국 I 29 Jul 2011

"Good location"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다