개요

위치

후기 (20) 9.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 20개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.3
편안함 9.7
가격 9.6
9.6

정렬 기준 :

Pascal, 다 큰 자녀가 있는 가족, BOURGES, 프랑스 I 28 Oct 2016

"Accueil parfait. Le trajet en taxi depuis l'aéroport est compris dans la prestation, ce qui est très appréciable. L'appartement est grand, très confortable, d'une propreté irréprochable, parfait pour y séjourner en famille. Emplacement idéal par ailleurs, en centre ville, permettant de visiter Prague à pied, tout en offrant les commerces à proximité immédiate. Métro à 1 minute à pied pour celui qui veut emprunter les transports en commun."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Rob, 다 큰 자녀가 있는 가족, Castricum, 네덜란드 I 08 Aug 2016

"Geweldig groot appartement (6 hoog met lift) voor ons gezin (4 totaal). Locatie is top, alles op loopafstand. Communicatie met Brian vooraf ook erg professioneel. Gratis transfer van vliegveld en bij aankomst perfecte uitleg over appartement. Alles is aanwezig zelfs airco in alle kamers. Grote supermarkt op 100 meter (tot 21.00 uur open) en mini market naast het appartement (tot 23.00 uur open). We hebben Rome, Parijs en nu Praag gedaan via waytostay en wederom erg tevreden."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Janine, 어린 자녀가 있는 가족, Alphen aan den Rijn, 네덜란드 I 10 Aug 2015

Janine rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Julie, 다 큰 자녀가 있는 가족, Washington, 미국 I 04 Apr 2015

"The apartment was wonderful! We loved it. It was clean, spacious, and exactly as advertised. The neighborhood was filled with interesting restaurants and stores and we could easily walk to many of the tourist attractions. We will definitely use waytostay again in the future. Thank you so much for the great experience!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Renée, 성인 커플, St-Augustin-de-Desmaures, 캐나다 I 15 Dec 2014

"Nous avons beaucoup apprécié cet appartement : très spacieux, bien équipé et surtout trés bien situé. La vieille ville n'est qu'à 5 minutes de marche. Nous n'avons que de bons commentaires à formuler et nous le recommaderions sans hésiter. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Janine, 어린 자녀가 있는 가족, Alphen aan den Rijn, 네덜란드 I 10 Aug 2014

"Prachtig groot zolder appartement in een levendige, authentieke buurt in Praag. Hartje centrum, je loopt in een paar minuten naar de mooie pleinen, bekende straten, kleine steegjes. Aan winkels geen gebrek, maar allesoverheersend is de uitstraling van de stad zelf. Praag is een schitterend art deco feest, straalt historie uit, en is hip en aantrekkelijk voor jonge mensen. Voor de prijzen hoef je het niet te laten, alles is een stuk goedkoper dan in NL."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Irma, 다 큰 자녀가 있는 가족, Leiderdorp, 네덜란드 I 06 Aug 2014

"아파트 매우 넓고, 현대적으로 거 대 한, 밝은 침실과 우수한 침구 장식 했다. 아파트에 너무 무자비 하 게 균열 6 층 위쪽과 태양이 빛나는 곳에 위치 하기 때문에 공기 조화 있었다. 아무것도. 위치: 아주 아주 좋은, 대형, 유명한 쇼핑 거리에서 그리고 또한 도보 거리 역사적인 센터의 모퉁이. 그래서 우리는 실행 할 수 있는 모든 것 있다. 식기 세척기 조각 아니었다. 더 불평 하지만. 우리 차, 방법에 의해, 복잡 한 추가 비용을 잃을 수도. 하지만 내가 추천 하는 보고서를 사전에 명시적으로 몇 관광 명소만 있었기 때문에. "

"Het appartement was heerlijk ruim, modern ingericht met enorm grote, lichte slaapkamers en prima bedden. Fijn dat er een airco was, want het appartement ligt op de bovenste, 6e etage en de zon schijnt er dus genadeloos op. Hierdoor overigens geen geluidsoverlast van verkeer. Locatie: Heel erg goed, om de hoek van een grote, bekende winkelstraat en ook op loopafstand van het historische centrum. Wij hebben dus alles lopend kunnen doen. Vaatwasser was helaas stuk. Maar verder geen klachten. Wij konden de auto overigens kwijt onder het complex tegen bijbetaling. Maar ik raad aan dat expliciet te melden van tevoren, want er waren maar een paar plekken. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
Iain , 비즈니스 출장팀, Sunderland, 영국 I 06 May 2014

"Excellent allround apartement"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Kristen, 어린 자녀가 있는 가족, APO, 미국 I 21 Apr 2014

"Perfect location, everyone very professional and easy to deal with. Great apartment, the best we've rented so far. Would definitely recommend to others and would return in a heartbeat! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
FREDERIC, 친구들 일행, Lyon, 프랑스 I 23 Apr 2013

"Nous avons passé un moment très agréable "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Peter, 친구들 일행, Leeds, 영국 I 21 Apr 2013

"The apartment manager was very friendly and gave us lots of tips for the surrounding area. Apartment was very spacious - the bedrooms were very large. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, pace, 프랑스 I 10 Aug 2012

"넓은, 중앙 공기 조화는 시끄러운 하 고 더운 날씨와 우리가 없이 할 수 없습니다"

"spacieux, très central la climatisation était bruyante et avec le temps très chaud, on ne pouvait pas s'en passer"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다