개요

위치

후기 (23) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 23개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 9.3
편안함 8.7
가격 9.0
9.1

정렬 기준 :

Ria, 성인 커플, Zwolle, 네덜란드 I 21 Oct 2016

"Een buitengewoon rustig appartement met heerlijk terras. Goede tramverbinding met oude stad. Een paar makkelijke stoelen binnen, zouden het niveau verhogen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
익명, 성인 커플, St. Kilda, 호주 I 13 Oct 2016

"We loved the location and the apartment terrace. It had all the basic amenities we needed, except for a kettle to boil water. It was an ideal base for exploring Trastevere."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 나홀로 여행자, Stuttgart, 독일 I 03 Oct 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Anita, 성인 커플, Groningen, 네덜란드 I 24 Sep 2016

"Een zeer fijn appartement net buiten het centrum in de wijk travestere. Op de hoek zit een supermarkt en de tram lijn 8 dat je in 20 minuten naar piazza de venezia brengt. Appartement beschikt over een zeer fijn dakterras. Keuken was net nieuw. Enig minpuntje was dat het bed wel wat langer mocht (1,70 m). Verder super. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Brice, 성인 커플, Chaponost, 프랑스 I 07 Aug 2016

"Literie vraiment à revoir mal de dos durant 4 jours , manque aussi cruellement de vaisselle . Quartier très agréable facile d accès pour le centre de Rome superbe terrasse heureusement qu'il y avait la clim (toit terrasse)."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 4
가격 7
7.8
익명, 어린 커플, Groningen, 네덜란드 I 20 Jul 2016

"Het appartement is uitstekend. Het balkon is ruim en heeft een prachtig uitzicht. De nieuwe keuken biedt ruimte en ziet er goed uit. Het appartement ligt helaas niet in het mooie deel van Trastevere. De tram is handig om dichter bij het centrum te komen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 나홀로 여행자, , 네덜란드 I 07 Jun 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Josh, 나홀로 여행자, , 미국 I 31 May 2016

"Great location! Easy access to Tram and Local Rail giving quick trips to airport, ancient city and the rest of Rome. Local stores made food at home away from home very easy as well."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 어린 커플, Ilford, 영국 I 26 May 2016

"Apart from the double bed not being double but two single ones determined to drift apart there's not a single thing to be non-content with. The tram is at the doorstep, the supermarket even nearer, a lovely terrace, perfect apartment for the price. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 10
9.3
Marianne, 성인 커플, , 독일 I 27 Mar 2016

"Das Appartement war etwas ab von der Innenstadt. Aber sehr gut mit der Tram zu erreichen. Ansonsten die Terasse ein Traum.In der Küche fehlte mir eine Kaffeemaschine. Und vielleicht ein bisschen mehr Besteck. Von den Nachbarn hat man nichts mitbekommen. Parkplatz Möglichkeiten sehr gering. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Peter, 성인 커플, amsterdam, 네덜란드 I 26 Jan 2016

"goed appartement, vriendelijke manager, openbaar vervoer dichtbij."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 친구들 일행, , 네덜란드 I 15 Dec 2015

"Het was een prima verblijf in Rome. Appartement lag op 15 minuutjes met een directe tramlijn naar het centrum van Rome. Supermarkt en een paar restaurantjes waren in de buurt. Het appartement werd schoon en netjes afgeleverd. De manager was erg vriendelijk."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다