개요

위치

후기 (23) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 23개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 9.3
편안함 8.7
가격 9.0
9.1

정렬 기준 :

익명, 나홀로 여행자, Stuttgart, 독일 I 19 Sep 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Lambert, 어린 커플, , 네덜란드 I 01 Sep 2015

"Het appartement was geweldig zeker voor die prijs ook een super aardige en nette behandeling door Maurizio hele aardige man die nergens moeilijk over doet ruim en netjes de enige min puntjes zijn dat de buurt waarin het ligt alles behalve gezellig is want je zit tussen hoofdzakelijk chagrijnige Italianen en zwervers en Indiërs die er vaak wat wazig bij lopen niet ideaal om s'avonds over straat voor vrouwen alleen en ondanks dat maurizio zegt dat het water gewoon gedronken kan worden proeft dit enorm naar chloor en ik werd er ziek van door een paar ijsklontjes dus ik zou zeggen haal een paar flessen mineraalwater huur een auto en parkeerplaats laatst genoemd van tevoren en auto huren bij goldcar is iets duurder dan wat anderen op Internet aanbieden maar je komt daar toch terecht en komt er achter dat er allemaal risico in zit dan en Italianen zijn gek wat auto rijden betreft en dan heb je geen zorgen maar om het af te ronden geweldig ruim penthouse appartement met groot balkon voor weinig en ideaal als je komt om rome te verkennen en niet om het nachtleven in te gaan en misschien is een fiets huren ook wel een id je zit namelijk niet ver van het centrum en Vaticaanstad en de fiets kan binnen in de hal staan. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 커플, Gent, 벨기에 I 31 Aug 2015

"Top appartement maar door de vele deuren en beveiligingen lijkt het appartement te zijn gelegen in een onveilige buurt. Raam kan je niet verduisteren. Afgesproken om de kamer te verlaten om 11u, om 10u stond (vermoedelijk) de kuisvrouw al met haar sleutel aan de deur. Mocht onze sleutel niet aan de binnenkant hebben gezeten stond ze zonder aankloppen binnen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 성인 커플, Eindhoven, 네덜란드 I 29 Aug 2015

"Fijn appartement! Supermarkt en bushalte om de hoek. Bus H (in ongeveer 20min naar Termini) en bus 8 (naar Trastevere) hebben we veel gebruikt maar ook andere lijnen stoppen daar."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 커플, TARRAGONA, 스페인 I 08 Aug 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, haarlem, 네덜란드 I 06 Jul 2015

"Het appartement is ruim en comfortabel met een groot terras en een moderne keuken en badkamer. Locatie is niet in het drukke centrum maar meer onder de italianen zelf. Er is een goede tram verbinding met het centrum. In de buurt bevinden zich twee restaurantje op 10 minuten loopafstand beide erg lekker en gezellig. Handig om een slaapmasker mee te nemen anders wordt je met zons opgang gewekt, er zijn wel luiken maar geen gordijnen dus word het om 5 uur in de ochtend erg licht in de slaapkamer. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 7
8.5
Michelle, 어린 커플, Nijmegen, 네덜란드 I 25 Jun 2015

"Het appartement is absoluut aan te bevelen, het ligt in een vrij rustige buurt maar het centrum is makkelijk te bereiken met een tram die ongeveer 200 meter van het appartement vertrekt. Ook zit er een heel lekker restaurantje op zo'n 100 meter afstand. Het appartement is ruim en heeft een mooi terras met prachtig uitzicht. Verder lag het bed goed en was er een grote koelkast. Wij hebben een heerlijke tijd gehad!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
8.8
Ellen, 성인 커플, Nijmegen, 네덜란드 I 08 Jun 2015

"Het appartement is goed onderhouden en je hebt een mooi uitzicht over Rome. Heerlijk kunnen ontbijten op het dakterras. Locatie is ook prima, uit de drukte van het oude centrum maar heel goed bereikbaar met de tram die tot middernacht rijdt en in het weekend zelfs nog iets langer. Ik zou het zeker aanbevelen."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
8.5
익명, 성인 커플, Chateau larcher, 프랑스 I 07 Jun 2015

"Quartier calme un peu à l'écart du centre ville historique, commercial et touristique mais le chemin se fait très bien le matin et même le soir tard par la ligne 8 (bus 2 arrêt et tramway - l'ensemble représentant 20 bonnes minutes de transport en commun très agréable). Bref, commode et bien situé. L'appartement est propre et agréable. La terrasse est très agréable. La climatisation indispensable. Seul bémol même si les matelas sont excellents, c'est l'absence d'un grand lit unique mais de deux lits rapprochés. Si je devais repasser par Rome, je n'irais pas chercher ailleurs. Luisa et Mauricio ont été parfait. Merci à eux. Emmanuel"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
익명, 친구들 일행, Haalderen, 네덜란드 I 29 Apr 2015

"We had a great time in Rome. Certainly thanks to the apartment! Great space, fantastic terrace, and at a good location. I would recommend this apartment to anyone! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Ewald, 성인 커플, Todtnau, 독일 I 15 Apr 2015

"Absolut zu empfehlen. Sauber, sehr ruhig, nah zur Straßenbahn und Supermarkt und mit dem Vermieter klappts auch einwandfrei."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다