개요

위치

후기 (9) 8.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 9개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8,9
청결 상태 8,0
편안함 7,7
가격 8,1
8,2

정렬 기준 :

Eng, 친구들 일행, Perth, 호주 I 26 Sep 2014

"The location is very good. However, we were disappointed as we expected 4 bedrooms for 4 couples but instead one of the bedroom can only sleep one. Also, the air conds do not work well and the bathroom are noisy after every flush. The dining chairs in the single bedroom apartment are very wobbly and pose a danger.Apart from these, we are generally happy with the service and location."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,5
Jean Paul , 어린 자녀가 있는 가족, Spijkenisse, 네덜란드 I 28 May 2014

"Bij aankomst op het vliegveld moesten we de contactpersoon bellen, zodat we konden doorgeven hoe laat we bij het appartement zouden zijn. Hij was heel slecht bereikbaar (constant kregen we zijn voice mail), maar uiteindelijk via sms hebben we contact gehad. Aangekomen bij het appartement, wat héél slecht staat aangegeven, hebben we nog ruim 20 minuten op hem moeten wachten. Uiteindelijk konden we het appartement in en daar werden we door de vreemde indeling toch ietwat onaangenaam verrast. 2 Éénpersoonskamers, die heel vreemd staan omschreven. Zodoende moesten we met een matras gaan slepen, anders lagen we met 3 personen op een kamer. Indeling is als volgt: 2x3-Persoonskamer, 1x 2-persoonskamer en 1x1-persoonskamer. De omschrijving op de site van Way-to-stay is misleidend!!! Er lagen geen schone handdoeken, maar daar had de contactpersoon binnen een kwartiervoor gezorgd, dus dat werd direct opgelost. Qua serviesgoed was er niet veel en er werd ons gezegd dat we maar 1 van de keukens moesten gebruiken, anders raakten al het serviesgoed door elkaar, maar met 10 personen was dit niet te doen, en hier hebben we ons dus ook niet in kunnen vinden en ook niet aan gehouden. Bij het douchen liep het water niet weg, zodat je na 2 minuten tot aan de enkels in het water stonden. Al met al was de kwaliteit van het appartement niet al te best, maar de locatie was FANTASTISCH!! Het was 2 minurten lopen vanaf het treinstation en dus waren alle bezienswaardigheden zeer goed bereikbaar. Supermarkt zat in de straat, dus om de boodschapjes te halen was het ook prima. Advies is om niet meer dan met 6 personen dit. Appartement te bezoeken! "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 6
편안함 6
가격 7
6,8
OLEG, 친구들 일행, KHMELNICKI, 우크라이나 I 19 Dec 2012

"Отличное месторасположение,большая удобная квартира. Было обидно и неприятно что менеджер такой серьёзной компании взял с нас штраф за придуманную им же поломку водопровода.Будьте внимательны при заселении.Обидно когда тебя обманывают.Советую администрации обратить на это внимание. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9,0
Leonard, 다 큰 자녀가 있는 가족, Zwijndrecht, 네덜란드 I 07 Aug 2012

"-Located in the centre of the city -Very good connection with the airport and all other parts of the city worth to visit by public transport. - Supermarkets all around - Good beds - Good and timely friendly check-in and check -out Coffeemachine did not work Towels were clean but smelled slightly"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8,3
익명, 친구들 일행, oxford, 영국 I 05 Jun 2012

"Great location - walking distance to termini station There are two apartments in the same location which we rented together (a group of 8 people). Two of the rooms (for a total of 5 beds) were comfortable, the other ones not so much - eg: the single room had no windows or aerations; one of the double rooms (with additional single beds) had no courtains on the windows and the bed frames were quite old and uncomfortable (soft springs and mattress). May sound picky, but it is unpleasant when a big group of people stay in the same location and they are treated to different standards..."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 6
가격 7
7,8
Johan, 친구들 일행, Honselersdijk, 네덜란드 I 27 Apr 2012

"We waren met 6 fotovrienden voor een verblijf in Rome. De afstand tot de metro was hoogstens 500 meter. Eten buiten de deur geen probleem, veel etenszaakjes in de directe omgeving. De kamers waren eenvouding maar goed. 2 douches, 2 keukens 2 wc's, bedden goed genoeg. Kortom we waren tevreden, een prima lokatie met een groot gevoel van veiligheid. Een wasmachine was er ook, niet gebruikt. Vlakbij was een supermarkt, ook handig. De keuken uitrusting was te karing, Weinig glazen en van alles wat. Een beetje een rommeltje. bijv. 2 wijnglazen, 5 koffiebekers en wat andere incourante glazen. We hebben wat spullen uit de andere keuken er bij gehaald. De koffiezet machine hebben we niet gebruikt. Het lukte niet om deze naar onze zin te laten werken. Kortom de keukeninventaris verdlent nadere aandacht en uitbreiding, hoewel we ons goed gered hebben. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7,8
dorine, 어린 자녀가 있는 가족, hoogeveen, 네덜란드 I 29 Feb 2012

"Het appartement heeft prima ligging. Dichtbij station termini en de metro en bus. Op loopafstand van collosseum. Pantheon, trevifontein en vaticaan zijn met metro goed te bereiken. Na afloop van een lange dag wandelen en kijken is het heerlijk toeven in het ruime en comfortabele appartement. Er is een supermarkt tegenover het appartement. Handig."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9,5
Jan JEM, 다 큰 자녀가 있는 가족, Breda, 네덜란드 I 11 Jan 2012

"Goede ligging"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8,5
Jennifer, 친구들 일행, Taipei, 대만 I 08 Sep 2011

"It is most conveniently located. Within walking distance to buses, metro, trains. The facilities are quite old. Could be greately improved with some remodeling. One of the toilets are not working properly, giving out terrible smell."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7,5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다