개요

위치

후기 (41) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 41개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 9.3
편안함 8.6
가격 9.0
9.1

정렬 기준 :

Stanley, 다 큰 자녀가 있는 가족, Provo UT, 미국 I 13 Apr 2013

"This was a wonderful place to stay! Spotlessly clean, lot's of extras like large refrigerator (by Italian standards), dishes, excellent washing machine and lively garden. We especially enjoyed neighborhood away from the tourist centers with great local fruit market, restaurants, pastry shops and the best Gelateria we found in Italy only a couple of blocks away. The neighborhood is safe and we enjoyed walking around and meeting the families and students out for the traditional evening stroll. The apartment is very quiet and the Landlord was very pleasant to work with and a great source of information - very friendly. This place is close to a bus stop and within a moderate walk to a Metro station. We found the cost to be more reasonable for the size and quality of the apartment than other apartments we researched."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Amadeu, 다 큰 자녀가 있는 가족, barcelona, 스페인 I 07 Apr 2013

"Ideal para grupos porque permite mantener la independencia de los diferentes miembros de la família. La cocina es electrica y no tiene fuerza suficiente para cocinar segun que platos para un grupo numeroso."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Melanie, 친구들 일행, Leiden, 네덜란드 I 25 Mar 2013

"Prettig appartement om met een groep in te verblijven: lekker rustig. Luxe was het hotelpakket met voor iedereen shampoo, tandenborstel, scheerset etc.etc. tot zelfs slippers! Leuke, sfeervolle, wat ruige buurt. De Wifi is fijn. Het is wel wat ver naar het centrum (maar daardoor zit je wel in een levendige wijk in plaats van in een openluchtmuseum)."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
Eveline, 다 큰 자녀가 있는 가족, Rotterdam, 네덜란드 I 04 Mar 2013

"Alles was keurig netjes en schoon. Zeer aardige en behulpzame eigenaresse. Prima verlopen linnenwissel. Compleet ingerichte keuken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
John, 성인 커플, Haarlem, 네덜란드 I 29 Jan 2013

"fraai appartement. lekker ruim prima, goed bereikbare locatie prima restaurant en supermarkt om de hoek Beperkte accommodatie boven(kleine doucheruimte, verlagingen in plafonds waardoor veel hoofd stoten) Overheersend zoemgeluid in slaapkamer in slaapkamer naast de keuken(uiteindelijk hielpen oordopjes) Beperkt douchewater in aparte kamer en kamer boven Zeker drie avonden veel lawaai tot diep in de nacht van de bovenburen;schuivende stoelen(viltjes?), vallende voorwerpen, gesleep met voorwerpen, stromend water. Overlast hoorbaar in het gehele appartement"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
익명, 친구들 일행, kesteren, 네덜란드 I 22 Jan 2013

"Voldeed aan de verwachtingen die wij hadden gekregen op site. heel goed. de douches zijn wat klein en voorzien van een boiler, wat met meerdere mensen soms een koude douche geeft."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 친구들 일행, Werkendam, 네덜란드 I 29 Apr 2012

"het appartement was heel ruim en heel geschikt voor meerdere personen, 3 badkamers, complete keuken etc. Het ligt aan een binnenplaats, daarom geen last van het verkeer. Mogelijkheid om raam open te zetten is op 1 slaapkamer niet mogelijk, wel in de keuken. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Alain, 어린 자녀가 있는 가족, LE CHESNAY, 프랑스 I 08 Nov 2011

"Appartement très calme, beaucoup de charme. Très comfortable. Appartement beaucoup moins lumineux que sur la photo. Il y aurait eu un lave vaisselle, cela aurait été parfait! Un tout petit peu loin de Termini quand on a de jeunes enfants. Manquait un tire-bouchon!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
Maria Angeles, 친구들 일행, Vitoria-Gasteiz, 스페인 I 26 Oct 2011

"La ubicación y la amplitud del apartamento. La mesa del comedor se queda pequeña para 6 personas."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
Alexander Hendrik, 다 큰 자녀가 있는 가족, Heinenoord, 네덜란드 I 10 Oct 2011

"de ruimte, rust, luxe sfeer en het gevoel welkom te zijn (fles wijn, koffie, spontane opvang en service bij vertrek)."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Corinne, 친구들 일행, LA CLUSAZ, 프랑스 I 21 Sep 2011

"Proximité du quartier universitaire san lorenzo : bon marché et festif . Appartement avec bel espace . Appartement borgne . Accès à pied de termini un peu glauque la nuit ."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Jeff, 성인 커플, WAIKIKi, 호주 I 18 Sep 2011

"Paolo was very helpful and a delight to meet. The apartment is large, very comfortable, close to restaurants and Termini is a 15min walk. Would highly recommend to anyone wanting a relaxing stay in Rome. Perfect location. Will stay again."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다