개요

위치

후기 (23) 8.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 23개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.2
청결 상태 8.8
편안함 7.7
가격 7.9
8.4

정렬 기준 :

익명, 성인 커플, Steenwijk, 네덜란드 I 30 Jun 2016

"Perfekte lokate maarneem oordoppen mee voor 's nachts"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Hennie, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 26 May 2016

"De lokatie kan niet beter. Echt alles in de buurt en op loopafstand. Wel een waarschuwing voor potentiele huurders die niet vast slapen: het geluid van de uitgaansgelegenheid beneden klinkt fors door in het appartement. Daar kan in de omschrijving wel wat meer aandacht aan gegeven worden."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 7
8.5
Françoise, 다 큰 자녀가 있는 가족, Paris, 프랑스 I 19 Mar 2016

"Situé dans un petit immeuble typique, cet appartement au charme ancien est agréable et joliment décoré; il est idéalement situé au cœur historique de Rome, permettant de visiter la plupart des lieux à pied (mais les nombreux bus ne manquent pas pour aller plus loin). Il est tout proche du campo di Fiori, un marché haut en couleurs et est à deux pas du Trastevere en traversant le Tibre (Tebere) . Pour deux, c'était très bien; ma fille et moi-même avons beaucoup apprécié notre séjour. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Buenos Aires, 아르헨티나 I 30 Jun 2014

"Como ya dije, check in y check out perfectos, atencion de primera y comodidad, pero el departamento es muy ruidoso, dada la zona. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 나홀로 여행자, Hamburg, 독일 I 15 May 2013

"Zentrale Lage Altes Apartement Preislich völlig überzogen,viele Treppen auch im Apartement selbst nicht empehlenswert"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 4
6.8
익명, 친구들 일행, Filsen, 독일 I 22 Sep 2012

"Die Unterkunft hat in jeder Hinsicht meinen Erwartungen entsprochen. Besonders gefallen hat mir das Engagement der Managers. Wir haben ihn allerdings auch nur beim Einchecken gebraucht, da der Aufenthalt ohne jedes Problem war. Ich vermag nichts zu kritisieren."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
Guurtuida Maria, 성인 커플, Noord-Scharwoude, 네덜란드 I 18 Jun 2012

"De bedden waren goed te beslapen, ruime slaapkamer doucheruimte en keukentje waren wel erg klein en onconfortabel"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
Bas, 다 큰 자녀가 있는 가족, Kaatsheuvel, 네덜란드 I 07 May 2012

"De lokatie Support van de eigenaar"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
Susan, 다 큰 자녀가 있는 가족, Exeter, 영국 I 16 Mar 2012

"The location was very good, lively and a bit noisy through to the early hours. The kitchen was tiny - there were only 3 of us and we just about managed. The coffee pot was broken and there was no bread knife so I would say it was an exaggeration to say that they kitchen was fully equipped! The apartment was adequate for a short stay."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 4
가격 7
6.5
Kees, 성인 커플, Dongen, 네덜란드 I 24 Nov 2011

"Lokatie geweldig. (wij hadden er geen last van maar is wat rumoerig van het plein)."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Karen, 성인 커플, Samford Valley, 호주 I 27 Oct 2011

"The apartment is certianly in a central location and Enrico was more than helpful on arrival. The noise from the nightclub below made it impossible to sleep as people were still there at 4am in the morning. Had to sit in the kitchen most of the night to get away from the noise. Also the linen on the beds were thin and quite frankly did not seem fresh. Kitchen utensils were very basic. I felt this apartment was not a of a reasonable standard."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 6
가격 6
7.0
Jerome, 어린 자녀가 있는 가족, Amsterdam, 네덜란드 I 25 Oct 2011

"Geweldige lokatie in het centrum, mooi ruim appartement. Nachtleven in de straat maakt veel lawaai, tot laat. Geen last van gehad, maar daar moet je wel tegen kunnen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다