개요

위치

후기 (23) 8.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 23개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.2
청결 상태 8.8
편안함 7.7
가격 7.9
8.4

정렬 기준 :

Maria Carmen Beatrijs, 다 큰 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 21 Oct 2011

"Wij vonden het heel erg goed gesitueerd vrolijke kleuren van alles aanwezig! De eigenaar zeer vriendelijk+goede ontvangst.Uit chequen was heel makelijk(sleutel op keukentafel) Met de eigenaar hadden we goed contact (heel erg behulpzaam!) Volgende keer willen we weer in een van zijn andere apartementen! Wij hebben het Fantastico gehad in Roma! Wat erg prettig zou zijn is: nog èèn twee paar handdoeken per persoon voor èèn week verblijf is! Ook een termostaatkraan in de douche. En maybe onderhoes (matras livingroom-bed) vernieuwen:het was wel gewassen maar eigenlijk op (verwassen) waardoor er twee haren aan bleven zitten van een voorige bezoeker! Ook lag er een lange haar op een extra kussen in de kast! Misschien ook prettig als er wat schone slopen liggen.Voor als je een extra kussen wil gebruiken! Verder Prima! Dit heb ik eigenlijk nog niet aan de eigenaar verteld! ga ik doen!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 6
편안함 8
가격 10
8.5
Francisca, 다 큰 자녀가 있는 가족, Oegstgeest, 네덜란드 I 28 Jul 2011

"Ligging van het appartement uitstekend. In- en uitchecken soepel Apartement is vrij gehorig (cafe-lawaai) Mogelijkheid tot wi-fi zou fijn zijn"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
andreas, 성인 커플, purmerend, 네덜란드 I 31 Mar 2011

"centrale ligging eenvoudig maar goed"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 10
8.3
Tanja, 다 큰 자녀가 있는 가족, Westkapelle, 네덜란드 I 11 Mar 2011

"We werden uiterst vriendelijk ontvangen door de eigenaar die alle tijd voor ons had om uitleg te geven over de bezienswaardigheden van de stad. Van het geluidsoverlast waar hij ons voor waarschuwde hebben we geen last gehad. Het appartement was schoon en door de centrale ligging was bijna alles te voet te bereiken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
juan, 어린 자녀가 있는 가족, Barcelona, 스페인 I 25 Jan 2011

"su ubicación y la amplitud del apartamento"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
josie, 친구들 일행, burbank, 미국 I 10 Jan 2011

"The apartment was in a very central area, and made walking to all areas of Rome very easy. There is a pub/bar DIRECTLY under the apartment and loud music was played every night from 10 p.m till 2 a.m. This made it very difficult to sleep."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 친구들 일행, Pamplona, 스페인 I 02 Dec 2010

"Lo centrico que esta"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Joop, 성인 커플, Eindhoven, 네덜란드 I 22 Nov 2010

"ligging, ruimte, sfeer, hartelijke ontvangst en soepele houding eigenaar lawaai in de omgeving tot diep in de nacht (maar dat hoort natuurlijk bij de centrale ligging!)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Jannet, 성인 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 23 Oct 2010

Jannet rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 어린 커플, Daimiel, 스페인 I 09 Sep 2010

"EL APARTAMENTO ESTABA MUY CENTRICO Y EL DUEÑO FUE MUY MAJO.NOS PROPORCIONO INFORMACION SOBRE ROMA Y NOS OFRECIO OTROS SERVICIOS PARA NUESTRA COMODIDAD ALLI. EN CUANTO A LA COMODIDAD QUE OFRECIA, ESTÁ MUY BIEN EQUIPADO CON AIRE ACONDICIONADO EN TODAS LAS ESTANCIAS, LAVADORA,PLANCHA, LAS CAMAS ESTAN BIEN, ETC... EL BAÑO Y LA COCINA SON PEQUEÑITOS PERO ESTAN BIEN. EL APARTAMENTO ESTABA MUY LIMPIO. SI.LO UNICO ERA QUE ESTABA ENCIMA DE UN DISCO-BAR Y HABIA RUIDO HASTA LAS 2 DE LA MAÑANA. SI TE GUSTA LA FIESTA, NO TE IMPORTARA, PERO SI QUIERES MADRUGAR, TE COSTARA DORMIRTE."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
pablo, 어린 커플, cordoba, 아르헨티나 I 28 Jun 2010

"quiero agradecer por este medio a Enrique, quien maneja el departamento y con quien hicimos el check in, ya que perdi su tarjeta personal y no tengo su direccion de i mail. Gracias por su buena onda, su buena predisposicion, sus consejos sobre Roma y decirle que lo esperamos cuando quiera en Argentina. El dpto es divino, super bien ubicado y equipado, muy amplio y con buen gusto. Lo super recomendamos!!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다