개요

위치

후기 (18) 8.5

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 18개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.0
청결 상태 8.4
편안함 8.2
가격 8.3
8.5

정렬 기준 :

익명, 비즈니스 출장팀, Ferndale, 미국 I 12 May 2015

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Beate, 친구들 일행, Oberndorf am Neckar, 독일 I 08 Oct 2013

"Zentrale Lage Nähe UBahn Zwei Badezimmer Nicht für mehr als vier Personen ausgestattet Zusatzbetten katastrophal"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 4
가격 7
6.5
익명, 성인 커플, Delft, 네덜란드 I 27 May 2013

"De zeer hartelijke ontvangst van gastvrouw Daniela, die vooraf per sms ook al op verzoek nuttige informatie verstrekte en bijv. een betaalbare shuttle regelde. Ligging is top en geadviseerde restaurants ook."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 친구들 일행, Floraville, 호주 I 08 Oct 2012

"Location was excellent and breakfast supplies were greatly appreciated . Also assistance with bags was great. Good recommendation of restaurant to celebrate a birthday. Bed configuration was not as we had requested and dispite being tired we had to get in and help make up beds. Lots of fluff etc under the beds. Soap and toilet rolls had not been refilled. Owner seemed disappointed with the level of cleaning."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 6
편안함 7
가격 8
6.8
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 13 Aug 2012

"Donna Rossa is een prima appartement om Rome te bekijken. De inrichting is heel compleet; alles wat we nodig hadden was aanwezig. Daarnaast is de verhuurder goed bereikbaar. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
otto, 다 큰 자녀가 있는 가족, schweiggers, 오스트리아 I 28 May 2012

"sehr gute lage zum vatikan und ins zentrum; grossräumig und praktisch eingerichtet; zur selbstverpflegung bestens geeignet leider sehr laut, da die fenster nur wind und schnee abhalten; eine der beiden duschkabinen waren in der schlecht zugänglichen ecke noch sehr verschmutzt"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 7
가격 8
8.0
edith, 친구들 일행, wechelderzande, 벨기에 I 23 May 2012

"Ligging en service!! De muffe geur, vouwbed op linkse kamer was niet zo stevig, overschot eten in ijskast van vorige huurders ..."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Willem J.M., 다 큰 자녀가 있는 가족, Amersfoort, 네덜란드 I 08 May 2012

"Prima locatie en omgeving Goede ontvangst en uitleg over algemene zaken in het appartement Gordijnen mogen gewassen worden Advies: Wellicht goed om aan te geven waar de supermarkets zich bevinden en ook waar b.v. de overdekte markt (200 mtr lopen) is. Ook aan gasten aangeven waar vuilnis naartoe kan (om de hoek). "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Wil, 성인 커플, Grevenbicht, 네덜란드 I 29 Apr 2012

"De ligging naast het Vaticaan. Het appartement was erg uitgebreid geoutilleerd. Erg vriendelijke ontvangst door Daniela. Ook het contact daarna via sms was prettig. De schoonmaak kan beter. De verkeersgeluiden dringen te sterk door in de kamers, Dubbele beglazing zou al veel verhelpen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
8.0
익명, 나홀로 여행자, Berlin, 독일 I 16 Apr 2012

"die Großzügigkeit und die Nähe zu den Sehenswürdigkeiten der Straßenlärm, keine Schallschutzfenster Straßenlärm, keine Schallschutzfenster"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 친구들 일행, Boxtel, 네덜란드 I 04 Apr 2012

"kwaliteit van het bed slechte warm water voorziening"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8
Charlotte Renate, 비즈니스 출장팀, Zwolle, 네덜란드 I 01 Apr 2012

"De geweldige ligging! De luxe van twee badkamers! De centrale ligging!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다