개요

위치

후기 (8) 8,0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 8개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.3
청결 상태 7.8
편안함 7.4
가격 7.4
8.0

정렬 기준 :

, 다 큰 자녀가 있는 가족, Someren, 네덜란드 I 06 May 2017

"Een douche was niet in orde, kwam zo goed als geen water uit. er was niet voor 6 mensen bestek aanwezig. bedden waren oké. Ligging is prima.montvangst was prima. we hebben betere ervaringen met way to stay."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 4
가격 4
6.5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Amersfoort, 네덜란드 I 20 Oct 2016

"로마의 중앙 위치와 좋은 지역에 우수한 아파트. 바티칸에 가까움. 그러나, 우리는 편안 함과 아파트의 청결을 발견. 그것은 먼지가 되었고 신선한. 또한, 여러 사람이 함께 머물고 있는 때 함께 식사 또는 저녁에 함께 앉아 작은 공간이 있다. 식사 따라서 사용 했습니다 문 밖에 서이 아파트의 장점 중 하나는 우리가 생각 하는 동안. "

"Prima appartement in een goede en centraal gelegen wijk van Rome. Op zeer korte afstand van het Vaticaan. Wij vonden echter het comfort en hygiëne van het appartement matig. Het was stoffig en niet fris. Daarnaast, wanneer je met meerdere mensen verblijft is er weinig ruimte samen te eten of 's avonds even bij elkaar te zitten. De maaltijden hebben wij daarom toch buiten de deur gebruikt terwijl wij hadden gedacht dat dit juist een voordeel van een appartement kon zijn. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 6
편안함 7
가격 7
7.5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Groningen, 네덜란드 I 30 Mar 2016

"바티칸, 좋은 소유자 근처 좋은 위치. 슈퍼마켓 및 도보 거리 내에서 맛 있는 아이스크림"

"Mooie ligging dichtbij het Vaticaan, aardige eigenaar. Supermarkt en lekker ijs op loopafstand"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
, 다 큰 자녀가 있는 가족, , 네덜란드 I 17 Mar 2016

"근처 바티칸 시티입니다. 아파트 옆 하는 버스 이상! 로마에 대 한 좋은 위치. 침대는 또한 좋다. "

"Dichtbij vaticaanstad. bussen naast het appartement. Ideaal! Prima verblijf voor in Rome. De bedden liggen ook goed. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
, 친구들 일행, , 프랑스 I 20 Oct 2015

"바티칸에 매우 편리. 작은 슈퍼마켓 및 아주 잘 갖춰져 아침 시장. 건물 앞 버스입니다. 하나 또는 두 개의 거울으로 목욕탕의 환영 것입니다. "

"Très pratique pour aller au Vatican. Présence d'un petit supermarché et d'un marché très bien achalandé le matin. Bus devant l'immeuble. Un ou deux miroirs en plus que ceux des salle de bains seraient les bienvenus. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Leusden, 네덜란드 I 08 May 2015

"이상적인 위치에서 편안 하 게 아파트입니다. 도보 거리, 문 앞 버스 바티칸. 서비스는 좋은, 항상 접근 가능 하 고 유용한 소유자. 우리가 가진 유일한 단점은 그 우리의 체류의 시간에 공기 조화 그것 하지 않았다, 그래서 만약 당신이 정말로 여름 개월 어쩌면 소유자와 함께 확인 했다. 아파트 자체는 상대적으로 차가운, 우리가 5 월에가 서 약 30도 일주일 내내 되었고 그냥 에어컨 없이 해야 했다 남아 있었다. 모두 모두 좋습니다, 것이 좋습니다이 아파트를를 가족 및 친구."

"Comfortabel appartement op ideale locatie. Vaticaan op loopafstand, bus voor de deur. Service is goed, eigenaar altijd te bereiken en behulpzaam. Enige nadeel dat wij hadden was dat op het moment van ons verblijf de airconditioning het niet deed, dus als je echt in de zomermaanden gaat dit van te voren misschien even checken bij de eigenaar. Het appartement zelf bleef wel relatief koel, wij gingen in mei en was de hele week rond 30 graden en was net te doen zonder airco. Al met al zeker een aanrader, wij raden dit appartement aan aan familie en vrienden."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Den Haag, 네덜란드 I 09 Oct 2014

"쾌적 한 아파트! 3 넓은 침실, 2 욕실 및 부엌, 성 베드로 대성당의 도보 거리 내에서 제공 하는 모든 기본적인 시설. (10/15 분) 버스 916 방향 옛 마을 바로 밖에 서 중지합니다. 친절 한 서비스 지향 소유자 요청, 잘 전송, 그리고 피 우미 치 노 공항. 슈퍼마켓 및 지역에 좋은 레스토랑에서 침전 했다. 하나는 세계에서 가장 아름 다운 도시 탐험을 위한 좋은 자료... 로마! 숙박!"

"Fijn appartement!3 ruime slaapkamers,2 badkamers,en een woonkeuken,alle basisvoorzieningen aanwezig,op loopafstand van de St Pieter.(10/15 minuten) Bus 916 richting historisch centrum stopt voor de deur. Vriendelijke service gerichte eigenaar,regelde op verzoek,prima transfer,van en naar het vliegveld Fiumicino.supermarkten en goede restaurants in de omgeving aanwezig. Prima uitvalsbasis voor het verkennen van 1 van de mooiste steden ter wereld..Rome! Mooi verblijf gehad!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Heemskerk, 네덜란드 I 02 Jun 2014

"좋은 넓은 아파트, 바티칸 및 도보로 35 분 거리에 대 한 센터에서 도보 20 분. 버스는 바로 밖에 서 정차합니다. "

"Prima ruim appartement, 20 minuten lopen naar het Vaticaan en naar het centrum ongeveer 35 minuten lopen. Bus stopt voor de deur. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다