개요

위치

후기 (23) 8.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 23개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 8.3
편안함 8.0
가격 8.0
8.4

정렬 기준 :

Hatem, 비즈니스 출장맨, Rotterdam, 네덜란드 I 20 Mar 2014

"het appartement is goed en de lokatie en de buurt is TOP "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
Dennis, 어린 커플, Amsterdam , 네덜란드 I 27 Feb 2014

"Locatie is perfect. In het hart van Trastevere, de leukste wijk in Rome om te verblijven. Vanuit hier steek je zo de brug over en ben je in het historische centrum, waar de meeste bezienswaardigheden zijn. Het Vaticaan is 10 minuutjes lopen. Trastevere is een romantische wijk, met kleine straatjes vol goede restaurants en barretjes. Het is een levendige wijk, waar het het ook doordeweeks rumoerig is op straat tot in de nacht. Je moet dus geen lichte slaper zijn. Maar uit het raam is altijd wat te zien. Het appartement is ruim en alle voorzieningen zijn aanwezig. Zelfs een echt Italiaans koffie machientje en ook aan de koffie is gedacht. Het enige puntje van kritiek is dat er geen douchekabine in de badkamer is, maar een bak met douchegordijn waardoor tijdens het douchen de badkamer onderstroomt. Mijn vriendin en ik hebben hier een fantastisch verblijf gehad."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Margit, 성인 커플, Dornbirn, 오스트리아 I 27 May 2013

Margit rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Levico Terme, 이탈리아 I 26 Mar 2013

"pur non essendo giovanissime abbiamo apprezzato la zona vivace in cui si trova, ricca di angoli e ristoranti caratteristici, comoda perchè comunque vicina al centro della città raggiungibile a piedi facilmente. Forse non indicato a chi non ama il vocio nella strada durante le ore notturne. L'appartamento è carino e particolare L'appartamento è abbastanza attrezzato. Abbiamo usato la cucina solo per le colazioni (qualche coltello più tagliente non gusterebbe). "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Jennifer, 친구들 일행, Manchester, 영국 I 16 Mar 2013

"The apartment was very well located, within easy walking distance from all the main sights and in a nice part of Rome. There are lots of bars and restaurants nearby which is ideal if you have had a long day walking/sightseeing. The apartment was well priced and had effectively two separate living areas, 2 bedrooms and 2 bathrooms which was great value. Enriko, the host was very welcoming and helpful. I would definitely recommend staying in this apartment. The apartment is situated on a street with lots of bars and restaurants so it is quite noisy at night, even with the windows closed. This wasn't really a big problem though."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, den Haag, 네덜란드 I 19 Nov 2012

"Lokatie was midden in een gezellige buurt met leuke cafe-tjes en restaurantjes, op loop afstand van centrum. Appartement was erg mooi, nieuw, compleet en schoon. Ik zou dit plekje zeker aanbevelen Het appartement is op zolder. Als je wat minder mobiel bent, zijn de drie trappen wellicht lastig, voor ons geen probleem overigens"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Carmen, 친구들 일행, javea, 스페인 I 07 Oct 2012

"se tendria que poner algun tipo de cerramiento especial,ya que el ruido por la noche es demasiado molesto El apartamento se encuentra en una zona de marcha,es perfecto para noctambulos "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.8
Sarah , 친구들 일행, Brussels, 벨기에 I 12 Sep 2012

"Apartment is in brilliant loaction (esp for nightlife) but also for tourism purposes, its walking distance from all major sites. We also found the apartment airy and comfortable in the heat. The only small thing was that bathrooms got slightly flooded when using the shower, minor problem which was easy to overcome. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 비즈니스 출장맨, Amsterdam, 네덜란드 I 08 Jul 2012

"Het ligt centraal en is klein maar sfeervol. Eerste dag geen warm water maar dat werd meteen en netjes gerepareerd. Eigenaar behulpzaam. Het ligt aan een van de drukste straten van Trastevere en omdat er geen airconditioning in het appartement zit moeten de ramen allemaal open staan. Dus niet alleen heel warm, het was ook zo druk met populaire café's onder je raam dat je tot diep in de nacht heel onrustig slaapt. En 's ochtends vanaf 06.00 uur komen de eerste schoonmakers alweer langs. Ik ben normaal een goede slaper maar dit was teveel van het goede. Voor gegarandeerd slechte nachten moet beter gewaarschuwd worden. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 6
7.3
익명, 성인 커플, diepenveen, 네덜란드 I 29 May 2012

"Ligt op zeer luidruchtige lokatie. Het straatgewoel gaat elke dag tot 2 of 3 uur 's nachts door. Geen schone doekjes om aanrecht schoon te maken. Geen theedoek op vaat af te drogen. Douches stromen over."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
7.5
익명, 어린 커플, APO, 미국 I 23 May 2012

"The landlord, Enrico, was very helpful! He called a day early and helped arrange travel from the airport direct to the hotel which was totally worth it. He gave us a tour of the apartment and then sat down with a map of the city and recommended places to visit. He also helped book a very nice sit down dinner for us. The apartment was very well furnished after just being remodeled as well! The apartment is in the party district of Rome. It's right across the street from a bar that stays lively until about 3 am on the weekends. You need to keep the windows open to sleep at a comfortable temperature so either join the party or buy a solid set of earplugs! This is very minor but an iron and ironing board would be nice. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다