개요

위치

후기 (10) 9.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 10개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9,8
청결 상태 10
편안함 9,0
가격 9,4
9,6

정렬 기준 :

Iris und Thomas, 친구들 일행, München, 독일 I 16 Oct 2016

"Das Apartement war sehr sauber, die Vermieter sehr freundlich und unkompliziert. Die Lage ist perfekt, man erreicht mit den öffentlichen Verkehrsmitteln schnell alle Sehenswürdigkeiten. Eine gute Alternative zum Hotel und im Verhältnis bei einer Belegung bei vier Personen in Rom nicht zu teuer."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9,0
Cees, 친구들 일행, Huizen, 네덜란드 I 01 Jun 2016

"Het Otto House is een heerlijke plek om te verblijven in Rome. Goede, gedegen uitleg van verhuurders.Het appartement is netjes, ruim, van alle gemakken voorzien. Matrassen kunnen beter. Het centrum is goed te bereiken met de tram. Rustige buurt met alle voorzieningen dichtbij."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9,5
Diane, 성인 커플, Magog, 캐나다 I 03 Nov 2014

"Une belle accueil ,beaucoup d'informations donner pour les achats et visites, Il y a peu d'eau chaude le matin car le réservoir est a l'extérieur et les nuits sont plus fraîche . "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9,5
John, 다 큰 자녀가 있는 가족, Heythuysen, 네덜란드 I 28 Jul 2014

"Otto house Roma is een aanrader voor iedereen die Rome bezoekt voor enkele dagen. Met de tram of bus naar het centrum in enkele minuten een goede verbinding bnaar het centrum. Het apartement is schoon en comfortabel. De ontvangst van Chinzi en Ivan is hartelijk en informatief. Ook de gezellige wijk Trasteverre ligt op de weg van en naar het centrum, dus ideaal voor 's avonds nog lekker te eten in gezellige kleine restaurantjes. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Merian, 친구들 일행, Eindhoven, 네덜란드 I 05 Jul 2014

"Appartement is mooi en groot en centrale ligging, dicht bij openbaar vervoer, dicht bij restaurant, en bij supermarkten. Een paar minpuntjes, regelmatig een koude douche gehad, de warmwatervoorziening (ketel) kan het niet aan om constant warm water te leveren. Helaas was er geen vaatwasser aanwezig, die werd wel gemist."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9,0
Benjamin, 성인 커플, Heerhugowaard, 네덜란드 I 29 Mar 2014

"Dit is onze 3e keer in een appartement in Rome...dus we hebben iets van ervaring opgedaan. Dit appartement is zeer zeker aan te raden. Contact met de eigenaar (en dat is je "winner") .. is uitstekend Appartement: prachtig. Alles is heel, doet het. Niets is stuk want alles is nieuw. Schoonmaak:perfect Groot verschil met onze eerdere ervaringen. Locatie: prima. Openbaarvervoer:prima. tram, bus en Taxi..om de hoek Bereikbaarheid centrum via tram en bus maar als je van lopen houdt is het beslist te doen en je ziet ook nog iets van de omgeving. Winkels: om de hoek. Restaurants: om de hoek "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Adrian, 다 큰 자녀가 있는 가족, Shrewsbury, 영국 I 03 Nov 2013

"Otto House Roma was very clean, comfortable and well presented. It is situated in a pleasant and quiet residential area, with a variety of shops and places to eat nearby. There is a tram line five minutes walk away, which runs straight into the City. Bus routes and two train stations are also within easy walking distance, making it a good base for a city break. The apartment owners were very friendly, and advised us on local transport, good places to eat etc, which helped to make our stay in Rome thoroughly relaxed and enjoyable. It will certainly be our first choice if we visit Rome again."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Susan, 비즈니스 출장팀, Helston, Cornwall, 영국 I 14 Oct 2013

"Lovely apartment in a reasonably quiet suburb of Rome, meaning we had a good night`s sleep. The apartment was immaculate and we loved the stylish bathrooms. The apartment manager and his wife gave us a wonderfully warm welcome and provided us with some very useful information regarding our planned outings and travel. He also arranged transfers to and from the airport at a very reasonable rate and these made the airport experience stress free."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9,0
Cornelis, 친구들 일행, 's-Heerenberg, 네덜란드 I 06 Oct 2013

"Het is een mooi ingericht en van alle gemakken voorzien appartement, De ligging is prima t.o.v. openbaar vervoer; in 15 minuten ben je in hartje stad. De slaapkamers zijn voorzien van airco en de twee badkamers zijn modern en van uitstekende kwaliteit sanitair. Met nog wat extra aandacht aan de kwaliteit van de matrassen zou dit appartement op alle punten 'uitstekend' scoren"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9,5
Martin, 친구들 일행, Brielle, 네덜란드 I 15 Apr 2013

"er waren 2 goed geoutilleerde badkamers en eigenlijk alles wat je wenst in een appartement. Van koelkast tot verwarming; van oven tot makkelijke stoelen; van balkon tot 2 tv's en internetaansluiting. Ik ben erg tevreden. Openbaar vervoer vlakbij; centrum binnen 15 minuten bereikbaar. Heb vele steden gezien, vele appartementen bezocht. Otto house Roma is de onbetwiste nummer 1."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다