개요

위치

후기 (33) 8.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 33개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.6
청결 상태 8.6
편안함 8.2
가격 8.0
8.4

정렬 기준 :

Lindsey , 성인 커플, London , 영국 I 15 May 2013

"The best thing about this apartment was the location and value for money. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Sven, 성인 커플, Denhaag, 네덜란드 I 19 Apr 2013

"Top!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Mirjam, 성인 커플, breda, 네덜란드 I 09 Oct 2012

"A. Contact met eigenaar was heel gemoedelijk. B. Locatie was prachtig. Midden in de stad en toch heel rustig, heerlijk restaurant om de hoek, grote overdekte markt in de straat. Alle bezienswaardigheden op loopafstand. C. Appartement was sfeervol ingericht. D. Lekker bed. Eerste keer lang zoeken. Het ligt naast Foro Romano waar je niet doorheen kan. METRO: Beste uitstappen bij Circo Massimo, dan Via dei Cerchi, rechtsaf Via di S. Teodoro. (10 min lopen)"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 어린 커플, Dübendorf, 스위스 I 19 Aug 2012

"Das Appartment liegt direkt hinter dem Foro Romano und sehr zentral zu allen Sehenswürdigkeiten. Sehr angenehme Gegend. Ab Abend ist es sehr ruhig. Die Wohnung ist für zwei Personen optimal. Es bietet alles was man braucht. Alles entsprach unserern Vorstellungen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Eugenio, 성인 커플, Eindhoven, 네덜란드 I 06 Jan 2012

"Sfeervol appartement, goed schoon. Prettig gelegen, centraal. Lastig dat er geen elektrische waterkoker is. Weinig vermogen (de stop springt er snel uit), kleine warmwaterboiler, lekkende keukenkraan, aanrecht loopt onder water."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
Jacqueline, 성인 커플, Meppel, 네덜란드 I 08 Nov 2011

"De ontvangst door de eigenaar/manager was prima. Ook de ligging t.o.v. het centrum was goed. Er lagen handdoeken voor ons klaar. Ook was er koffie en thee en andere basale ingrediënten zoals peper, zout en olijfolie aanwezig. Wat minder was, dat je je niet uitgebreid kon douchen. Na een aantal minuten was het warme water op. En daarnaast dat de douchebak lekte."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
G.J.P.m., 성인 커플, venlo, 네덜란드 I 27 Oct 2011

"De ligging van het appartement is goed, net buiten de drukte. Alles op loopafstand te bezichtigen. Leuk restaurantje in de straat. De ontvangst was niet echt hartelijk, weinig uitleg gekregen overappartement en de buurt. Erg weinig handdoeken voor een verblijf van 5 dagen. Het bed was erg hard. Keukenuitrusting was niet compleet, bijv. geen wijnglazen. Geen stoelen bij de eettafel, alleen krukjes."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 7
편안함 6
가격 6
6.3
익명, 어린 커플, Portogruaro, 이탈리아 I 14 Sep 2011

"La posizione"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Peronne, 성인 커플, Mosman Park, 호주 I 17 Jul 2011

"Great location! With a few lovely cafes and deli around the corner where they serve good coffee and croissants. Great place for a few days for two. Not very big (looks bigger on the photos) but, as we spent most time in the city anyway, a perfect place for us. We missed a few items in the kitchen and bathroom. Chopping board would have been handy. Hairdryer maybe? Small tip; the sponge for washing the dishes was used and very much in need for replacement. Put a new one down for new guests."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다