개요

위치

후기 (24) 8.9

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 24개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.8
청결 상태 8.8
편안함 8.3
가격 8.7
8.9

정렬 기준 :

Maureen, 친구들 일행, Denver, 미국 I 28 Oct 2016

"Fabio very welcoming & responsive for check in as well as for a plumbing problem. Lots of room to spread out, great color & light. Terrific location with access to food, market, taxi stand, restaurant, cafes, Vatican which was a great. Wonderful to have terrazzo + balcony. Lots of drying racks for clothes a bonus as was two big bathrooms. This was a great property & we enjoyed it & it was convenient & great for 5 however the owner should consider giving it a bit of a facelift as it all seems a bit tired. The little things wrong are cumulative despite all of Fabio's good efforts & attention. The living room really needs additional places to sit & couch/ sofa bed needs to be replaced. Beds ok with good linens & fabulous cupboards for uae in bedrooms. Cleaning good. Could have used more trash bags, directions on recycling, new mop, new sponges & wipes in kitchen, additional towels all would be nice touches. Hairdryer in one of the bathrooms had bad cord & needs to be replaced. Please fix shower door & washing machine handle. Workable but again part of what owner should face-lift. Bathtub is fabulous & that bathroom terrific!!! Thank you Fabio!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Hans, 친구들 일행, , 독일 I 21 Oct 2016

"Die Lage des Appartements ist günstig ca. 250m neben einer Metro gelegen. Direkt in der Nähe liegt ein Carrefour-Supermarkt, der 7 Tage und 24 h offen hat. Der Balkon der Wohnung eignet sich gut um mit 4 Personen draussen zu essen und den Ausblick Richtung Vatikan mit dem Petersdom zu geniesen. Lediglich liegt die Wohnung an einer Kreuzung mit einigem Verkehr. Die Küche ist für Selbstkocher ausgerüstet. Etwas wenig Ablagemöglichkeit in einem der Schlafzimmer. Wohnzimmer könnte etwas wenig Aufwand etwas wohnlicher aufgepeppt werden. Der Service Anmeldung und Abmeldung war perfect. Würden die Wohnung auch wieder mieten."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
Simone, 친구들 일행, beverwijk, 네덜란드 I 20 Sep 2016

"Great appartment, lots of space, nice view! and close to the vaticancity. Only beware of the traffic noise... "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Jan-Peter, 성인 커플, Capelle aan den IJssel, 네덜란드 I 13 Sep 2016

"Fantastisch appartement met grandioos uitzicht op de St Pieter vanaf het geweldige terras. Hartelijk ontvangst door Fabio die er geen problemen mee had dat wij vroeg aankwamen en onze koffers alvast in het appartement zetten om 10 uur. Vervolgens gaf hij ons een uitgebreid verslag over wat Rome ons allemaal te bieden had.Ook mochten wij op de dag van vertrek de koffers laten staan en die om 17 00 uur ophalen omdat wij s,avonds laat gingen vliegen. Dit kan overigens alleen als het appartement die dag niet verhuurd is. 1 slaapkamer ligt aan de drukke rotonde maar dat probleem is goed op te lossen door oordopjes in te doen.Metrostation is om de hoek zoals ook een grote goed voorziene supermarkt op 100 meter.Je zit niet in het centrum van Rome, maar wij zouden hier weer een 2e keer naar toe gaan."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
Christian, 성인 커플, , I 10 Jul 2016

"Spacious appartment with large terrasse having nice view on St-Peter Basilica well located near the Vatican, subway, 24/7 grocery store, restaurents, etc. Fabio was very helpful in providing good advice on several things that saved us a lot of time. We won't hesitate to recommend this unit. CB and NJ from Canada"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
9.3
익명, 친구들 일행, Rotterdam, 네덜란드 I 28 Jun 2016

"De ligging van dit grote appartement is ideaal. Het Vaticaan, metro en bus dichtbij. In de buurt zijn veel restaurants, supermarkten en een grote markthal. Het appartement is op de 5e verdieping, te bereiken met een kleine luidruchtige lift. Het grote terras, met uitzicht op de St. Pieter, is prachtig. De meubilering en de bedden zijn zo langzamerhand wel aan vervanging toe. Heel vervelend was dat de deur van de kleine douche steeds uit de rails liep. Voor de komende gasten is te hopen dat het snel gemaakt wordt"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
Danielle, 친구들 일행, Dreumel, 네덜란드 I 08 Jun 2016

"Wij hebben afgelopen weekend met 5 collega's in dit appartement gelogeerd en wij vonden het super. Fabio (eigenaar), stond op ons te wachten, was heel vriendelijk, behulpzaam en begon meteen enthousiast over Rome te vertellen. Hij liet ons weten waar en hoe we overal heen moesten gaan. Appartement zelf ligt zeer gunstig, op 10 minuten lopen van de Sint Pieter, metro en supermarkt om de hoek. Heerlijk groot dakterras, en ruimte genoeg voor 5 personen. Kortom......, wij waren super tevreden en zullen dit appartement zeker aanraden."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Nicolas, 다 큰 자녀가 있는 가족, Paris, 프랑스 I 27 May 2016

"Très bel appartement doté d'une fantastique terrasse oú nous avons passé de merveilleux en regardant le dôme de St Pierre. Le Vatican est tout près et le reste de la ville entre 10 et 15 minutes en métro. Cerise sur le gâteau : l'accueil prévenant et enthousiaste de Fabio. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Etten-Leur, 네덜란드 I 26 May 2016

"Zeker het balkon was een welkome aanvulling!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, helsinki, 핀란드 I 27 Feb 2016

"Easy and helpful check- in from Fabio. Nice views and very short walk to metro. Most suitable for four. Recommended."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Nistelrode, 네덜란드 I 13 Feb 2016

"Veel geluidsoverlast ivm druk verkeersplein. Geen comfortabele zitbanken en te weinig. Ruim mooi appartement met groot balkon, alles op loopafstand van metro, supermarkt, ijssalon. (200meter ) Mooi uitzicht op de Sint Pieter. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
익명, 성인 커플, Ede, 네덜란드 I 04 Feb 2016

"Het appartement is zeer gunstig gelegen, dichtbij metro en bussen. En wij hebben genoten van de heerlijke balkons en het uitzicht op de koepel van de Sint Pieter."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다