개요

위치

후기 (24) 8.9

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 24개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.8
청결 상태 8.8
편안함 8.3
가격 8.7
8.9

정렬 기준 :

익명, 친구들 일행, Yvrac, 프랑스 I 30 Nov 2015

"Très bonne situation dans un quartier calme"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Renske, 어린 자녀가 있는 가족, nieuwerkerk ad ijssel, 네덜란드 I 06 Oct 2015

"Prima verblijf op een prima locatie!! Goed gelegen in de stad, je bent overal snel met de metro of lopend. Paar kapotte dingetjes in het appartement, maar totaal niet storend. Fabio onthaalt je enthousiast en vertelt je alles over het appartement en Rome en is heel meedenkend! Heerlijk genoten op het dakterras met geweldig uitzicht. Wij hebben een hele goede tijd in Rome gehad! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Robert, 다 큰 자녀가 있는 가족, Luxembourg, 룩셈부르크 I 01 Jun 2015

"This is a spacious and clean apartment in a very good touristic location. Proximity to the Vatican Museums, St. Peter, but also close to the Metro Station Cipro. There are various restaurants and supermarkets nearby, even during odd hours. The neighbourhood is surprisingly non-touristic, as many Romans seem to live here as well. Shops refer to the local taste, there is also a big food market around the corner with fresh vegetables and much more. The appartment provides all the main necessities in kitchenware, living room with Sat-TV (Astra) and aircon available. The manager Fabio is a source of useful information for planning your trips im Rome and is readily available to any of your requests. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
L.C., 성인 커플, Almelo, 네덜란드 I 04 May 2015

"Prachtig appartement op de vijfde verdieping van een chique appartementencomplex. Gelukkig voorzien van lift:-) ! Zeer bereidwillige conciërge die naar hartelust over zijn stad verteld en allerhande bruikbare tips aan de hand doet. Toen ik vroeg om een verloopstekkertje had hij deze niet. Binnen een uur had hij er toch even eentje gebracht: dat is gastheerschap! Qua ligging ideaal, op 10 minuten loopafstand van het Vaticaans Museum. En als je vanaf je prachtige terras onder het genot van een koele Frascati naar de St. Pieter kijkt, weet je dat je in Rome bent! Het enige minpuntje was het bankbed in de woonkamer: dat is geen bed maar een Romeins martelwerktuig. Gelukkig vonden we in een andere kamer nog een extra tweepersoons bed waarop we geslapen hebben als roosjes. Als we weer naar Rome gaan wil ik zeker weten weer in dit appartement!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Theo, 친구들 일행, Den Bosch, 네덜란드 I 28 Apr 2015

"De locatie kan haast niet beter. Het terras biedt een prachtig uitzicht op het vaticaan. Alles is in de buurt aanwezig zoals restaurants, winkels en metro. De bedbank in de kamer was iets minder."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Tim, 다 큰 자녀가 있는 가족, York, 영국 I 03 Apr 2015

"As a first timer to Rome there's always a degree of trepidation coupled with leaps of faith into what you should or shouldn't do.We certainly fell lucky with this apartment and with Fabio, the apartment manager. He sorted out the transfer and met us at the apartment with an invaluable insider's knowledge to Rome and where to eat and shop. The apartment was clean and spacious with an excellent outside terrace looking down on a busy part of the city, with a school to the left and the top of St Peter's basilica to the left. It's five floors up, so the view is good, albeit a bit noisy. Inside the apartment, though, it's barely noticeable. A big supermarket is across the square, there are several decent restaurants very close by and the Vatican Museum/Sistine chapel entrance is all of five minutes walk away. A taxi rank is on the square, as is the Metro - so ideally located for getting out and about. 'International TV' is something of a grand claim; the only English speaking channel we could find was BBC World Service news. And while three of the four mobile devices owned by our family connected fine to the wi-fi, my phone, for some inexplicable reason, wouldn't connect to it. Furniture, equipment and decor OK, not brilliant, but clean and tidy. All in all, highly recommended."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 친구들 일행, , 스페인 I 03 Feb 2015

"Un apartamento muy agradable con unas vistas impresionantes y realmente bien situado. Se puede llegar caminando a todos los lugares importantes. Fabbio es una persona encantadora que nos recibió muy bien y nos explicó varias cosas sobre esta maravillosa ciudad. Estamos muy contentos y recomendamos este apartamento a todo el mundo que quiera pasar unos días en esta preciosa ciudad! Esperamos poder repetir algún día encantadas!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Daniel, 친구들 일행, Dresden, 독일 I 06 Jan 2015

"Wir haben ein paar Tage über Silvester in dem Apartment verbracht. Um Rom zu erkunden ist die Lage sehr gut. Der Vatikan ist in Laufweite, Supermarkt und Spätshop quasi vor der Tür und Metro und Bus ca. 200m entfernt. Man kommt also überall super hin. Wir haben auch ein paar Restaurants in der Nähe getestet, die man wirklich empfehlen kann. Das Aparment selbst ist mit fast allem ausgestattet was man so benötigt. Wir haben nur eine Kaffeemaschine vermisst, was aber evtl. italientypisch ist. ;) Man sollte ausserdem bedenken, dass die Wohnung nicht wirklich 3 Schlafzimmer hat, sondern im Wohnzimmer eine Schlafcouch steht. Wir waren davon etwas überrascht, weil es auf den Fotos wie 3 separate Zimmer aussah. Man kann sich aber damit arrangieren. Bei uns musste jeder mal im Wohnzimmer schlafen. ;) Für den Winter wäre noch wichtig, dass die Wohnung komplett mit Steinfussboden ausgestattet ist, also Hausschuhe einpacken. Und heizen kann man nur mit der Klimaanlage, was wir leider erst am 3. Tag herausgefunden haben. Positiv zu erwähnen wäre noch der Vermieter (Fabio) der uns sehr nett empfangen hat und uns jede Menge Tipps bzgl. Rom mit auf den Weg gegeben hat. Ausserdem ist er sehr gut über Handy erreichbar, wenn man mal eine Frage hat."

 
체크인/아웃 9
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.3
Gerrit, 다 큰 자녀가 있는 가족, Borne, 네덜란드 I 24 Nov 2014

Gerrit rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Delft, 네덜란드 I 03 Jun 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Den haag, 네덜란드 I 17 May 2014

"Ontvangst in dit appartement was super. Locatie en ruimte in appartement waren top. Interieur zou wat kunnen verbeteren. Oh ja en een superterras. We hebben genoten."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Claus Theo, 다 큰 자녀가 있는 가족, Bad Soden, 독일 I 31 Mar 2014

"Wunderbar großzügige und gut eingerichtete Wohnung in Sichtweite des Petersdoms mit großer Terrasse. Lage optimal - Metro (Linie A) in 300 m, Taxistand 150 m, Supermarkt 150 m, kleine Lokale in der Nachbarschaft. Viele Geschäfte im Umkreis von 500 - 700 m. Also optimal für einen entspannten Rom-Aufenthalt. Vatikan, Engelsburg und Tiber sind auch zu Fuß gut erreichbar. Linie A fährt im Minutentakt und ist in 10 m an der Station Spagna (Spanische Treppe) und in 15 m am Bhf. Termini. Super!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다