개요

위치

후기 (44) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 44개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.2
편안함 8.5
가격 8.8
9.0

정렬 기준 :

Jan, 다 큰 자녀가 있는 가족, Oosterwolde, 네덜란드 I 20 Dec 2013

"zeer pretige ontvangst, schoon appartement, prima buurt op loopafstand via wat mindere wandelroute vanaf Termini. plezierig zo met twee badkamers wij waren er met 8 volwassenen en iedereen was tevreden. Op loopafstand instappen in tram 3 naar het Vaticaan. Gezellige en plezierige en zeer betaalbare met niet teveel toeristen in de omgeving. Wij waren eerder met way to stay in Barcelona, Lissabon en Parijs en hebben steeds een erg positieve ervaring gehad!!!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Isaiah , 친구들 일행, Los Angeles , 미국 I 15 Oct 2013

"The service was great the apartment was clean and spacious "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
FM, 다 큰 자녀가 있는 가족, someren, 네덜란드 I 08 Oct 2013

"Helemaal niets op aan te merken alles was perfect geregeld door een perfecte barbara met de passende achternaam Fortuna, zelfs aan wegwerp badslippers is gedacht. Ze is zeer flexibel wat betreft aankomst en vertrektijden. Bravissimo"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Frederik, 다 큰 자녀가 있는 가족, Houten, 네덜란드 I 30 Aug 2013

"Appartement heeft gunstige locatie t.o.v. treinstation vanwaar er een goede verbinding is met de luchthaven Fiumicino. Je kan ook direct voor de deur in een bus stappen. Dan ligt heel Rome met het openbaar vervoer binnen handbereik. Inmiddels beschikt het appartement ook over een WiFi. Vorige bezoekers meldden dit nog als een gemis. Het ontbreken van een zithoek met gemakkelijke meubels. Je hebt nu alleen de keus tussen zitten aan de eettafel of op je bed gaan liggen. En die ontbrekende blikopener hebben wij maar gekocht en achtergelaten."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
Tamara, 친구들 일행, Utrecht, 네덜란드 I 12 Aug 2013

"appartement was prachtig en de manager was heel vriendelijk en behulpzaam. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
John, 다 큰 자녀가 있는 가족, Barendrecht, 네덜란드 I 03 Aug 2013

"Mooi appartement, gunstig gelegen in een leuke buurt. Perfecte plaats om Rome te ontdekken. Een wasmachine is fijn als je al in de derde week van de vakantie zit. Jammer dat er geen 'huiskamer' aanwezig is. Een lekkere stoel of bank is niet aanwezig, waardoor iedereen al snel op bed gaat liggen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Elizabeth, 성인 커플, Toowoomba, 호주 I 25 Jun 2013

"Barbara met us at the apartment and gave us a thorough run down on how everything worked and where all the services, such as market, trams, trains, restaurants were and at what times they operated. The apartment is located in the heart of a residential area but the double glazed windows lock out any street noise. It is very convenient to the train and bus services and it provides easy access to all the major attractions of the city. It is equipped with all the necessities and offers secure access. Comfortable bedding, simple but function decor, this apartment offers everything the weary traveler or sightseer could want in a home away from home."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Sint-Niklaas, 벨기에 I 12 May 2013

"goede ontvangst ;zeer vriendelijke lieve dame. Goede ligging en het appartement was leuk en comfortabel !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Mario, 친구들 일행, Reservoir, 호주 I 08 May 2013

"Proxinity to city centre and train station. Olivia was very helpful and friendly. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Eindhoven, 네덜란드 I 05 May 2013

"The appartment was very clean, but we were really only there to shower and sleep. It was convenient that the Tabacchi across the street sold day tickets for public transport. This enabled us to take the 71 bus to Termini (or even to the Trevi Fountain) and travel on from there. If you walk down the street there are several shops a.o. Two supermarkets and a greengrocer."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
José Ignacio, 어린 자녀가 있는 가족, Balcarce, 아르헨티나 I 05 Apr 2013

"Excelente atencion "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Carmen, 친구들 일행, Targu Mures, 루마니아 I 21 Mar 2013

"The apartment was very well equipped with everything one could possibly need and had enough space for 8 persons. Close to public transport services (bus). The owner was very kind, she had lent us her mobile WiFi . Would not hesitate to recommend this apartment. Grazie Barbara "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다