개요

위치

후기 (44) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 44개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.2
편안함 8.5
가격 8.8
9.0

정렬 기준 :

Marilene, 다 큰 자녀가 있는 가족, Arnhem, 네덜란드 I 07 Jan 2013

"Barbara was heel behulpzaam - hielp ons met de eerste praktische dingen op weg. Wat heel fijn was dat we de mogelijkheid hadden om onze bagage te laten staan op de laatste dag. Supermarkt zit 2 blokken verder, avondwinkel om de hoek, de metro Victor Emmanuel was 10 minuten lopen ver, Termini 15 minuten lopen. De boiler was snel leeg, ondanks de aanwezigheid van 2 douches. De thermostaat hebben we niet gevonden, dus het bleef vrij warm in ons appartement. Er is geen zitbank, maar dat wisten we. Verder, ondanks zoeken: geen kurkentrekker, of melkklopper (Italianen verkopen geen koffiemelk?? Dus we hebben melk gekookt bij de koffie). Koffiezetapparaat liep heel langzaam door. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Jacobus, 다 큰 자녀가 있는 가족, Bergharen, 네덜란드 I 23 Dec 2012

"het vertrouwen van de verhuurders. alles was in het apparetement aanwezig."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Eva maria, 친구들 일행, el puerto de santa maria, 스페인 I 30 Sep 2012

"Su localización es muy buena, y el lugar en el que está situado es buena zona. La propietaria es muy simpática y agradable."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.0
frans, 친구들 일행, koog aan de zaan, 네덜란드 I 28 Mar 2012

"Ontvangst was perfect, we waren laat (rond 00.30). Stond netjes op ons te wachten. Geen extra kosten geen borg en zeer vriendelijk."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Adolf, 다 큰 자녀가 있는 가족, Maastricht, 네덜란드 I 28 Oct 2011

"Ligging,comfort bedden,ruime slaapkamers."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
J, 친구들 일행, Harderwijk, 네덜란드 I 26 Oct 2011

J rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Rijkje, 다 큰 자녀가 있는 가족, Deventer, 네덜란드 I 27 Sep 2011

"dat het schoon is,en het is een ruim appartement met 2 badkamers erg prettig. dat we de koffers niet kunnen laten staan op de dag van uitchecken, we vertrokken pas s,middags deze hebben we bij ons moeten houden vanaf 11.00 eerst kon t wel en op de dag van uitchecken niet meer alles was bezet dit was jammer."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Jacqueline, 다 큰 자녀가 있는 가족, Auckland, 뉴질랜드 I 20 Sep 2011

"The apartment had everything we needed and was clean. The airconditioning units in each room were great. The apartment could use a little work in decor. There is some peeling paint etc that would be better if it were fixed."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
María, 어린 자녀가 있는 가족, CARDEDEU (Barcelona), 스페인 I 20 Aug 2011

"1. Decoración de las habitaciones. 2. Amplitud habitaciones y baños. 3. Lavadora. 4. Productos de limpieza y lavado. 1. Extractor ruidoso del cual cuesta de identificar su interruptor para apargarlo. 2. Cocina muy pequeña. 3. Ventana habitación del fondo defectuosa (persiana y paño de la ventana)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3
Kris, 어린 자녀가 있는 가족, Kessel-Lo, 벨기에 I 08 Aug 2011

"Heel aangenaam appartement met 3 ruime slaapkamers wat ideaal is voor 2 koppels en 2 kinderen!! Groot warenhuis op wandelafstand; gelegen op een pleintje, maar zeer goede geluidsisolatie en zeer goede airco Werken op het plein die op dat moment voor de nodige geluidsoverlast zorgden; Wandelafstand tot de dichtsbijzijnde metro relatief ver voor oudere bezoekers."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Francisco Javier, 어린 자녀가 있는 가족, Valencia, 스페인 I 01 Aug 2011

Francisco Javier rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Hayley, 다 큰 자녀가 있는 가족, North Shore City, 뉴질랜드 I 18 Jul 2011

"Barbara who met us was very friendly and helpful and gave us info on local markets and restaurants. The apartment was large and the two bathrooms for five people was helpful. It was close to the main train station which made it very easy to get around Rome and it was also away from the main tourist areas which meant the that locals markets and places to eat were very reasonable. The main living area wasn't airconditioned so was very hot due to the heat wave."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다