개요

위치

후기 (26) 9.5

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 26개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.9
청결 상태 9.6
편안함 9.2
가격 9.1
9.5

정렬 기준 :

Belinda, 비즈니스 출장맨, sydney, 호주 I 02 Dec 2015

"fabulous"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Eva, 다 큰 자녀가 있는 가족, Nijmegen, 네덜란드 I 12 May 2015

"Een heerlijk rustig stekkie in een drukke stad. Een fantastisch, klein, terrasje waar je met een lekker hapje uit een van de winkels uit de buurt heerlijk kunt vertoeven tot in de late uurtjes. De palmboom maakt het compleet. Binnen is het eenvoudig en aangenaam ingericht. De glazen trap en de stevige vide maken het een bijzonder mooi appartement. Dit huisje heeft alles voor een paar heerlijke dagen Rome."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Jack, 성인 커플, Frontenac, QC, 캐나다 I 07 Feb 2015

"For the two of us Trastevere cottage was a perfect Roman getaway. For mobile people, the apartment was very well situated to visit Rome on foot. Nice to come back in the evening to a lively, jovial neighbourhood full of shops, restaurants and cafes of every category. And then home for a very quiet and peaceful night. The apartment was fully equipped. It really felt like home away from home. Thank you for everything, Roberto. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Sylvie, 성인 커플, RENNES, 프랑스 I 28 Feb 2014

"Appartement atypique, tres agreable, dans un quartier tres sympa, mais un peu loin du centre a pied ou ttes les visites sont concentrées! Surtout qu'il y a une belle volée de marches pour arriver a l'appartement!! A deconseiller aux anciens si pas sportifs!!! Le proprietaire est tres agreable et arrangeant, par contre, il faut savoir parler anglais ou italien, sinon, c fichu!!! quoi qu'avec les mains, on y arrive!!! Séjour réussi. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Evelin, 성인 커플, Berlin, 독일 I 24 Feb 2014

"Sehr ruhig und zentral gelegen, mitten im Szeneviertel Trastevere. Sehr freundlicher Vermieter. Zu Fuß ist man in 10min am Denkmal Garibaldis, von dort hat man einen ersten Blick über Rom. Geht man weiter ist man ca. 30min später auf dem Petersplatz. In die andere Richtung ist man sofort im beschaulichen Viertel. Es gibt viel zu entdecken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 성인 커플, Sint-Michielsgestel, 네덜란드 I 10 Dec 2013

"Mooi klein apt. vlak bij de Orto Botanico en op loopafstand van het centrum. Eigenaar is uiterst behulpzaam!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 26 Oct 2013

"Very pleasant reception by the owner. Great info on Trastevere and Rome. Lovely location. Cosy appartement and ideally situated near all the hot spots. Would certainly book it again."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Onorina, 성인 커플, rancho cucamonga, 미국 I 03 Jul 2013

"loved the area, the apt very charming and comfortable, close enough to walk all around Rome"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Haarlem, 네덜란드 I 12 May 2013

"Heerlijk appartement rustig gelegen 50 treetjes de heuvel op in een leuke wijk. Prima uitvalssbasis om Rome te verkennen. Zeer attente ontvangst door eigenaar Roberto."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Klaas, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 06 May 2013

"Een prachtig appartement; prima voorzieningen, op een mooie en rustige plek in Rome, maar wel vlakbij restaurants, winkels en een kleine markt. De eigenaar is zeer vriendelijk en hulpvaardig. We hebben er een prima tijd gehad!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Yvonne, 성인 커플, Sneek, 네덜란드 I 18 Mar 2013

"Een knus appartement op een mooie, rustige plek in de wijk Trastevere waar je je gelijk thuis voelt. In de wijk vele leuke eetadresjes. De eigenaren Roberto en Laura zorgen ervoor dat je het aan niks ontbreekt. Ze geven je graag goede tips om Rome te ontdekken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 커플, Zeist, 네덜란드 I 24 Feb 2013

"Je voelt je direct thuis in het appartement. De ligging, de inrichting en ook vooral door de welkomst door de eigenaar Roberto. Alles met aandacht en welgemeend."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다