개요

위치

후기 (28) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 28개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9,7
청결 상태 9,1
편안함 9,0
가격 8,7
9,1

정렬 기준 :

Sjoukje, 성인 커플, Zevenbergen , 네덜란드 I 13 Sep 2015

"Super appartement, lekker rustig. Alles erop en eraan, luxer dan een hotel. Perfecte locatie, openbaar vervoer dichtbij. Vergeet niet op het dakterras te gaan kijken. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9,5
Erik, 다 큰 자녀가 있는 가족, heerhugowaard, 네덜란드 I 01 Jul 2015

"Wat een fantastisch appartement!! Super compleet, comfortabel, schoon, netjes, knusse ingericht... Ik zou er zó weer naar terug gaan als het zou kunnen. Nu! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, SCHOORL, 네덜란드 I 18 May 2015

"super locatie, groot, schoon en stil douche geen warm water en liep niet goed weg."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,0
익명, 성인 커플, Ravenstein, 네덜란드 I 13 May 2015

"Het appartement ligt ideaal, dichtbij de bezienswaardigheden van Rome. Alhoewel het appartement in het centrum ligt, is het heerlijk rustig. Een supermarkt is vlak in de buurt. Het appartement is prima. Jammer is dat de wifi erg zwak is, appen gaat prima, maar een pagina laden op je tablet is niet mogelijk. Verder liep het water in de douche niet goed weg. Desondanks zou ik dit appartement zeker aanraden."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Amstelveen, 네덜란드 I 07 May 2015

"Heel mooi en rustig gelegen appartement, in een leuke buurt waar veel locals komen. Je kunt er lekker eten voor weinig geld, hebt veel bakkers, speeltuintjes, openbaar vervoer vlakbij, ongeveer 25 minuten lopen vanaf het Colosseum en over de brug ligt Trastevere. In het appartement is alles prima verzorgd, handdoeken en toiletartikelen zijn beschikbaar, heel prettige ontvangst door de beheerder. Prima bedden!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9,5
Gert, 어린 자녀가 있는 가족, Krimpen aan den IJssel, 네덜란드 I 01 May 2015

"Leuk om in een appartementencomplex met vooral Italianen te verblijven. Appartement is warm aangekleed, voelt prettig en huiselijk. Alles wat je nodig hebt is er te vinden. In de omgeving verschillende supermarkten, goede bakkerij en pizzeria's. Omgeving is ook niet-toeristisch waardoor je meer onderdeel bent van het echte Italiaanse leven. Het Colosseum is vlakbij. Ontvangst door gastvrouw vriendelijk, met; uitgebreide informatie."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,5
Cindy, 어린 자녀가 있는 가족, Maasmechelen, 벨기에 I 21 Apr 2015

"We stayed in the appartement for a week. We had an excellent stay. The appartement is clean, big and comfortable. It was also nice that a lot of stuff was present: toilet paper, laundry detergent, towels, olive oil, coffee,... The appartement is also situated in a nice environment. It is not touristy so you can eat and shop in authentic places. Public transportation is close and takes you to all the tourist attractions. I would definitly recommend to stay here."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9,5
Daniela, 친구들 일행, Schneeberg, 독일 I 16 Apr 2015

"Das Apartment liegt ruhig und trotzdem zentral. Es war sauber - Handtücher/ Kosmetikartikel/ Pantoffeln waren vorbereitet - man fühlte sich willkommen. Zur Metrostation sowie zum Bus sind es nur wenige Gehminuten. Im Viertel fühlt man sich auch nachts sicher. "Einheimische" Restaurants befinden sich im nahen Umkreis, die Küche dort ist sehr gut, samstags sollte man allerdings Plätze vorbestellen. Ebenfalls unweit entfernt befindet sich ein gut sortierter Supermarkt, der auch sonntags geöffnet hat. Wir (4 Personen) haben uns dort wohlgefühlt und können es bedenkenlos weiterempfehlen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8,3
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Delft, 네덜란드 I 17 Mar 2015

"Great appartment, for 2 persons very luxury. Unfortunately the water in the showers (2!) didn't get warm. And we didn't know how to open the oven. Very quite neighbourhood, and we discovered a small but cosy and cheap crêpe restaurant at the end of the street, with the most delicious crêpes we ever eat! Busses at 3 minutes walk to almost every place in the city. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8,3
Stephen, 성인 커플, Hamilton, 뉴질랜드 I 07 Jan 2015

"Great apartment"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Breda, 네덜란드 I 27 Oct 2014

"Prima appartement, op een gunstige locatie. Ook voldoende ruimte voor ons gezin met 4 kids."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,5
익명, 친구들 일행, Geel, 벨기에 I 08 Oct 2014

"Een super gezellig appartement, rustig gelegen en toch op wandelafstand van de bezienswaardigheden. We waren aangenaam verrast over de vriendelijke ontvangst! Een aanrader!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다