개요

위치

후기 (50) 8.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 50개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.1
청결 상태 8.5
편안함 8.2
가격 8.4
8.6

정렬 기준 :

Inge, 어린 커플, Nijmegen, 네덜란드 I 19 Jun 2011

"A perfect central location! A couple of seconds away from Campo dei Fiori, near some great restaurants, bar and shops. Nice, spacious and clean apartment. We really enjoyed our stay and would love to come back."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Gaby Roderick, 친구들 일행, Broek op Langedijk, 네덜란드 I 30 May 2011

"Prima bereikbare lokatie in het centrum van Rome"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
익명, 성인 커플, Wittichenau, 독일 I 23 May 2011

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Thijs, 어린 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 10 May 2011

"De plek is geweldig; vlakbij een leuk plein, maar toch in een rustig straatje. Alles uitstekend geregeld."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Ruth, 성인 커플, Santa Fe, New Mexico, 미국 I 22 Apr 2011

"The central location was outstanding. The plumbing of the toilet did not work. On the last day the kitchen stove also had problems. The on-line picture of the street view where the apartment is located did not match the actual graffiti infested street."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 6
가격 7
6.8
Gertraud, 다 큰 자녀가 있는 가족, Bad Kissingen, 독일 I 21 Apr 2011

"Es war wirklich sehr zentral und alle Einkaufsmöglichkeiten in der Nähe. Für unsere Bedürfnisse ( selber kochen) war es gut gelegen. Das Bett war ordentlich und der Raum war genügend groß für 2 Personen. Lediglich die Ausstattung mit Kochutensilien war äußerst kärglich. Es fehlte ein kleines Messer um Gemüse zu putzen und ein Schneidbrett. Ansonsten genügte die Ausstattung zur Not. Leider wurden wir am 3. Morgen vom Müllmann geweckt, der jedoch an diesem Tag nur den Biomüll mitnehmen wollte. Der andere Müll würde am Donnerstag abgeholt. Da wir ( wir hatten gefragt!) den Müll nicht getrennt hatten, störte uns das frühe Wecken wirklich! Es wäre zu empfehlen, eine kurze Anleitung bezüglich der Usancen der Müllentsorgung in der Wohnung zu hinterlegen. Aber ansonsten war alles Klasse und das Apartement hat uns sehr gut gefallen. Wir würden es sofort wieder mieten."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Mark, 성인 커플, Druten, 네덜란드 I 22 Mar 2011

"Lokatie in centrum van Rome is erg positief. Er was een tv en radio op het app. aanwezig maar deze functioneerden niet. De radio had niet de juiste stekker en van de tv waren alle kanalen geblokkeerd."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
Bas, 다 큰 자녀가 있는 가족, Nijmegen, 네덜란드 I 13 Mar 2011

"de ligging is perfect:zeer centraal en rustig."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 8
7.5
Martin, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 08 Mar 2011

"locatie voorzieningen konden wat beter: bier-/wijn- en theeglazen zeer summier of niet aanwezig Het was er soms koud, de airco verwarmt de ruimte zeer moeizaam."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Manuel Jesús, 어린 커플, San José, 스페인 I 01 Mar 2011

"Sobre todo la situación. Muy céntrico. En la foto parece mejor de lo que es. Escasez de productos de limpieza como fregaplatos."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.8
M.P., 다 큰 자녀가 있는 가족, Amersfoort, 네덜란드 I 25 Oct 2010

"Dit appartement was voor ons 3-en een prima plek om te verblijven. Mijn zoon en vriendin hebben Rome verkend en ik ben naar naar school gegaan op de Plaza Orologio, op 5 minuten loopafstand. Bij minder aangenaam weer is het appartement voor 3 personen niet comfortabel genoeg. Het is geen appartement om de dag in door te brengen. Maar enfin daarom waren wij in ierder geval niet in Rome. Maurizio was zo attent een taxi voor ons te regelen naar Fiumicino. Volgend jaar september kom ik graag terug maar dan 1 week alleen om me helemaal te wijden aan school en 1 week in gezelschap van mijn dochter voor wat ontspanning naast de lessen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
nory, 어린 커플, tijuana baja california, 멕시코 I 18 Oct 2010

"todo fue una maravilla, justo cerca de todo lo que necesitas ver de Roma."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다