개요

위치

후기 (10) 9.5

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 10개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.8
청결 상태 9.4
편안함 9.4
가격 9.3
9.5

정렬 기준 :

익명, 성인 커플, SAN FRANCISCO, 미국 I 13 May 2015

"excellent apartment away from city center but on bustling Alameda. Farmer's market on Saturdays nice surprise. lovely terrace."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Richard, 성인 커플, Aachen, 독일 I 03 May 2015

"Appartement sehr angenehm, Ausstattung sehr gut, Lage sehr gut, da zentral. Dadurch allerdings auch ständiger Geräuschpegel, Haus sehr hellhörig. Trotzdem ideal, wenn man Sevilla entdecken will."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
익명, 성인 커플, Antwerpen, 벨기에 I 19 Oct 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 02 Oct 2014

"Gezellige buurt waar veel gebeurd.appartement is goed voor een lang verblijf kan s'avonds wel wat gehorig zijn. Ligt een half uurtje lopen van de belangrijkste beziens waardigheden."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8
Lidia, 다 큰 자녀가 있는 가족, Bilbao, 스페인 I 01 Sep 2014

"El apartamento es excepcional. Situado en el centro de Sevilla y junto a una plaza-alameda con mucho ambiente y locales donde poder tapear o comer a un buen precio. Se puede ver toda la ciudad caminando puesto que está muy bien situado pero también en las proximidades hay posibilidad de coger transporte público. La amabilidad en la recepción también fue de agradecere. En definitiva, totalmente recomendable"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Dongen-NL, 네덜란드 I 14 Apr 2014

"Het is een heel leuk en ruim appartement, maar de ligging - aan een zijstraat van het plein - is nogal rumoerig. Vooral in het weekend lopen er veel mensen door die zijstraat naar een dancing/discotheek en dat veroorzaakt veel lawaai. Slapen moet dan persé met het raam dicht. Het appartement zelf is ruim en erg compleet ingericht en op het naastgelegen plein is het erg gezellig. Bakkerij en supermarkt zijn er op enkele minuten lopen. De verhuurder levert een plattegrondje met de belangrijkste winkels in de directe omgeving."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Eveline , 성인 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 04 Feb 2014

"Een fijn appartement, waar we ons al snel thuis voelden. Een goed geoutilleerde keuken en een heerlijk beschut terras, waar we eind januari buiten zaten te lunchen! De locatie is prima. Op vijf minuten loopafstand een prachtige mercado waar je verse vis, vlees, groentes en brood kunt kopen. Op de Alameda d'Hercules is het altijd gezellig - alleen 's nachts wel eens te gezellig. Oordopjes meenemen is wel aan te bevelen als je niet zo'n goede slaper bent."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Bunnik, 네덜란드 I 18 Dec 2013

"We hebben een hele fijne week gehad in een schoon, ruim, smaakvol ingericht appartement. De beheerders hebben ons zeer welkom geheten. De locatie is dicht bij een plein met fijne, gezellige eet- en drinkgelegenheden en met het daarbij behorende nachtleven, aan te raden is om te slapen met het raam dicht. Dat is echter het enige kleine minpuntje wat ons betreft."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Arnhem, 네덜란드 I 05 May 2013

"Heel fijn en ruim appartement aan de Alameda, een sfeervol en levendig plein, waar je je meteen thuis voelt. WInkeltjes, alles in de buurt. Ontvangst was uitstekend. Het appartement is ook ruim voorzien met allerlei huishoudelijke zaken, heel handig. Een aanrader. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 성인 커플, Rotterdam, 네덜란드 I 26 Feb 2013

"mooie ambiance, de inrichting met de kunst aan de muur geeft een sfeervol geheel, de buurt is levendig en leuk met goede tapas bars. Alles is aanwezig en goed verzorgd. Dakterras is heerlijk. Ligging is goed, lokale markt in de buurt waar je alles kunt halen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다