개요

위치

후기 (12) 8.5

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 12개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.8
청결 상태 8.5
편안함 8.3
가격 8.2
8.5

정렬 기준 :

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, goirle, 네덜란드 I 29 Oct 2016

"Het appartement bevind zich in de meest fantastische buurt in Sevilla."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
Francisca, 성인 커플, Utrecht, 네덜란드 I 06 Jun 2016

"Dit sfeervolle, gezellig ingerichte appartementje verdient een dikke 10 qua locatie! Meteen uit de deur zit je middenin bruisend Sevilla. Dat het wat minder rustig is om te slapen neem je dan graag voor lief. Het dakterras is vooral heerlijk om te ontbijten en om laat in de avond van de verlichte Giralda te genieten."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Sylvia, 친구들 일행, Den Haag, 네덜란드 I 27 May 2016

"appartement ligt midden in het centrum vlak naast de cathedraal, in een straat met veel leuke en goede restaurantjes waar je tot laat buiten op het terras kan zitten. wel veel trappen lopen voordat je in het appartement bent. het is geschikt voor 2 personen, kan maar dan is het aan de krappe kant. er is een dakterras. badkamer en keuken zijn schoon en netjes. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Lauda, 성인 커플, Aubel, 벨기에 I 27 Sep 2015

"Appartement is gelegen in een heel drukke straat met veel verkeer, restaurants en lawaai dat tot diep in de nacht doorgaat.Je moet drie hoge trappen beklimmen voordat je eindelijk in het ap. bent.Het ap is omgeven door airco's en afzuiginstallaties van de omliggende restaurants hetgeen voor nog meer lawaai zorgt en vieze luchtjes.De ruimte verdient niet het predicaat appartement.Het is een kamer ,die op zich met zorg ingericht is ,maar waar wel het keukenblokje bijna in je bed staat, waar weinig privacy is ,kortom een plek waar je liever niet lang blijft.Geen goede info vooraf!"

 
체크인/아웃 4
청결 상태 8
편안함 6
가격 6
6.0

“Hi Lauda, bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Seville is een drukke stad en zeker in het centrum waar het door uw gekozen appartement was gelegen. Het klopt dat het appartement niet over een lift beschikt, echter staat dit ook vermeld bij de omschrijving van het appartement om te verzekeren dat gasten dit van tevoren weten. Het appartement is niet zo groot maar dat brengt zeker ook wat charme met zich mee. Omdat u niet tevreden was met het appartement heeft de appartement manager u een ander appartement aangeboden omdat zij graag wilde dat u een fijn verblijf heeft in Seville. Wij hopen dat ondanks de door u ondervonden problemen u alsnog een fijn verblijf heeft gehad in Seville. ”

익명, 성인 커플, Hertford, 영국 I 31 Mar 2015

"Perfect location by the Cathedral. Light and pretty studio flat for two. Pleasant and helpful hostess Maria was welcoming and reliable. I would recommend this apartment for an enjoyable stay in Seville. One small thing; please supply the kitchen with more than one mug. And a few wineglasses would be nice."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Utrecht, 네덜란드 I 01 Jul 2014

"Leuk appartement in hartje stad op 100 meter afstand van de kathedraal: recht voor de deur diverse lekkere tappa-restaurants."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Peter, 성인 커플, Julianadorp, 네덜란드 I 27 Feb 2014

"Pima appartement op een mooie plek naast de cathedraal. Gastvrije en hartelijke ontvangst."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, London, 영국 I 12 Oct 2013

"Really nice apartment in central location. Definitely worth a return visit. Pillows need replacing - they are very thin. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Philippe, 성인 커플, VIF, 프랑스 I 08 Jun 2012

"The location near the historical centre of the city. The little terrace with its table and chairs, and its view (partial) on the Giralda. The flat has a real charm. Not enough kitchenware. Not even a frying pan ! The kitchen was in poor condition. No air vent. The piece of furniture under the sink was in poor condition. If posible, one day, replace the existing windows with soundproofing ones, the neigboorhood being relatively noisy."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.8

“Thank you very much for your feedback, Philippe. The kitchen has been completely redone (ventilation improved, new kitchen furniture). There are pots&pans, oil, vinegar, and basic spices. The apartment is right in the centre, so indeed it's not always really quiet. But we hope you've enjoyed your stay and we'll be glad to see you again soon.”

익명, 친구들 일행, Utrecht, 네덜란드 I 18 May 2012

"De lokatie is fantastisch. Fijn terras om te zitten. Airco aanwezig. Kleine keuken met deur die net zo goed eruit kan. Keuken kan wel een opfrisbeurt gebruiken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
8.0
Rosamund, 성인 커플, Nottingham, 영국 I 21 Oct 2011

"the location was superb-can see the cathedral from the terrace .Loads of bars &restaurants in the vicinity -beautiful area-would recommend to family & friends . Nice to have a private outside area -this is a little shabby at present but due to be refurbished very soon. beware 3 flights of stairs! need to be quite mobile"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Marianne, 친구들 일행, Bergen op zoom, 네덜란드 I 11 Oct 2011

"prima appartement,gunstig gelegen, en het was fijn om een eigen terras te hebben"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다