개요

위치

후기 (52) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 52개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.3
편안함 8.5
가격 8.4
9.0

정렬 기준 :

JOOST, 다 큰 자녀가 있는 가족, Hemiksem, 벨기에 I 11 Aug 2014

"Very nice apartment. Very clean, comfortable and all amenities you need to stay in the city. The host, Alvaro, is very helpful and gives all information you need to start discovering the city The location of the apartment is superb, easy to reach by car and is in the old center of the city. The parking place is a great plus. It gives easy access to all curiosity and historic places of the city within a walk distance. We certainly recommend this place to visit Sevilla. We will certainly look for this apartment if we return."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Lent, 네덜란드 I 13 Apr 2014

"Het appartement ligt in een wijk, waar weinig toeristen verblijven. Echt een Spaanse wijk dus. Je krijgt mee welk ritme ze hebben. Het ligt op loopafstand van het centrum. Het appartement was zeer netjes afgewerkt en schoon en met een heerlijk dakterras."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
Thierry, 다 큰 자녀가 있는 가족, ZARAGOZA, 스페인 I 07 Jan 2014

"Muy buena ubicación, Apartamento muy cómodo y practico... Cuidado si tiene niños pequeños con las escaleras, Excelente acogida por Alvaro quien nos has explicado muy amablemente los sitios que visitar "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Valencia, 스페인 I 03 Jan 2014

"El apartamento está situado en una zona muy céntrica, reformado y muy limpio. El servicio ha sido agradable y muy bueno. Excelente todo en general."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, ALMODOVAR DEL CAMPO, 스페인 I 09 Dec 2013

"BUENA SITUACION .IMPORTANTE LA COCHERA"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
Ronald, 어린 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 07 Nov 2013

"A great and clean place to stay. We traveled with a nine month old baby and it was just perfect. There are two bars/café's outside that are close enough to have a drink at if you bring a decent baby monitor, and all of the major sights are within walking distance. The roof top terrace is a great plus. Also, the owner is very friendly and helpful. Highly recommended!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Delft, 네덜란드 I 03 Jun 2013

"Keurig appartement, modern en fris ingericht, aanwezigheid van dakterras met loungemeubilair, eigenaar heel hulpvaardig 3 trappen in het appartement kunnen een minpunt zijn voor mensen die slecht ter been zijn"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Vught, 네덜란드 I 08 May 2013

"vriendelijke eigenaar, dicht bij centrum van stad. Geweldig dakterras. Meubilair modern en keukenapparatuur prima. Als je midden in de stad verblijft, weet je dat er op straat nog tot laat wat herrie is. Wij hadden daar geen "last" van, maar als je volmaakte stilte wilt kan ik me voorstellen dat je hier wel last van hebt. Omgekeerd: je hebt geen buren in de appartement, dus geen andere trap/douche en andere geluiden binnen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 친구들 일행, Paris, 프랑스 I 05 Feb 2013

"L'appartement est super, très bien équipé, très agréable, en plein centre historique! Dommage qu'Alvaro ne parle pas anglais... nous n'avons pas pu profiter de ses conseils!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 친구들 일행, Deventer, 네덜란드 I 13 Jan 2013

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 친구들 일행, Culemborg, 네덜란드 I 21 Oct 2012

"Het appartement is heel slim ingedeeld, goed verzorgd en ligt op een centrale locatie, op goede loopafstand van het centrum en de bezienswaardigheden van Sevilla. Veel leuke tapasbarretjes en cafés in de naaste omgeving. Parkeergelegenheid onder het huis is prettig voor mensen die met de auto zijn, wat trouwens af te raden is als je in Sevilla bent want de stad is ingesteld op voetgangers. De buurt van dit appartement is dag en nacht 'levendig' wat betekent dat het voor mensen die gevoelig zijn voor geluid ongeschikt is. Het is krap voor 6 personen, ik zou eerder de aanduiding 4-5 personen geven. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
익명, 친구들 일행, Hamburg, 독일 I 18 Oct 2012

"Lage war super, sehr zentral; schön große Dachterrasse"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
8.3

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다