개요

위치

후기 (52) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 52개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.3
편안함 8.5
가격 8.4
9.0

정렬 기준 :

Josefa, 성인 커플, Montpellier, 프랑스 I 21 Sep 2012

"Accueil propriétaire ; garage ; localisation centre historique ; moderne propre très bien conçu: bravo à l'architecte lit à tiroir appartement sur trois étage non signalé sur le descriptif où il est mentionné 'rez de chaussée'"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Den Haag, 네덜란드 I 07 Aug 2012

"Fijn appartement om Sevilla te verkennen. Alles is te lopen. Eigenaar goed bereikbaar, spreekt alleen geen engels!! Parkeervoorziening is ideaal. Alles aanwezig in appartement. Appartement is qua slaapvoorziening eerder ingericht voor een gezin dan voor 4 volwassenen. Bedden in kleine slaapkamer zijn prima voor kids. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Luc, 다 큰 자녀가 있는 가족, NANTES, 프랑스 I 05 Aug 2012

"- Accueil et conseils du propriétaire sur Séville, - La terrasse le soir pour diner, - Le garage, - Sa localisation à proximité du coeur historique. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Esther, 친구들 일행, Pamplona, 스페인 I 13 Jun 2012

"El apartamento esta muy bien ubicado cerca del centro y con facilidad para acceder caminando a distintos puntos turisticos de la ciudad. Muy limpio y ordenado. Con aire acondicionado y garaje. La terraza para desayunar y para estar un rato cuando refresca es excelente. El dueño del apartamento nos explico detalladamente los diferentes puntos a visitar de Sevilla. La presión del agua es un poco floja. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Den Haag, 네덜란드 I 29 May 2012

"Uitstekende lokatie, geweldig dagterras, slim & mooi gemaakt appartement Het appartement heeft 1 goede 2-persoons slaapkamer, de andere slaapkamer is - als er een stel moet slapen, zoals in ons geval - een ramp: klein, en twee aparte bedden, waarvan er een hoog en een laag is."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Purificacion, 다 큰 자녀가 있는 가족, VILLEURBANNE, 프랑스 I 03 May 2012

"SA LOCALISATION CENTRALE, "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
익명, 친구들 일행, dijon, 프랑스 I 22 Apr 2012

"L'accueil du propriétaire. La localisation. Le parking."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Leuven, 벨기에 I 16 Apr 2012

"de ligging was perfect, zeer centraal gelegen. Het appartement was goed in orde en heel netjes. Het dakterras was zeer aangenaam. Eigenaar was zeer vriendelijk en behulpzaam. Hij nam de tijd om tips te geven over het bezoek aan de stad. De buurt was niet echt rustig (bar naast appartement). "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Robert, 친구들 일행, VALROS, 프랑스 I 12 Jan 2012

"Bonne situation de l'appartement par rapport au centre touristique de la ville. Bons équipements en général. Appartement sur deux étages et deuxième chambre étriquée"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.3
Patricia, 어린 자녀가 있는 가족, Rabat, 모로코 I 03 Jan 2012

"la situation de l'appartement en plein centre historique est très bien. Les explications du propriétaire sont excellentes"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Olivier, 친구들 일행, Avignon, 프랑스 I 12 Dec 2011

"Appartement très bien situé, confortable avec beaucoup de caché. Le propriétaire est très sympathique et donne des bons plans pour sortir et visiter."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Nicolás, 친구들 일행, santa cruz de tenerife, 스페인 I 25 Sep 2011

"Muy céntrico, zona tranquila."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다