개요

위치

후기 (52) 9.0

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 52개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.3
편안함 8.5
가격 8.4
9.0

정렬 기준 :

BEATRIZ, 친구들 일행, OIARTZUN, 스페인 I 12 Sep 2011

"ES UN APARTAMENTO MODERNO Y NUEVO CON UNA MARAVILLOSA TERRAZA. ESTA SITUADO EN UN SITIO ESTRATEGICO Y MUY CERCA DEL CENTRO. UN LUGAR ESPCEIAL Y SUPER TRANQUILO PARA DORMIR. EL DUEÑO ES SUPER ATENTO Y NOS DIO MUCHAS INDICACIONES DE LUGARES PARA SALIR Y TAPEAR. MUY RECOMENDABLE."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
jean luc, 다 큰 자녀가 있는 가족, saint fuscien, 프랑스 I 18 Aug 2011

"Le style, le modernisme et le confort général. Le garage indispensable dans Seville. La situation est très agréable, à peine 10 min du centre historique."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
CLAUDE, 친구들 일행, LAVAL, 프랑스 I 30 Jun 2011

"accueil du propriétaire d'une grande amabillité et courtoisie situation privilégiée/aspect général/décoration de l'appartement garage très utile dans cette impasse les 120 m2 indiqués de la surface de l'appartement sont très exagérés escalier interieur sur 3 niveaux un peu pénible 2ème chambre trop petite avec un lit à tiroir ? appartement à ne pas conseiller avec des enfants en bas age"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
Giacomo, 친구들 일행, Brussels, 벨기에 I 14 Jun 2011

"The terrace is the climax of the apartment. The location is also ideal."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
Gérard, 성인 커플, Sainr Maur des Fossés, 프랑스 I 10 May 2011

"proximité du centre historique et le garage les escaliers , et une vaisselle un peu limitée ( pas de petite casserole ou de bouilloire électrique )"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
GodFRIED, 친구들 일행, Mechelen, 벨기에 I 22 Apr 2011

"Uitstekende uitvalbasis voor Sevilla Gerieflijk, mooi en zeer goed onderhouden appartement Zonnewering op het terras kan beter"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Leon W. M., 어린 자녀가 있는 가족, Oostvoorne, 네덜란드 I 02 Mar 2011

"Perfecte ligging, wandelen naar centrum 10 minuten. Ontvangst door eigenaar zeer prettig, geeft diverse tips voor de stad. Dakterras vonden wij perfect !, na een dag stad heerlijk bijkomen in het zonnetje. Appartement is schoon, kortom prettige accomodatie met kinderen voor een weekendje Sevilla. de ligging is midden in de oude binnenstad dus wel wat lawaai-overlast in de nacht. vanaf de luchthaven kun je een bus nemen naar de stad, de bus stopt echter ver van het appartement. Wij raden een taxi aan."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Laurent, 어린 자녀가 있는 가족, Colombes, 프랑스 I 29 Dec 2010

Laurent rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Mª Dolores, 친구들 일행, Ferrol, 스페인 I 14 Nov 2010

"Su situación"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Frans, 친구들 일행, Breda, 네덜란드 I 30 Oct 2010

"Het zag er netjes en keurig schoon uit. Leuk barretje naast het appartement. Ligging t.o.v. centrum 15- 20 min. lopen Opgegeven vierkante meters kloppen maar veel wordt in beslag genomen door het trappenhuis en dakterras.Stoelen dakterras erg ongemakkelijk en in slechte staat Keuken erg smal.Tweede slaapkamer ook klein met onderschuifbed. Er stond dat er 2 badkamers waren maar er was slechts één vrij kleine badkamer.Kortom voor 4 personen met die prijs erg ruim betaald."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 7
가격 6
7.8
erik, 친구들 일행, OVERLOON, 네덜란드 I 09 Oct 2010

"appartement zeer gunstig gelegen t.o.v. centrum. Heel vriendelijke ontvangst door eigenaar, die je van goede tips voorziet."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
LUCIA, 다 큰 자녀가 있는 가족, ELCHE (ALICANTE), 스페인 I 24 Sep 2010

"Apartamento muy limpio y completo en cuanto a utensilios de cocina y aseos, armarios y ropa de cama. El trato con los propietarios fue agradable y educado. Es una pena que hayan tres tramos de escaleras que separan las distintas dependencias del apartamento; acabas harándote de tanto subir y bajar."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 6
가격 7
8.3

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다