개요

위치

후기 (8) 8.4

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 8개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.5
청결 상태 8.9
편안함 7.5
가격 7.8
8.4

정렬 기준 :

Bernice, 다 큰 자녀가 있는 가족, Berkeley Heights, 미국 I 01 Aug 2016

"The apartment was spacious attractive and clean. However the air conditioner did not work for two of the 5 day of stay. It was over 100 F 38 C. There were electrical outages. The washing machine, when we could get it started did not spin the water out of the clothes. We dried them on the roof top lines. The landlord gave us a smaller apartment across the lobby when the air conditioner did not work. He does not speak English. His aide has limited English. One bathroom has a switch for hot water. This was not mentioned and I had to take cold shower for 2 days. We paid for 6 nights but left after 5 days because it was too stressful to stay for the last day. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 6
가격 7
7.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Goes, 네덜란드 I 08 Dec 2015

"Stukje lopen naar het centrum van de stad. Appartement van alles voorzien. Voor in de winter een wat koele uitstraling maar dat kan voor de warme zomerperiode weer een pluspunt zijn. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 7
가격 8
8.8
익명, 친구들 일행, Valencia, 스페인 I 14 Oct 2014

"Apartamento muy bien relación calidad precio, a unos 15 minutos del centro histórico"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Petrus, 성인 커플, Kruisland, 네덜란드 I 06 Mar 2014

"Mooi schoon appartement. Gelegen op een makkelijk loopbare afstand van een aantal toeristische attracties. Om de hoek is de Lidl. Makkelijk voor taxi ( Avd Maria Auxiliadora Lidl) . Prima voor 4 personen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Javier, 친구들 일행, Cáceres, 스페인 I 07 Jan 2014

"Apartamento muy acogedor, limpio y centrico. Mucho ruido por la mañana por culpa de la puerta del portal y de la entrada al garaje. Los dueños muy atentos"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
익명, 친구들 일행, Milano, 이탈리아 I 18 Nov 2013

"Non lontano dal centro in zona popolare ma servita bene dai mezzi pubblici. Unica pecca, l'appartamento è a piano terra e la stanza matrimoniale dà sulla strada rendendola piuttosto rumorosa"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Barneveld, 네덜란드 I 03 Nov 2013

"Een licht, modern ingericht appartement op de begane grond in een smalle straat. De locatie is prima! Met 5 min. lopen ben je in het hart van het stadscentrum. De kathedraal is iets verder lopen (ca. 15-20 min), maar met de bushalte op een paar minuten loopafstand is dat ook prima te doen. De Lidl zit om de hoek! De voorste slaapkamer ligt aan de straatkant. Dat geeft - met het raam open - wat meer onrust. Woon- en 2e slaapkamer liggen aan de rustige achterkant met uitzicht op de oude stadsmuur. Vraag een sleutel van de achterdeur, zodat je de smalle buitenplaats kunt komen. (Er staan geen stoelen, maar voor evt. rokers is dit praktisch) Het appartement biedt voor 6 personen wat weinig leefruimte. Twee badkamers is erg prettig. Tweepersoonsbed is in orde, maar jammer dat de matrassen van de eenpersoonsbedden minder comfortabel zijn. De ontvangst was prima, maar de gastheer sprak geen Engels. Wij wilden iets weten over de check-out en dat heeft hij prima opgelost door iemand te bellen die Engels verstond. Omdat er op onze vertrekdag geen nieuwe gasten kwamen, konden we later uitchecken. Dat kwam ons goed uit! "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, grottaglie, 이탈리아 I 13 Oct 2013

"Appartamento accogliente, comodo per i 2 bagni indipendenti, vicino alle fermate degli autobus, persona di contatto gentilissima e disponibile."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다