개요

위치

후기 (23) 8.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 23개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 8.3
편안함 8.4
가격 8.6
8.7

정렬 기준 :

Monica, 친구들 일행, Leiden, 네덜란드 I 06 Oct 2015

"Het appartement was netjes. Hoewel het in een buurt ligt met veel terrasjes was het niet gehorig. Heerlijk 's morgens ontbijten op een terrasje en 's avonds genoeg restaurantjes. Al Aljibe is een leuk restaurant op Alameda de Hercules 76. Hier kun je heerlijke tappas eten. Het is hier altijd druk. De eigenaar hebben we pas de laatste avond gezien omdat hij bij onze aankomst niet in de stad was. Wij hebben hem zelf gebeld omdat we met hem moesten afrekenen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, amsterdam, 네덜란드 I 14 Nov 2013

"zeer aangenaam appartement. lekker rustig in aantrekkelijke buurt. Weinig toeristen en veel terrassen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Henry, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 22 Sep 2013

"Een appartement met uitstekende bedden en zitgelegenheid (banken) en bovenal een heerlijk eigen balkon/plaatsje. Er is een prima, ruime doucheplek. Jammer dat het toilet niet apart is."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Debbi, 다 큰 자녀가 있는 가족, Balham, 영국 I 29 Dec 2012

"We spent christmas week here and it was perfect! Miguel met us at the apartment and was very helpful with suggestions for places to eat and things to see. The apartment is bright and spacious with everything we needed. It ia in a great location, we walked everywhere easily, there are shops, bars and restaurants close by and the major tourist atttractions such as the Cathedral are 15 mins walk. We absolutely enjoyed our stay and recommend this apartment to all."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Theresia, 친구들 일행, Haarlem, 네덜란드 I 25 Oct 2012

"Het lag erg centraal. bedden waren goed.Als het mooi weer is,dan is het terras erg prettig."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Kaatsheuvel, 네덜란드 I 10 Oct 2012

"Heel ruim appartement en erg schoon. De locatie was ook bijzonder geschikt voor ons."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Margaret, 친구들 일행, Paignton, 영국 I 16 Sep 2012

"The apartment was in a lovely neighbourhood, and was very clean, tidy and suited the needs of myself, my husband and my brother-in-law. The manager, Miguel, was very friendly and helpful!! The only improvement would be a set of new mugs. The cups and saucers were a little on the tired side. Otherwise all was fine."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Jan-Joris, 다 큰 자녀가 있는 가족, Arnhem, 네덜란드 I 18 Jul 2012

"De zeer vriendelijke appartementseigenaar Miquel heeft ons erg leuke tips gegeven met betrekking tot in de nabijheid van het appartement gelegen restaurantjes."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
Elke, 다 큰 자녀가 있는 가족, Groenekan, 네덜란드 I 17 Nov 2011

"Ruim en rustig, terwijl het in een gezellige en zeer levendige buurt ligt krappe douche met etensluchtjes"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

“Bedankt voor je feedback, Elke. De eigenaar heeft werken uitgevoerd om de douche uit te breiden. We hopen dat je het naar je zin had en we zien je graag snel weer terug bij Waytostay.”

Lidy, 다 큰 자녀가 있는 가족, ´s-Hertogenbosch, 네덜란드 I 30 Oct 2011

"Heerlijk ruim. Gastvrije ontvangst. Kleine douche. Vochtige plekken."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0

“Bedankt voor je feedback, Lidy. De eigenaar heeft de problemen met de douche en vochtigheid opgelost. Ook dank voor je positieve opmerkingen. We zien je graag snel weer terug bij Waytostay. ”

Theo, 다 큰 자녀가 있는 가족, Babberich, 네덜란드 I 25 Oct 2011

"Ligging perfect gastvrij onthaal. Het appartement is van alle gemakken voorzien. De douche is wat aan de kleine kant."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, Wickham Bishops, 영국 I 10 Oct 2011

"A lovely apartment clean, comfortable and had everything we needed for a enjoyable stay. The location is excellent for local restaurants and close to all attractions."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다