개요

위치

후기 (10) 9.6

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 10개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 9.6
가격 8.6
9.6

정렬 기준 :

Nadège, 어린 자녀가 있는 가족, La Grande Motte, 프랑스 I 13 May 2014

"Un peu bruyant car situé en plein centre, mais le double vitrage aide à réduire le bruit extérieur. Ceci dit, extrêmement bien situé pour visiter le coeur de Séville. Propre et fonctionnel. Nous avons beaucoup apprécié ce séjour et le logement n'y est pas pour rien!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Marry, 성인 커플, Castricum, 네덜란드 I 18 Sep 2013

"Een hartelijk en snel geregeld ontvangst door de eigenaar bij een boeking die kort daarvooor gedaan was. Een zeer plezierig verblijf gehad in dit netjes afgewerkte, schone en smaakvol ingerichte studio appartement met airco en goede wifi op de 3e etage midden in het centrum. Ligging zeer gunstig vlakbij de kathedraal. Met de ramen open een gezellige aanblik en berokkenendheid bij de muziek en levendigheid van de stad. Met de ramen dicht geen enkele geluidsoverlast van de stad. Kleine kitchenette waar alles aanwezig is met 1 inductie kookplaat. Ook de aanwegheid van basiskruiden/olie/afvalzakken/afwasmiddel etc was fijn en attent.. Dit is lang niet overal zo bij de huur van een appartement hebben wij ook deze vakantie weer ervaren. Vooral geschikt voor 2 personen. Wel een slaapbank aanwezig. Bed prima alsook badkamer. Eigenlijk niet . Advies: gebruiksaanwijzing kookplaat en airco in het appartement neerleggen maar dit zal ik de eigenaar nog mailen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Lehongre, 어린 커플, Pacy sur Eure, 프랑스 I 15 Jul 2013

"Un appartement idéalement situé (à deux pas de la cathédrale et de l'Alcazar, vue sur les archives des Indes) en plein centre historique. Des propriétaires charmants et donnant des astuces (restos pas chers et bons). Un appartement très bien équipé, propre, lumineux et le petit plus pour le balcon!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Grace, 어린 커플, Moonee Ponds, 호주 I 10 May 2013

"Loved the apartment. After walking around for 2 hours in the heat carrying our heavy backpacks we were very relieved to finally find it (it is right near the Casablanca bar for anyone else who gets lost!) Francisco waited very patiently for us and was lovely. The apartment is in a fabulous location and the balcony is gorgeous. Clean and modern, we had no complaints "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Tudela, 스페인 I 01 May 2012

"Personal, situación"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
claudine, 다 큰 자녀가 있는 가족, st amour, 프랑스 I 29 Apr 2012

"Sa situation, les petits plus(papier toilette, huile et vinaigre, etc...), l'accueil."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
LINA, 어린 커플, LE RELECQ KERHUON, 프랑스 I 19 Dec 2011

"Very nice, very good !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 7
9.3
CRISTINA, 어린 자녀가 있는 가족, SANTANDER, 스페인 I 12 Dec 2011

CRISTINA rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Koen, 어린 커플, Meulebeke, 벨기에 I 12 Nov 2011

"de locatie wat top! ontvangst, stiptheid en bijhorende uitleg zeer goed."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, El Campello (Alicante), 스페인 I 23 Sep 2011

"La situación y la comodidad del apartamento, completamente nuevo"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다