개요

위치

후기 (32) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 32개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.2
청결 상태 8.7
편안함 8.9
가격 8.4
8.8

정렬 기준 :

Jan, 성인 커플, HARDERWIJK, 네덜란드 I 04 Jun 2016

"Prima appartement in het centrum mooi dakterras met waterkraan perfecte uitvalsbasis. Lekkere airco dus altijd cool. Beetje onderhoud kan geen kwaad qua kleine reparaties maar niet storend."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 친구들 일행, Rotterdam, 네덜란드 I 02 Nov 2015

"Het appartement ligt ideaal. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Het appartement ligt in een rustige buurt. Dit geldt niet voor de vrijdag- en zaterdagavond. Als je voor vieren in slaap wilt vallen zijn oordopjes (of watjes) noodzakelijk. Spanjaarden vieren feest op straat en zijn dan zeer luidruchtig! Het appartement heeft vele pluspunten: het is groot, heeft een groot dakterras met schitterend uitzicht op o.a. de kathedraal en een gezellige zithoek. Helaas ook een paar minpunten. De bedden zijn duidelijk aan vervanging toe. Gevaarlijk is het zeer lage bed waarvan de bedbodem een stuk groter is dan de matras. De tweede badkamer is wel erg klein. Jammer , en soms hinderlijk is het achterstallige onderhoud, o.a. een loszittende wc-bril en een kapotte stortbakknop. Ondanks deze minpuntjes kunnen we dit appartement zeer aanbevelen. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 친구들 일행, Palencia, 스페인 I 05 Apr 2015

"Apartamento muy bien situado para poder hacer turismo por Sevilla. La Terraza ideal con muy buenas vistas. Muy recomendable"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Nicolaas, 친구들 일행, Mierlo, 네덜란드 I 25 Sep 2014

"Mooi appartement, erg centraal gelegen in het uitgaansgebied. Nadeel is dat het wel wat rumoerig kan zijn m.n. in het weekend. Maar verder prima locatie en appartement. 2e badkamer is klein maar te doen. 1e badkamer royaal, prima."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, Bedum, 네덜란드 I 02 Jun 2014

"Dit appartement is mooi centraal gelegen, in een gezellige buurt. De sfeer en verzorging van het appartement is prima. Alleen de kookplaat heeft kuren...."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Sébastien, 어린 자녀가 있는 가족, Forville, 벨기에 I 02 Jun 2014

"Appartement très bien situé pour visiter la ville, emplacement central ! Très confort et bien adapté pour les enfants et bébés ! Très belle terrasse agréable avec une vue sur la cathédrale... Très bon voyage ! A recommander !!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
Thibaut, 다 큰 자녀가 있는 가족, Tournai, 벨기에 I 08 Jul 2013

"Nous avons beaucoup apprécié notre séjour. Appartement très bien situé, très agréable. Nous avons pu découvrir Séville à pieds. Terrasse très sympathique. Nous avons été très bien accueilli par Manuela. Dans la deuxième chambre, 2 lits simples conviendraient probablement mieux qu'un canapé lit."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Federico, 다 큰 자녀가 있는 가족, San Giuliano Milanese (MI), 이탈리아 I 06 May 2013

"La posizione, la disposizione della casa, l'ottima vivibilità. L'appartamento andava bene, per migliorarlo ci vorrebbe un pochino più di manutenzione, qualche gancio per appendere le cose, un ripiano per appoggiare i bagagli, ma sono solo particolari. per il resto tutto ok."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Gerrit, 다 큰 자녀가 있는 가족, Borne, 네덜란드 I 11 Nov 2012

"Uitstekend ingericht en verzorgd. Ligging zeer centraal "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Bianca, 성인 커플, Bussum, 네덜란드 I 24 Oct 2012

"Mooi, ruim dakterras. Leuke huiskamer. Goede locatie en dicht bij de bezienswaardigheden en leuke restaurants. Bed mag groter. Het bedframe is groter dan het matras dat er op ligt. Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond/nacht is er veel lawaai van buiten af dat tot 4 uur 's morgens duurt. Als je geen oordoppen in doet, kun je niet slapen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
익명, 친구들 일행, Boechout, 벨기에 I 18 Jun 2012

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Charles, 친구들 일행, Alexandria, 호주 I 04 Jun 2012

"Very comfortable apartment, second floor with private rooftop terrace, excellent location 5 minutes walk to the cathedral and the bullring. The location was quite noisy on the Friday night as there are bars in the same street, but Saturday and Sunday nights were OK."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다