개요

위치

후기 (32) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 32개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.2
청결 상태 8.7
편안함 8.9
가격 8.4
8.8

정렬 기준 :

Giovanni, 어린 커플, Casalnuovo di Napoli, 이탈리아 I 01 May 2012

"Decisamente fantastico!!!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Dinand, 성인 커플, Zevenaar, 네덜란드 I 27 Nov 2011

"Leuk appartement en een prima lokatie en ontvangst Keine dingen als douche ophang systeem defekt en lamp in keuken en geen handgrepen op de koelkast"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Andy, 친구들 일행, Hamburg, 독일 I 22 Nov 2011

"Lage, Ausstattung, Dachterrasse fehlende Schalldämmung nach außen, HiFi Anlage konnte nicht benutzt werden, da Lautsprecher Kabel fehlten"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
Carlos, 어린 자녀가 있는 가족, Madrid, 스페인 I 06 Nov 2011

"Ubicación perfecta, vistas desde la terraza, equipamiento, comodidad camas Ajustar tiradores y perchas, calefacción ruidosa, denunciar al del bar de enfrente por tener gente fuera hasta la madrugada armando jaleo"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Evert, 친구들 일행, Veghel, 네덜란드 I 30 Oct 2011

"Prima appartement, superlocatie!. Helaas konden we niet direct inchecken (vliegtuig was wat vroeger dan verwacht). In een van de badkamers rook het naar een open riool. de oorzaak hebben we niet kunnen achterhalen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
silvia, 성인 커플, roma, 이탈리아 I 26 Oct 2011

"Position optimale pr visiter Seville a pied, pour sortir, pour manger. Appart tres bien decore, terrasse geniale, grande, on peut y manger, on voit meme la Guralda! Grabde chambre avec salle de bain. Beau salon lumineux.C'est la classe! Bruyant le samedi nuit et le matin tot. Manque qq details pratiques comme accroche manteaux, accroche serviettes salle bain. Cuisine sombre car pas de fenetre mais tres bons equipements."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
Richard, 어린 자녀가 있는 가족, Uithoorn, 네덜란드 I 23 Oct 2011

"Heerlijk appartement. Centraal gelegen. Ruim en schoon en met een prachtig terras. Er zijn wat kleine verbeterpunten (zie hieronder). We hebben het heerlijk gehad in Sevilla. Bij incheck was een miscommunicatie waardoor we twee uur moesten wachten voordat we het appartement inkonden. Er waren wat knulligheden .. zoals het loslaten van het handvat van de koelkast en het sluitmechanisme van de ramen. En een huisdeursleutel wekte niet waardoor we bij de buren moesten aanbellen om naar buiten te komen."

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.5
Eileen, 친구들 일행, Belvedere, 영국 I 15 Oct 2011

"Everything! It is difficult to get the true idea of an apartment just from website photos, but this didn't disappoint. Also, it was ideally situated for the Santa Cruz area and the majority of the places of interest to visit."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
gregory, 어린 커플, saint quentin, 프랑스 I 09 Aug 2011

"situation dans la ville et dans un quartier agréable la surface de l'appartement la terrasse l'accueil par les propriétaires dysfonctionnement de la climatisation le dernier jour ( pas de chance)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Thomas, 어린 커플, Birmingham, 영국 I 27 Jul 2011

"Great location for all the main sites in the city and close to restaurants and bars in Arenal... Apartment had plenty of space for four and was well equipped for all our needs - cooking/drinking etc. Invaluable to the experience was the roof terrace...essential during the day and lovely to eat out there at night before heading out into the Seville night... Overall a great apartment and very accommodating landlords. Thanks for a great stay!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Michelle, 친구들 일행, London, 영국 I 29 Jun 2011

"Excellent location with great facilities. The security of the apartment is fantastic. The owners were extremely friendly as well."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
ANDREW, 친구들 일행, Kidderminster, 영국 I 17 Jun 2011

"EXCELLENT LOCATION AND COMFORTABLE APARTMENT CLOSE TO ALL ATTRACTIONS AND NIGHTLIFE ROOFTOP PATIO A BONUS"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다