개요

위치

후기 (13) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 13개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.4
청결 상태 9.5
편안함 9.1
가격 8.6
9.2

정렬 기준 :

익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Valencia, 스페인 I 13 Oct 2014

"Perfecto, el dueño muy amable, el apartamento muy limpio y cuidado, la calle muy tranquila, muy cerca del centro. Repetiremos :-)"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, MEUDON, 프랑스 I 10 May 2014

"Studio très bien aménagé, très propre mais en rez de chaussée un peu sombre et bruyant tôt le matin (passage véhicules). Un peu loin du centre touristique, mais quartier Macarena agréable. Rapport qualité prix moyen en période de Féria. Un grand merci à Fernando pour son aide et sa sollicitude, Marina la propriétaire ne parlant ni anglais, ni français..."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.3
Lucie, 어린 커플, Geneve, 스위스 I 24 Sep 2013

"Tres bien situe, au calme et proche de tout, avec la clim. tres bons conseils de la proprietaire"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Erwin, 다 큰 자녀가 있는 가족, Goirle, 네덜란드 I 17 Oct 2012

"De inrichting is modern en fris, goed tweepersoonsbed, nette keuken, prima ligging. Geen deur tussen badkamer en woonkamer."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Ralph, 어린 커플, Voorhout, 네덜란드 I 13 Oct 2012

"Ruim appartement, vrij nieuwe spullen (veel Ikea). Comfortabele bedden. Niet te ver van oude centrum en toeristische bezienswaardigheden. Veel last van verkeerslawaai. Ligt weliswaar in rustig straatje, maar er rijdt vrij veel (sluip)verkeer pal langs de gevel, met name in de spits. Hostess spreekt geen Engels, uberhaupt weinig mensen in Sevilla spreken Engels."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.3
Marijke, 성인 커플, zaventem, 벨기에 I 01 Oct 2012

"rustig gelegen, niet te ver van het centrum van Sevilla ( 20 min stappen of bus op 5 min) Genoeg comfort in het appartement, keuken en badkamer ok niet genoeg handdoekken (2 voor 2 personen voor 7 dagen ???) Beter zelf ook handdoeken meenemen. Ook voor de keuken handdoek meebrengen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
7.5
Ileana, 성인 커플, Bucharest, 루마니아 I 11 May 2012

Ileana rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
james , 성인 커플, Nottingham, 영국 I 27 Apr 2012

"The apartment was really comfortable, smart and very well equipped. It was near to great amenities-huge square for drinks, and a good little market close by.Only 10-15 minutes walk to the centre, through interesting areas."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Tomás, 어린 자녀가 있는 가족, Arroyo de la Encomienda, 스페인 I 15 Apr 2012

"Practicamente todo"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Luca, 어린 커플, Roma, 이탈리아 I 31 Jan 2012

"aussreichend Ver-/Gebrauchsmaterial (Toilettenpapier, Kuechenpapier, Handtuecher) und Warmwasser"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
Reinier, 어린 커플, Utrecht, 네덜란드 I 30 Sep 2011

"Een heerlijke bestemming net buiten het toeristische centrum van Sevilla. Zeker het Hercules plein om de hoek heeft heel veel leuke terrasjes en tapasbarretjes, een ideale locatie. Het appartement zelf is ruim met prima bedden. Al met al een aanrader voor een weekendje Sevilla."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Arielle, 다 큰 자녀가 있는 가족, Le Havre, 프랑스 I 01 Sep 2011

"Appartement confortable, accueil très chaleureux et très professionnel. Matériel de cuisine insuffisant, mais on m'a dit que ce serait rectifié."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다