개요

위치

후기 (18) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 18개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.2
청결 상태 9.4
편안함 9.3
가격 9.0
9.2

정렬 기준 :

익명, 성인 커플, Dongen, 네덜란드 I 09 Jun 2015

"Goed appartement met beperkte keukenbenodigdheden. Locatie dicht bij het centrum in een achterafstraatje met geen parkeervoorzieningen. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 7
7.5
Janet, 성인 커플, Norwich, 영국 I 31 May 2014

"The apartment had everything we needed, nicely decorated with air conditioning. The contacts in Seville were really efficient and helpful. Our daughter has been inspired to book an apartment in Barcelona with the same organisation."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 성인 커플, Tilburg, 네덜란드 I 18 May 2014

"Prima appartement, iets uit het centrum, maar dicht bij de sfeervolle Almeda de Hercules, waar je volop tapasbars en restaurants kunt vinden. De higlights van Sevilla zijn te voet te bereiken, maar ook met de bus, die vlakbij vertekt. Smal straatje waardoor je de langsrijdende auto´s wel goed hoort. Het uitzicht wordt een beetje ontsierd door de bouwplaats aan de overkant."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 29 Dec 2013

"Very good appartment, nicely decorated, spatious. Sometimes hot water ran out, so careful when taking a bath in the evening. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.0
Greta, 성인 커플, Antwerpen, 벨기에 I 16 Oct 2013

"Positief: Leuke studio voor kortverblijf (3 a 5 nachten). Goede bedden. Goede badkamer. Keuken in orde. Was wel minimaal voorzien van kook en keukengerei. Vriendelijk onthaal, zeer behulpzaam. Heel goed gelegen, zeer rustige, niet toeristische, wijk. Alles bereikbaar op wandelafstand. Vlakbij het heerlijke Vino contra Tapas. Aanrader! Heerlijke, warme stad met leuke wijken, tapabars, bakkers en terrasjes. Minder positief: bij aankomst hing er een muffe geur in de studio. Ontvangst was zeer vriendelijk maar er kon enkel in het Spaans gecommuniceerd worden. Voor een verblijf van 8 nachten waren er slechts 2 badlakens en 2 kleine badhanddoeken. Studio was stoffig, niet echt vuil maar kon frisser. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
익명, 어린 자녀가 있는 가족, Lisboa, 포르투갈 I 08 Oct 2013

"!Ideal para explorar a hermosa Sevilla! Debe incluir vacío y exprimidor de frutas."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Raymond, 성인 커플, Almere, 네덜란드 I 27 Sep 2013

"Appartment is situated in Macarena, a nice area of Seville. Tastefully decorated and everything was available in the appartment. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Isabelle, 성인 커플, Paris, 프랑스 I 13 May 2013

"L'accueil, la gentillesse, la courtoisie de la personne qui nous a reçu. La propreté de l'appartement . La décoration simple et sobre, un vrai plus! L'appartement identique aux photographies. Le calme. Wifi excellent! une bouteille d'eau minérale dans le frigidaire, un paquet de café et de thé dans le placard seraient des +++."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
George, 성인 커플, s-Hertogenbosch, 네덜란드 I 27 Apr 2013

"Appartement is heel goed, alle voorzieningen zijn aanwezig. De ligging in de Macarena is fantastisch: rustig straatje en na 'n paar minuten lopen het bruisende leven van de Alameda. Echte aanrader"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
익명, 친구들 일행, zaragoza, 스페인 I 01 Nov 2012

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
David, 성인 커플, Battery Point, Hobart, Tasmania, 호주 I 30 Sep 2012

"An outstanding apartment - comfortable, quiet and cool. It is ideally located - far enough away from the tourist crush, though within easy walking distance of all major attractions. In addition, the Apartment Managers are great - very friendly and very helpful."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Mary, 친구들 일행, Dublin, 아일랜드 I 30 May 2012

"Loved this apartment, absolutely spotless, lovely area away from tourists and so closed to Hercules Alameda. Only 15 minute walk from centre, really enjoyed our stay here. Only thing was the Wi-fi Internet connection didn't work even though the password details were provided."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다