개요

위치

후기 (13) 8.5

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 13개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.7
청결 상태 8.6
편안함 8.2
가격 8.3
8.5

정렬 기준 :

Robert, 성인 커플, Oisterwijk, 네덜란드 I 29 Apr 2015

"Rustige locatie. Voorzien van alle gemakken. Ideale plek om al dwalend door de straatjes af te zakken naar het centum. Bushalte, supermarkt, bakker en barretje para tomar un con leche vlakbij. Vriendelijke eigenaar. Aanrader. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Mendy, 성인 커플, Den Haag, 네덜란드 I 24 Apr 2015

"Mooi appartement in een leuke buurt. Heerlijk terras, alleen jammer dat de stoeltjes niet echt lekker zitten. Zeer goede bedden! Loop afstand goed te doen en een goede bus verbinding om te hoek. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Mathe, 성인 커플, Dongen, 네덜란드 I 14 Mar 2015

"Prima appartement op een loop afstand van het centrum."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
Daniel, 성인 커플, LUNEL-VIEL, 프랑스 I 31 Oct 2014

"trés bon accueil du propriétaire, beaucoup d'attention accordée et de conseils donnés pour la découverte de la ville. A recommander. Nathalie et Daniel"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Vera, 성인 커플, Zaandam, 네덜란드 I 22 Oct 2014

"Rustige straat met de bakker naast de deur. Bushalte vlakbij en gezellige drukte direct op loopafstand. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 성인 커플, calonne sur la lys, 프랑스 I 30 Sep 2014

"Appartement un peu loin du centre ville, décoration vieillotte (non rendue sur la photo attrayante), bon accueil et des renseignements utiles donnés par le propriétaire, accès peu facile à l'appartement (escalier étroit et plusieurs portes à passer) "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 6
7.3
익명, 어린 커플, Graz, 오스트리아 I 26 Sep 2014

"A bakery is two doors away, the next bar around the corner, and the supermarket just across the street, the next restaurants are down the street, the city centre is in walking distance -- perfect location! Even bus stops and bicycle stations are at the next corner. The appartment is nicely spaced for two people, has a sunny terrace and is equipped with everything for a week-long stay. Neighbourhood is quiet as it could get, altough the walls are quite thin. The owner only speaks Spanish, but is really anxious to help you and has maps and information printed in English. Check-in and check-out was a bit rough, but worked out anyway."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.3
ELLIE JINHA, 다 큰 자녀가 있는 가족, DUBLIN, 아일랜드 I 20 Jun 2014

"Walking distances to city centre, Lidl is just crossed the road so you can buy everything so cheap price. Neighbourhood are local you can find peace and cheap cold beer!! House has everything to stay like home!!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Ilse, 나홀로 여행자, Hilversum, 네덜란드 I 11 Jun 2014

"Het appartement ligt in een rustige straat op korte afstand lopen van het centrum. Het is goed uitgerust met keukengerei en andere huishoudelijke spullen. Het buitenplaatsje is heerlijk koel in de ochtend. Binnen is airco en Wifi. De eigenaar spreekt alleen spaans, maar heeft info op papier over Sevilla. Ik vond het een uitstekende plek, zou er zo weer naartoe gaan"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Claude Sandra, 어린 자녀가 있는 가족, Saint Raphaël, 프랑스 I 11 Aug 2013

"L'appartement est idealement situé, il est vraiment tout à fait typique des habitations de Séville, la terrassa totalement Sévillaine avec ses toiles en guise de parasol donnent une ambiance dépaysante: rien à voir avec un autre pays!Les escaliers qui conduiisent à l'appartement sont habillés par les peintures et scultures du proprietaire, nous avions l'impression d'être dans un petit musé. Le propriétaire a fait preuve d'une grande organisation pour notre séjour: plan de la ville, adresses des bars d'ambiance, sites touristiques à visiter...A chaque fois que nous l'avons rencontré, il s'est toujours soucié de notre bien être.Tout en vivant à l'étage au dessous, nous n'avons jamais senti sa présence comme abusive: discrêt, disponible au besoin. Le couchage dans le salon : canapé déplié , le matelas n'est pas confortable d'un cöté. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
익명, 친구들 일행, Utrecht, 네덜란드 I 17 Nov 2012

"Leuk en schoon appartement. Alles was aanwezig. Prima bedden met goede matras. Eigenaar/verhuurder spreekt geen woord Engels, maar was heel erg vriendelijk en gastvrij. Appartement ligt in een leuk en rustig straatje dicht bij (avond) supermarkten en bushaltes. Centrum is ongeveer een kwartier op loopafstand en goed te doen. keuken heeft maar een stopcontact. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 친구들 일행, Huizen, 네덜란드 I 06 Nov 2012

"Leuk om midden in een woonwijk te verblijven waardoor je midden in het dagelijkse leven zit! Fijn dat er een terras bij was. Was alleen jammer dat de eigenaar echt geen woord over de grens sprak."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다