개요

위치

후기 (36) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 36개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.9
청결 상태 9.3
편안함 8.7
가격 8.6
9.1

정렬 기준 :

Rafael, 다 큰 자녀가 있는 가족, san roque, 스페인 I 08 Dec 2016

"Zona cerca de todo, mejor ir andando lo peor es el aparcamiento."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
Martin, 성인 커플, Berlin, 독일 I 23 Sep 2014

"Ein- und Auschecken war sehr problemlos. Schön war es, von Maria gleich einen Stadtplan und nützliche Tipps zu bekommen. Das Appartement ist gut gelegen, das Auto konnten wir in der Nähe "Calle de Montoto" gut abstellen- Sa und So ist das Parken umsonst. Das Appartement selbst war sehr nett, die Treppe zum Schlafzimmer aber etwas unkomfortabel. Die Terrasse war auch prima. Küche ok. Wir würden dort wieder unterkommen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
8.3
Peter, 성인 커플, Papendrecht, 네덜란드 I 20 May 2013

"Mooi appartement, mochten er eerder in van Maria. Oordopjes meegenomen maar niet gebruikt. Dik tevreden! Een "plek"om terug te keren. Straat is wel druk met verkeer en niet aan tebevelen voor mensen die slecht ter been zijn. Smalle trottoir en traplopen naar appartement."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 성인 커플, Bonn, 독일 I 25 Mar 2013

"central location, clean and cosy appartment, friendly management. The roof terrace is nice but... ...located in a small, nonetheless frequented street, thus very loud. The roof terrace is nice but can hardly be used. I needed ear protection to have a good sleep. Wouldn't go there next time."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
8.0
Robert, 성인 커플, Sappemeer, 네덜란드 I 17 Mar 2013

"*Centrale ligging (maar toekomstige huurders moeten zich realiseren dat dat verkeersgeluiden geeft en dat het 's nachts luidruchtig kan zijn). *Privé dakterras. *Handgreep op de buitendeur ontbreekt"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.8
INES, 친구들 일행, BILBAO, 스페인 I 23 Oct 2012

"Muy bien situado cerca de los monumentos importantes en Sevilla, Buena calidad precio, limpio, la persona que me recibió muy amable y simpática "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Hendrik, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 17 Sep 2012

"centrale ligging, leuke buurt, schoon app. en fijn dakterras"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
익명, 친구들 일행, Arnhem, 네덜란드 I 02 Sep 2012

"Locatie van dit appartement is uitstekend. Voorzieningen in het appartement zelf waren prima en de bedden zijn uitstekend. Check in verliep prima, Maria heeft ons nog handige tips gegeven. Omdat onze vlucht naar huis pas in de avond was mochten we van Maria ook langer in het appartement verblijven. Kom zeker weer terug. Huisregels (voor het huisvuil) mogen wat duidelijker worden vermeld en verdere informatie waren alleen in het Spaans. In de gemeenschappelijke terras ontbreekt voornamelijk in de hete periode goede parasols. Deze waren allebei stuk. We moesten wat improviseren. Jammer genoeg is de wifi verbinding niet optimaal. Omdat de andere gasten hadden geklaagd over de geluidsoverlast hebben we gelukkig maatregelen kunnen treffen, oordoppen gebruiken."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
익명, 어린 커플, Bridgwater, 영국 I 21 Jul 2012

"We felt that the apartment was in a brilliant location- walking distance to all local attractions. The apartment is also situated 5 minutes from a bakery and supermarket which was very useful during our stay. The roof terrace and A/C was a bonus to the apartment. The check in was prompt and smooth. We would stay again. The kitchen was quite basic (no oven) but was ideal for a short stay. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
BRIGITTE, 친구들 일행, ARNOUVILLE, 프랑스 I 11 Jun 2012

"Très bonne situation. Belle terrasse très agréable pour prendre le petit déjeuner. Davantage d'ustensiles de cuisine.... Une cafetière électrique par exemple, un grille pain aussi seraient appréciables."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
BEATRIZ, 친구들 일행, sarriguren, 스페인 I 16 Apr 2012

"la ubicación la decoración la atención de la persona responsable la relación calidad/precio los colchones...son demasiado blandos"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
익명, 비즈니스 출장팀, Doha, 카나르 I 01 Apr 2012

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다