개요

위치

후기 (51) 8.9

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 51개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 8.3
편안함 9.0
가격 8.7
8.9

정렬 기준 :

Pamela, 성인 커플, Perth, 호주 I 03 Nov 2016

"We really loved the location right in a quiet residential area and yet only 15minutes walk from the tourist area in the old city. It was lovely to be able to walk around without the crowds. We discovered the Mey Mey Chino for fusion Asian food in the next street, great little coffee bar right next door and a great selection of bars and restaurants in this and surrounding streets."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
9.3
익명, 성인 커플, Vollenhove, 네덜란드 I 11 Sep 2016

"Het appartement was heerlijk. Alles was aanwezig en door de airconditioner was het ook met heel warm weer goed uit te houden in het appartement. Op 5 minuten lopen zaten we aan de rand van de oude stad. Heerlijk centraal dus. de metro was ook op 5 minuten lopen en de bus stopt voor de deur. Fijn ook dat er een supermarkt op een paar minuten lopen zit, evenals een goede bakker. Rondom het appartement ook heel veel eethuisjes en terrasjes. Prima bed. De lift liet het 2x afweten, maar gelukkig werd hij snel gemaakt. Kortom een aanrader. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
MICHEL, 성인 커플, SAINT-ZOTIQUE, 캐나다 I 19 Oct 2015

"We felt like we were home. Modern design with all the appliances working well. Very good experience to recommend."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
Simon, 성인 커플, Alkmaar, 네덜란드 I 06 Oct 2015

"We werden hartelijk ontvangen.In een woord geweldig.We gaan er zo weer heen. Nog bedankt voor de goede service. Simon en Afra uit Holland"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Sigrid, 성인 커플, OOSTERBEEK, 네덜란드 I 04 Jul 2015

"Het appartement ligt aan de rand van het centrum, aan een drukke straat. Het centrum is op loopafstand, net als de supermarkt, de gezellige bar, en de bakker, waar men ook kan ontbijten. Het beregoede en betaalbare restaurant Montes is aan de overkant. Enige minpunt: ondanks dat het er schoon uitzag, waren er kakkerlakken in het appartement. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 7
7.5

“Thank you Sigrid for taking the time to give this apartment a review. We are glad the apartment was in a good location and that the nearby amenities were convenient and of good quality. Due to your comments about cockroaches the entire building has been fumigated and this should no longer be a problem. We hope that you will book with Waytostay in the future. ”

Mathe, 성인 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 19 Jun 2015

"leuke eigenaars en erg gastvrij ontvangen , heel vriendelijk, behulpzaam en hebben een schat aan (info) folders over Valencia in het appartement liggen . Mooi en strak ingericht met alle voorzieningen die je maar kunt bedenken. Locatie was centraal en zeer vlakbij de metro voor een directe verbinding naar de airport....de bezienswaardigheden zijn zeker te belopen voor een fijne vakantie.Kort om : Toppie !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5

“Thank you Mathe for taking the time to give this apartment a review. We are glad you found the apartment spacious and well situated, close to amenities and shops. However, the aspects of your stay that you were unhappy about have now been addressed. The leak in the kitchen causing the humity has been blocked and the building has been fumigated to rid it of cockroaches. Thank you for bringing this to our attention so that we could act on it. And we hope you book with Waytostay in the future.”

Christelle, 성인 커플, lille, 프랑스 I 09 Jun 2015

"L'appartement est bien situé a proximité des commerces ,restaurants. La déco est moderne et l espace est appréciable cependant ne pas se fier aux photos car l état de l appartement n est pas représentatif de ce qui est mis en avant sur les photos a savoir la propreté, qui n est pas du tout au rendez-vous( poussière, humidité due a une fuite dans la cuisine ,et même cucarachas ) "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 6
편안함 8
가격 4
7.0
Dini, 성인 커플, Apeldoorn, 네덜란드 I 01 Mar 2015

"Wij hebben ook een fijne week gehad in Art Loft. Wij konden vroeger (voor de reguliere incheck) in het appartement, dat was fijn. De sifon in de keuken lekt niet meer maar het afwassop loopt in een keer in het teiltje er onder. Dat moet echt gerepareerd worden. Art Loft heeft een goede ligging en ook het reizen van en weer naar de luchthaven is goed te doen met de metro (€ 4,40 per persoon enkel reis). Een aanrader dus dit appartement!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
익명, 성인 커플, valencia, 스페인 I 26 Oct 2014

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
SPIKE, 어린 커플, BANGOR, 영국 I 02 Sep 2014

"The moment we arrived at the train station and phoned to let the owners know we had arrived we were made to feel welcome. Sandro came to meet us at the apartment and he had lots of useful tips about the area and so many good suggestions on where to eat. The apartment was lovely and light with modern finish. I highly recommend a stay at this apartment. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Herjan , 다 큰 자녀가 있는 가족, Aardenburg, 네덜란드 I 07 Aug 2014

"Prettige ontvangst met goede informatie over Valencia. Ruim appartement met slaapbank voor derde persoon. Keuken zou beter schoongemaakt moeten worden. Sifon aanrecht lekt; er stond een teil onder om water op te vangen maar lijkt me beter om deze te repareren. Appartement ligt op prima lokatie dichtbij metro en treinstation. Prima naar ons zin gehad in een zeer aangenaam Valencia."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
익명, 어린 커플, Almere, 네덜란드 I 19 Jul 2014

"It was a lovely apartement! No muisquitos, good bed, even extra shampoo, body soap and air refresher. The location was close to a lot of activities and enough restaurants. Very close to the metro and city(malls). The owner of the appartement was very kind. He was ready to help us in case we had a question or needed help."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다