개요

위치

후기 (22) 9.1

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 22개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.2
청결 상태 9.2
편안함 9.4
가격 8.6
9.1

정렬 기준 :

Roger, 성인 커플, Zwijndrecht, 벨기에 I 24 Apr 2014

"Ligging uitstekend. Supermarkt vlakbij. Zonnig terras.Rustig gebouw. Aangenaam appartement, glazen en koffiecups zijn aan vernieuwing toe. 1 matras dringend aan vernieuwing toe.Slaapkamers kunnen niet verduisterd worden. TV: zelfs geen deftige Spaanse zender: heel de week geen nieuws... GEEN WIFI Zouden we terug naar hier komen: ZEKER! "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.8
Michael, 다 큰 자녀가 있는 가족, Villingen-Schwenningen, 독일 I 02 Nov 2013

"Leider war das Kochen der im tollen Mercado gefundenen Lebensmittel nicht oder nur sehr schwierig möglich. Der Herd ließ sich nicht regulieren und ging gar nicht wenn gleichzeitig der Backofen aufheitzte! Auch ist die Anzahl des Grschirrs besonders der Gläser und des Bestecks zu gering!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 8
가격 7
8.3
Jozef, 친구들 일행, Leiden, 네덜란드 I 15 Oct 2013

"Prima appartement in de wijk El Carmen met groot dakterras met lekkere stoelen om te luieren en te zonnen. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Neil, 성인 커플, childs ercall, 영국 I 30 Jul 2013

"Appartment was everything described and more clean good quality beds and furniture well located best i hav stayed in a great hol will use you again and your site and follow up fo a review lets me know you are checking on peoples oppinions wich is nice to know thanks Neil "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Els, 성인 커플, Velp, 네덜란드 I 01 May 2013

"Prima appartement, perfecte ligging in het centrum en vlakbij metro. Heerlijke bedden! Check-in met Fernando ging erg vlot en prettig. Jammer dat er alleen spaanse tv-zenders waren."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Oud Gastel, 네덜란드 I 21 Oct 2012

"Geweldig ruim buitenterras. Mooi appartement"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Lisse, 네덜란드 I 16 Oct 2012

"Terrace, beds The smell that came from the kitchen was really bad.."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8.5
Pieter, 성인 커플, Apeldoorn, 네덜란드 I 13 Oct 2012

"Alles was voorhanden"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Jonathan, 어린 커플, London, 영국 I 23 Jun 2012

"It was in a great location, so close to everything. The woman who checked us in (Veronica), was very nice and friendly. She filled us in with places to go and see whilst there. It was very clean. We loved the roof terrace. We have already agreed that when we go back to Valencia, we want to stay there again. It was all very good. Maybe having Wi-Fi would be good."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Peter, 성인 커플, Bruges, 벨기에 I 03 Jun 2012

"Alles is voorzien: bed- en bad-linnen, vaatproduct, koffiefilters, zout, suiker, koffie, ijsblokjes in de diepvries....; zeer interessant voor de vliegtuigreiziger. Alles werkte zoals het hoorde. De ligging vh appartement is ook ideaal, dicht bij het station, warenhuis in de buurt. Het was supergeslaagd!!!!! "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 친구들 일행, delfgauw, 네덜란드 I 16 Apr 2012

"ligging, dakterras koude jakuzzi, geen overgordijnen aanwezig s'ochtends vroeg erg licht, 1 handdoek voor 5 dagen beschikbaar p.p., niet goed werkende douche. Rioleringslucht op dakterras en in appartement. Deze klachten zijn al eerder vermeld door voorgaande gasten, niets mee gedaan door eigenaar. Tijdens ons verblijf hebben wij deze nogmaals genoemd, werd wederom niets meegedaan! slechte service voor de prijs die betaald moet worden."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Nänikon, 스위스 I 19 Feb 2012

"Central location. Nice and modern interior. Very Quiet. No WLAN/internet access No CD Player No Tableware, cutting boards, no dishwasher detergent in kitchen. Bad smell in apartment and on terrace. No shutters in bedrooms (too bright in the mornings) Heating not working in one of the bathrooms (only cold air!)"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다