개요

위치

후기 (24) 8.7

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 24개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.8
청결 상태 8.3
편안함 8.8
가격 9.0
8.7

정렬 기준 :

Fergus, 비즈니스 출장맨, LONDON, 영국 I 05 Mar 2014

"Great apartment . If you have a lot of luggage , the 71 steps are tough . Check out ,no one showed ."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 성인 커플, Cheltenham, 영국 I 01 Dec 2013

"A very smart, comfortable and roomy apartment, worth the daily 74 step climb, even with luggage. A delightful location, right in the centre of the extensive pedestrian prioriity area, with an attractive balcony view along the romantically tree lined street to the littles quare. A lot of young people enjoying themselves till late at night, but not unduly noisily. It really is within 5 minutes walk of the superb Central Market (so seductive we decided to cook in after all), 10 minutes of the Cathedral, with a lot of other 'stuff', and 15 minutes of nearly everything else! Don Jaime would be very hard to beat."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
익명, 성인 커플, halesowen, 영국 I 29 Oct 2013

"the apartment was wonderful, made the holiday . Stairs were hard work with it being on the 4th floor but wouldnt put us off visiting it again. Don jaime is in a fantastic position to explore the old town which was amazing"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 성인 커플, Voorschoten, 네덜란드 I 26 Oct 2013

"mooi appartement in een leuke gezellige buurt ter verbetering: er hangt in de badkamer en keukenkastjes een vreselijke stank, soort rioollucht, dat was echt hinderlijk"

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
7.5
Miranda, 성인 커플, Zandvoort, 네덜란드 I 11 Sep 2013

"Geweldig appartement in de leukste wijk van Valencia Jammer geen dat er geen lift is pfffffff, haha, best afzien af en toe maar wel goeie dagelijkse training haha."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Alexander, 성인 커플, Moscow, 러시아 연방 I 08 Sep 2013

"The apartment is really excellent: new, modern, cozy, clean with all necessary equipment. And the location is perfect just in the very center of the city. You could walk everywhere you want. And special thanks for warm welcome that we received from the apartment manager!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Anne, 어린 커플, Amsterdam, 네덜란드 I 30 Jul 2013

"Topappartement midden in de oude stad van Valencia met veel leuke cafe's, restaurantjes en bezienswaardigheden op loopafstand. Airconditioning lekt als je niet elke vier uur reservoir leegt, dus ook 's nachts "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.0
Gert, 성인 커플, Vaassen, 네덜란드 I 23 Jun 2013

"Zeer goede uitleg over appartement, maar vooral ook over de omgeving. Het historische centrum is vanuit het appartement uitstekend te verkennen. Helaas is men momenteel aan de voorzijde en de achterzijde aan het bouwen. Hierdoor is het 's morgens wat rumoerig. Wij vonden het bed wat smal, maar hier valt over te twisten."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
익명, 성인 커플, Apeldoorn, 네덜란드 I 17 Jun 2013

"Het ligt heel centraal in de leukste wijk, del Carmen. Restaurantjes (en disco's/kroegen) direct om je heen, maar toch geen 'vervelende' geluidsoverlast. Wij (34 en 36 jaar) hadden in geen enkele andere buurt willen verblijven!! Een heel leuk pleintje zit op 30 sec loopafstand;-) Daar hebben wij het lekkerst gegeten. Je pakt zo de taxi voor 4-6 euro en met een buskaart van de tabak boer (ook in de straat) van 10 euro kun je 10 ritten maken, ook naar het strand! Supermarkt (mercat central) zit heel dichtbij. Het appartement heeft zowel in slaap- als woonkamer airco, het is leuk en comfortabel ingericht, je kunt koken als je wilt en de eigenaars/ontvangst waren heel prettig! Voor mensen die slecht ter been zijn: Het zijn veel trappen op voor je bij je appartement bent. En er is geen balkon of tuin. Is niet erg, want je gaat toch de stad in."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
Ronald, 친구들 일행, Barcelona, 스페인 I 21 May 2013

"Very well equipped apartment in the middle of El Carmen with a lot of local conveniences, such as the fresh market and terraces where coffee is still priced at a local price. I liked that a lot. Check-in and out spotless on time and a very warming welcome by Sonia who did our check-in. Thanks a lot for the good time"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Nathalie, 어린 자녀가 있는 가족, paris, 프랑스 I 09 May 2013

"Appartement très bien situé dans le centre de Valence, très agréable, joliment décoré, pratique, tout le nécessaire pour bien faire à manger, des bons DVD à disposition et un très joli livre sur Sorolla ! SVP prévoir des bols pour le petit déjeuner !"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
ERIC, 어린 커플, PARIS, 프랑스 I 26 Apr 2013

"Appartement idéalement situé dans el carmen, relativement bien insonorisé. Meublé avec goût dans le style loft. Accueil sympathique."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다