개요

위치

후기 (14) 8.8

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 14개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.9
청결 상태 8.3
편안함 8.9
가격 9.0
8.8

정렬 기준 :

익명, 친구들 일행, FERRARA, 이탈리아 I 02 Nov 2016

"Appartamento bello, grande, in pieno centro a Valencia, quindi comodo a tutto! Il proprietario molto gentile, bisognerebbe che cambiasse i miscelatori delle docce, perchè dopo 5 minuti di acqua calda veniva fredda probabilmente il problema è quello e le porte non si chiudono bene, qualche ritocco quà e là, per il resto tutto bene, bella terrazza. Prima del nostro arrivo mi aspettavo una mail dal proprietario ma non è arrivato nulla, comunque arrivate all'aeroporto abbiamo chiamato come da indicaizoni."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5
Marion, 성인 커플, breda, 네덜란드 I 28 Oct 2016

"mooi ruim appartement in een levendige buurt, hartje Valencia. Heerlijk appartement om in thuis te komen. Hoewel enig achterstallig onderhoud aandacht verdient. Douche gaf afwisselend warm en koud water"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Hanna, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 11 Oct 2016

"Ideale locatie en alle bezienswaardigheden zijn te bewandelen. Plaza de Ayu tamento ligt ongeveer om de hoek. Het appartement is heel rustig en de bakker en supermarkt zijn aan de overkant. Het dakterras is ideaal. Kortom een heerlijk appartement als uitvalsbasis. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Wattens, 오스트리아 I 10 Sep 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 08 Aug 2016

"Ruim appartement, met heerlijk dakterras in het centrum van de stad. Vele winkels, musea en restaurantjes op loopafstand. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Nanda, 어린 자녀가 있는 가족, , 네덜란드 I 22 Jul 2016

"Erg hartelijk ontvangen , plattegrond en informatie gekregen van de omgeving. Een heerlijk ruim appartement met een geweldig dakterras , waar we fijn elke ochtend met z'n vijfen een ontbijtje hadden. De airco was super en de stad Valencia erg mooi. Ligging prima, alles op loopafstand , naar strand en haven de bus genomen. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7.8
Dirk, 친구들 일행, Hazerswoude-Rijndijk, 네덜란드 I 27 May 2016

"Prima, zeer centraal gelegen appartement. Royaal zonnig dakterras. Uitstekende plek om de mooie stad Valencia en omgeving te verkennen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Mieke, 친구들 일행, , 네덜란드 I 26 May 2016

"Super appartement, alles aanwezijg, goede bedden, dicht bij centrum, tegenover bakker en supermarkt, zeer zeker voor herhaling vatbaar. Bijzonder aardige eigenaar overigens"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
9.5
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Nijkerk, 네덜란드 I 27 Feb 2016

"Uitstekende locatie, alles bij de hand. Heerlijk dakterras met ligbedden.Appartement met alle benodigdheden."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
익명, 다 큰 자녀가 있는 가족, Schijndel, 네덜란드 I 24 Dec 2015

"super appartement, centraal gelegen, lekker ruim en van alle luxe voorzien. Het zonnige terras ook in december goed kunnen gebruiken!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.5
Silvana, 다 큰 자녀가 있는 가족, hoofddorp, 네덜란드 I 24 Oct 2015

Silvana rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 10
가격 10
9.3
Ann, 다 큰 자녀가 있는 가족, Edinburgh, 영국 I 06 Oct 2015

"The location is excellent, convenient for shops. cafes and for visiting the old town. Only ten minutes walk from the Estacion del Norde or the Metro. We found it to ideal for our first visit to Valencia. the apartment is bright and spacious, with a great view over the city. We enjoyed some evenings with lovely sunsets on the roof terrace. It was quiet too."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다