개요

위치

후기 (19) 8,5

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 19개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8,4
청결 상태 7,9
편안함 8,8
가격 8,7
8.5

정렬 기준 :

, 성인 커플, Warmond, 네덜란드 I 01 Nov 2017

"Lokatie prima In het centrum. Mooi dakterras. Het water via een geiser is waardeloos,je kan niet fatsoenlijk douchen."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7,3
, 친구들 일행, Heinenoord, 네덜란드 I 13 Sep 2017

"We hadden van te voren gereld via het kantoor van Waytostay dat we al om half 12 konden inchecken. Hier waren we heel blij mee. Echter bij aankomst was er niemand. Na wat telefoontjes naar de eigenaar van het appartement heeft hij aangegeven dat we er pas om 2 uur in konden, we konden onze bagage ook nergens kwijt. Om 2 uur terug. Weer niemand, na heel wat belletjes kwam er iemand om kwart voor 3 (kwartier voor normale inchecktijd). Appartement ziet er op het eerste gezicht prima uit. De douches zijn echter heel slecht, water wisselt tussen heel koud of kokend heet water. En ook de schoonmaak laat te wensen over (vieze pannen en glazen). Het appartement is verder prima niet heel bijzonder, balkon is lekker en appartement is goed gelegen."

 
체크인/아웃 4
청결 상태 4
편안함 6
가격 7
5,3

“Dear Linda, Onze welgemeende excuses dat er een miscommunicatie is opgetreden en u te lang heeft moeten wachten. Verder hebben wij contact opgenomen met de eigenaar van het appartement en zij zullen naar de douches kijken en zorgen dat deze de volgende keer beter werken. Ook hebben wij doorgegeven dat de schoonmaak grondiger moet verlopen. Wij hopen dat u alsnog een prettig verblijf heeft gehad en zien u graag de volgende keer weer bij ons terug. Indien er nog vragen zijn, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Met vriendelijke groet, Ian - Waytostay”

, 다 큰 자녀가 있는 가족, Arnhem, 네덜란드 I 28 Jul 2017

"Goed ontvangst, we konden voor de inchecktijd naar binnen. Het appartement is ruimer dan we hadden verwacht. De voorzieningen in het appartement zijn goed, fijne keuken met alle nodige apparatuur. Goede airco in elke kamer. Wel is het wat verouderd en waren er een aantal zaken niet meer helemaal goed functioneerden (lampen in de inbouwkast, bij gebruik van de kookplaat en de afzuigkap tegelijkertijd slaat de aardlekschakelaar eruit). Het dakterras hebben we helaas minder kunnen gebruiken dan we hadden gehoopt, het zonnescherm op het dakterras was stuk en de zon staat er gedurende de dag op.We kregen geen helaas goed contact over een oplossing voor het gebrek aan schaduw. Pas na tussenkomst van Waytostay is er de derde dag een parasolvoet geplaatst. De locatie is perfect, in het centrum van de stad, op loopafstand van stations en bezienswaardigheden. Je kunt als je met de auto komt aan de overkant in een garage parkeren, wel prijzig maar veilig. Het gebruik van een taxi is ook aan te raden; met drie personen bijna goedkoper dan een metro, heel snel en de taxi stopt voor de deur. Wel vervelend is dat we achteraf te horen kregen dat we een lampenkap, die al kapot was, beschadigd zouden hebben. We hebben via Waytostay contact gehad ivm de moeilijke communicatie over het kapotte zonnescherm en we hebben een beetje een nare nasmaak bij het verhalen van de kosten voor een nieuwe lampenkap op onze borg. We hebben het gevoel dat de lampenkap verhaald wordt omdat we, naar ons idee terecht, gevraagd hebben naar een oplossing voor het zonnescherm. Dat kunnen we verkeerd hebben, maar het voelt niet helemaal lekker. Waytostay biedt overigens wel een prettige bemiddeling in deze kwestie. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8,5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Oss, 네덜란드 I 19 Jun 2017

"Zeer compleet appartement, waar je goed met 6 volwassen kan verblijven. Het ligt ook op een zeer gunstige plaats, dus veel op loopafstand!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9,0
, 친구들 일행, Hengelo, 네덜란드 I 02 May 2017

"uitstekende plek in het oude centrum vlakbij Mercat Central; broodjeszaak en supermarkt aan de overkant; dakterras is geweldig met 4 ligstoelen en tafel met 6 stoelen; ruim appartement,voldoende kastruimte ;fietsverhuur in de buurt en ruimte beneden om fietsen te stallen; taxistandplaats voor de deur. Aardige app.manager."

 
체크인/아웃 7
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
8,3
, 친구들 일행, FERRARA, 이탈리아 I 02 Nov 2016

"발렌시아 센터, 그래서 모든 것을 편리 하 게에 좋은 아파트, 좋은, 오른쪽! 매우 친절 소유자 후에 뜨거운 물 5 분 찬 아마 문제는 문을 닫지 마십시오 제대로, 몇 가지 조작 여기 저기, 그렇지 않으면 모든 오른쪽, 좋은 갑판 때문에 샤워, 믹서를 바꿀 것입니다. 그러나 우리가 도착 하기 전에 나는 하지만 아무것도, 방향에 따라 라는 우리 공항에 도착 못해서 소유자 로부터 이메일을 기다리고 있었다."

"Appartamento bello, grande, in pieno centro a Valencia, quindi comodo a tutto! Il proprietario molto gentile, bisognerebbe che cambiasse i miscelatori delle docce, perchè dopo 5 minuti di acqua calda veniva fredda probabilmente il problema è quello e le porte non si chiudono bene, qualche ritocco quà e là, per il resto tutto bene, bella terrazza. Prima del nostro arrivo mi aspettavo una mail dal proprietario ma non è arrivato nulla, comunque arrivate all'aeroporto abbiamo chiamato come da indicaizoni."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8,5
, 성인 커플, breda, 네덜란드 I 28 Oct 2016

"발렌시아에서 활기찬 동네에 아름 다운 넓은 아파트. 와 서 맛 있는 아파트 집. 비록 어떤 연체 관리 주의. 뜨거운 냉 수를 번갈아 샤워가 했다"

"mooi ruim appartement in een levendige buurt, hartje Valencia. Heerlijk appartement om in thuis te komen. Hoewel enig achterstallig onderhoud aandacht verdient. Douche gaf afwisselend warm en koud water"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,0
, 친구들 일행, Amsterdam, 네덜란드 I 11 Oct 2016

"이상적인 위치와 모든 명소는. 플라자 데 아 유 tamento 코너의 주위에 대체로 이다. 아파트는 매우 조용한 고 빵집과 슈퍼마켓 다른 쪽에 있다. 지붕 테라스 이상적 이다입니다. 좋은 아파트를 기반으로 합니다. "

"Ideale locatie en alle bezienswaardigheden zijn te bewandelen. Plaza de Ayu tamento ligt ongeveer om de hoek. Het appartement is heel rustig en de bakker en supermarkt zijn aan de overkant. Het dakterras is ideaal. Kortom een heerlijk appartement als uitvalsbasis. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9,5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Wattens, 오스트리아 I 10 Sep 2016

Anonymous rated his/her apartment stay, but didn’t leave any extra comments…

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,0
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Utrecht, 네덜란드 I 08 Aug 2016

"도시의 중심에서 아름 다운 옥상 테라스와 넓은 아파트. 많은 상점, 박물관 및 레스토랑에서 도보 거리 내 "

"Ruim appartement, met heerlijk dakterras in het centrum van de stad. Vele winkels, musea en restaurantjes op loopafstand. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8,5
, 어린 자녀가 있는 가족, , 네덜란드 I 22 Jul 2016

"매우 따뜻한 환영, 지도 및 정보는 환경에서 받은. 우리가 아침 그의 벌금과 함께 매일 아침 식사를 했다 훌륭한 옥상 테라스를 갖춘 사랑 스러운 넓은 아파트는 되었을 것 이다. 에어컨 슈퍼 되었고 발렌시아 도시. 비치와 포트 버스 가까운 훌륭한 위치. "

"Erg hartelijk ontvangen , plattegrond en informatie gekregen van de omgeving. Een heerlijk ruim appartement met een geweldig dakterras , waar we fijn elke ochtend met z'n vijfen een ontbijtje hadden. De airco was super en de stad Valencia erg mooi. Ligging prima, alles op loopafstand , naar strand en haven de bus genomen. "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
7,8
, 친구들 일행, Hazerswoude-Rijndijk, 네덜란드 I 27 May 2016

"괜 찮 아 요, 아주 중앙에 위치한 아파트입니다. 넉넉한 햇살 지붕 테라스입니다. 발렌시아의 아름 다운 도시와 주변 지역에 우수한 장소."

"Prima, zeer centraal gelegen appartement. Royaal zonnig dakterras. Uitstekende plek om de mooie stad Valencia en omgeving te verkennen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9,5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다