개요

위치

후기 (68) 9.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 68개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 9.6
청결 상태 9.2
편안함 9.1
가격 8.8
9.2

정렬 기준 :

Tanja, Wetzlar, 독일 I 07 Jul 2009

"훌륭한 시설, 아름 다운 테라스, 해변, 많은 바, 나이트 클럽 바로 근처에 좋은 위치."

"Tolle Ausstattung, schöne Terasse, super Lage nah zum Strand, viele Bars und Diskotheken in der direkten Umgebung."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Daphne, Eindhoven, 네덜란드 I 01 Jul 2009

"현대적이 고 고급 아파트입니다. 기본 가구는 존재 했다. 예쁜 지붕 테라스입니다. 2 룸에 소파 침대 매우 편안 했다, 거기 우리는 잤 다 심하게. 에 체크 아웃의 시간 이미이 자체 소유자를 했다."

"Een modern en prima appartement. De basisinboedel was aanwezig. Lekker dakterras. De slaapbank in de 2e kamer was zeer oncomfortabel, daar hebben we slecht op geslapen. Bij het uitchecken gaf de eigenaar dit zelf al aan."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
Wim, Heerhugowaard, 네덜란드 I 09 Jun 2009

"아파트, 소유자 매우 친절 하 고 도움이, 트램 정류장에서 대기에도 있었습니다. 아름 답게 장식, 전문성. 이 아파트 (슈퍼 개인 테라스!) 확실히 권장 하 고 우리가 다시와 서 하 고 싶습니다! 특히 아름 다운 비치와는 매우 대 중 교통으로는 아파트에서 도달 하기 쉬운, 도시 게이 아파트 진짜 우승자 보다 더 가까운 위치! 사이트에 이미 언급 했 듯이, 일부 불편 엔터테인먼트 장소 근처에 의해 가능 하다. 그래서 별로 음악 자체, 하지만 손님 출발 하 여. 그러나 소유자,, 경찰과 긴밀 한 접촉을 유지합니다."

"Appartement fantastisch, eigenaar erg vriendelijk en behulpzaam, stond ons zelfs op te wachten bij de tramhalte. prachtig ingericht, we hebben niks gemist. dit appartement (met super eigen terras!) is zeker een aanrader en we zouden er graag nog een keer komen! vooral de ligging vlakbij een meer dan prachtig strand en de stad, die vanaf het appartement heel goed te bereiken is met het openbaar vervoer, maken dit appartement tot een echte aanrader! zoals reeds vermeld op de site, enige overlast is mogelijk door nabijgelegen uitgaansgelegenheden. niet zo zeer door de muziek zelf, maar door vertrekkende gasten. de eigenaar houdt daar echter nauw contact over met de politie."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 10
10
Marlina, Oegstgeest, 네덜란드 I 06 Jun 2009

"해변, 현대적인 가구, 좋은 부엌과 욕실 근처 좋은 아파트. 목요일 밤, 금요일 밤에 및 많은 소음 유흥 및 거리에 사람들에서 토요일 아침에서 8 시를 zaternacht."

"Mooi appartement bij het strand, modern ingericht, prima keuken en badkamer. Op donderdagnacht, vrijdagnacht en zaternacht veel lawaai van uitgaansgelegenheden en mensen op straat, zaterdag tot wel 8 uur 's morgens."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 6
9.0
Matthieu, drunen, 네덜란드 I 17 May 2009

"좋은 아파트, 갖추어진 좋은 재료와 아무 국제 텔레비전 방송국"

"mooi appartement, smaakvol ingericht goede materialen, prettige ontvangst geen internationale televisie stations"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 10
9.5
Heliano, madrid, 스페인 I 15 Apr 2009

"아파트는 멋지게 장식 하 고 우리의 체류는 매우 즐거운. 소파 작은 방 자 내 아이 들에 게 매우 불편 했다."

"El apartamento está muy bien decorado y fue muy agradable nuestra estancia en él. El sofá cama de la habitación pequeña les resultó muy incómodo a mis hijos para dormir."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 10
가격 8
9.5
Ingrid, Roermond, 네덜란드 I 30 Sep 2008

"모두 잘 됐다입니다. 소유자는 아주 좋은 호스트 했다! 우리는 정말."

"Alles was goed. De eigenaar was een zeer goede gastheer!! Wij hebben het erg naar onze zin gehad."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
evelyn, Oss, 네덜란드 I 12 Aug 2008

"아파트는 꽤 깔끔한 지역 및 아파트 외부는 아무것도 찾을 방법, 등등에 있습니다. 그러나 이것은 명백히 나쁜. 첫 인상은 우리가 예상 하지. 외부 고 정의 등으로 근처 거리. 발렌시아의 흥미로운 지역, 등등. 우리는 정말 안전한 느낌 않습니다 현지 인구 사이 토. 아파트는 24:00 ~ 08시 시끄러운 음악 그 아파트에 명확 하 게 청취 가능한 노천 디스코 옆 위치 해 있습니다. 잠 못 드는 밤 (그리고) 했다이 때문에 확실히 했다 사이트에 포함 되어야 하"

"appartement was binnen redelijk netjes, over de omgeving en buitenkant van het appartement is niks te vinden op way to stay,.. maar dit was ronduit slecht. De eerste indruk was bij lange na niet wat we er van verwacht hadden. De buitenkant en straat haalt het bij lange na niet zoals omschreven,.. in de hipste wijk van Valencia,.. we zaten tussen de locale bevolking waar we ons niet echt veilig voelde. Appartement ligt naast een openlucht-disco die van 24.00 uur tot 8.00 uur harde muziek draait die in het appartement duidelijk hoorbaar is. Slapeloze nacht(en) waren het gevolg Dit had zeker vermeld moeten worden op de site"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 4
편안함 6
가격 6
6.0

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다