개요

위치

후기 (12) 8.2

아파트 이용후기

너무 고민하지 마시고, 12개의 이용후기를 읽어보세요. 평점과 후기를 주신 고객님들께 진심으로 감사 드립니다. 칭찬이나 지적, 올려주신 모든 소중한 의견이 다른 고객님께서 아파트를 선택하시는데 큰 도움이 될 거에요.

실시간 후기
평균 평점
체크인/아웃 8.6
청결 상태 8.1
편안함 7.7
가격 8.2
8.2

정렬 기준 :

, 친구들 일행, Nijmegen, 네덜란드 I 17 Jul 2017

"We hadden vooraf contact gehad met de eigenaar of we eerder in konden checken omdat we al om 10:00 in Valencia aankwamen. Dat was geen probleem. Na het landen proberen contact te maken, zoals afgesproken, maar geen respons. Eenmaal aangekomen bij het appartement nog een paar keer gebeld en uiteindelijk nam de eigenaresse op. Helaas sprak ze erg slecht Engels en vroeg ze om de vraag te smsen. Dat gedaan hebbende, smste ze gelijk terug dat we pas om 15:00 konden inchecken. Bij het inchecken zag het appartement er goed uit, het was alleen erg warm binnen omdat de airco uitstond. Helaas bleek de eerste indruk niet de juiste. Er is heel veel achterstallig onderhoud. Alle bedden zakte door, gordijnrails vielen naar beneden, deuren hingen uit de sponningen, de enige airco was verre van toereikend voor het appartement en lekte, de vloer stond bol, etc etc etc. De locatie is trouwens uitstekend, midden in het oude centrum. "

 
체크인/아웃 6
청결 상태 8
편안함 6
가격 7
6.8
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Zundert, 네덜란드 I 09 May 2017

"Goed appartement voor een grote groep. veel te zachte bedden. heel gunstig gelegen in het oude centrum. Het appartement behoeft wel wat onderhoud"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 7
7.5
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Vechta, 독일 I 24 Apr 2017

"Duvet 커버 매우 여드름 및 작은 요리 기구... 불행히도 아니 모든 다른 완벽 한 진공. 감사합니다"

"Bettdecken sehr fleckig und wenig Kochutensilien ...Leider kein Staubsauger sonst alles perfekt. Danke"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
9.0
, 친구들 일행, , 독일 I 06 Oct 2016

"아파트는 매우 중앙 위치. 그냥 완벽 한! 아파트 자체는 일부 개조 작업을 사용할 수 있습니다. 욕조와 샤워, 수압, 벽의 일부에 석고를 언급 하지 않기 위하여 아니 수건 및 넝마는 부엌에서 이들은 외부에서 한 번 청소 되어야 한다 고 새로운 매트리스 좋은 것. 모든 나쁜, 하지만 필요 하지 않습니다!"

"Das Appartement liegt sehr Zentral. Einfach perfekt! Das Appartement selber könnte ein paar Renovierungsarbeiten gebrauchen. Badewanne und Dusche, vom Wasserdruck ganz zu schweigen, der Putz fällt an einigen Stellen von den Wänden. Keine Handtücher und Lappen in der Küche, diese sollte auch mal von außen geputzt werden und neue Matratzen wären gut. Alles nicht schlimm, aber nötig!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 7
편안함 8
가격 8
8.3
, 친구들 일행, Korschenbroich, 독일 I 26 Sep 2016

"아파트는 매우 위치 그리고 4 층에 위치 하 고 있습니다. 아파트는 최대 10 명에 대 한 충분 한 공간을 제공합니다. 아파트 뭔가 평소 이며 기본적인 혁신 (를 포함 하 여 교체 매트리스, 그리고 때로는 가구) 적절 한 것입니다. "

"Wohnung liegt sehr zentral und befindet sich im 4. Stock. Die Wohnung bietet ausreichend Platz für bis zu 10 Personen. Das Appartment ist etwas abgewohnt und eine Grundrenovierung wäre angebracht ( u.a. auch Austausch Matratzen und teilweise auch die Möbel). "

 
체크인/아웃 8
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.3
, 친구들 일행, Thuin, 벨기에 I 26 May 2016

"빨리 가정 유형 사업입니다. 매우 잘 위치한 중앙 시장 근처의 아파트. 기본 장비, 중간 범위 침구, 객실 방음 존재 하지 않습니다. 화장실은 화장실에 있습니다. 매우 밝은 거실, 깨끗 하 고 좋은. 때때로 보고 폐수 냄새. "

"Accueil rapide type business. Appartement extrêmement bien situé près du marché central. Équipement sommaire, couchage de gamme moyenne, insonorisation des chambres inexistante. Les wc sont dans la salle de bain. Salle de séjour très lumineuse, spatieuse et agreable. Odeur d égouts à signaler par moments. "

 
체크인/아웃 7
청결 상태 7
편안함 7
가격 7
7.0
, 친구들 일행, Kampen, 네덜란드 I 18 Jan 2016

" 이제 좋아, 아파트의 위치, 8 사람들이 테이블 주위에, 공간 잘 갑니다."

" Wel helemaal oke is, is de ligging van het appartement, de ruimte erin, met 8 personen rond tafel zitten gaat prima."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 7
가격 8
7.8
, 어린 자녀가 있는 가족, Savognin, 스위스 I 21 Oct 2015

"우리는이 큰 아파트에 의해 흥분 했다! 그것은 매우 세련 되 고 현대적으로 장식 된, 많은 5 가족을 위한 공간, 또한 부엌에서 모든 것은 거기. 아무것도 정말 우리를 놓친 있다. 우리는 그것을 너무 감사 그것은 충분 한 화장지, 설거지 액체, 등 했다... 우리는 많은 아파트를 알고, 자주 우리는 이러한 것 들을 찾을. 집주인 복잡 한 되었고, 그것은 쉬운 모두. 위치는 절대적으로 가기. 아름 다운 구시가지의 많은 레스토랑과 상점에서 그냥 모퉁이. 발렌시아 지하철으로 편안 하 게 좋은 관광 명소에 도달, 자전거 또는 도보로. 우리는 즉시이 아파트를 예약 것입니다. 마리아 노와 폴라 감사 합니다!"

"Wir waren begeistert von diesem tollen Apartment! Es ist sehr stilvoll und modern eingerichtet, hat sehr viel Platz für eine 5köpfige Familie, auch in der Küche war alles da. Uns hat wirklich gar nichts gefehlt. Wir schätzten es auch sehr, dass es genügend Toilettenpapier, Abwaschmittel etc. hatte. Wir kennen viele Ferienwohnungen, nicht oft finden wir dies alles vor. Die Vermieter waren unkompliziert und nett, es verlief alles völlig problemlos. Die Lage ist absolut top! Direkt in der schönen Altstadt mit vielen Restaurants und Shops gleich um die Ecke. Auch die tollen Sehenswürdigkeiten in Valencia erreicht man bequem per Metro, Fahrrad oder zu Fuss. Wir würden dieses Apartment sofort wieder buchen. Vielen Dank Paula und Mariano!"

 
체크인/아웃 10
청결 상태 8
편안함 10
가격 8
9.0
, 친구들 일행, Amersfoort, 네덜란드 I 13 Oct 2015

"아늑한 아파트에, 거의 모든 것 이다. 예를 들어 해변 모퉁이 버스가입니다. 침실 다른 침실을 통해 액세스 하 고 슬라이딩 도어 있다. 위층 침실에는 침대 싱크를 하지만 다른 침대는 좋은. 확실히 추천 합니다!"

"Gezellig appartement midden in het centrum, bijna alles is te voet te doen. Voor b.v. Het strand staat de bus om de hoek. Een slaapkamer is toegankelijk via een andere slaapkamer en heeft een schuifdeur . Op de boven slaapkamer staat een bed dat doorzakt maar de andere bedden zijn goed. Zeker aan te bevelen!"

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 8
8.0
, 다 큰 자녀가 있는 가족, Hillegom, 네덜란드 I 09 Oct 2015

"절대적으로 권장, 그러나 관심을 몇 점 있다. 주요 목욕탕에는 kidnaden에 곰 팡이입니다. 당신이 서 다음 샤워, 위에 젖은, 천장 또한 수 분을 많이의 명확한 흔적을 보여줍니다 아래 침대 될. 2 침대는 crudely 수리 부서 지는 낙 타에 당신이 만약 당신이 누워 당신이 지금까지 우울증, 그것을 보인다 침대 기지를 시키는. 때문에 우리는 분리."

"Absoluut een aanrader, maar er zijn een paar puntjes die aandacht vragen. Bij de hoofdbadkamer zit de schimmel op de kidnaden. Ga je dan boven douchen, word het bed eronder nat, het plafond laat ook duidelijk sporen van veel vocht zien. Bij 2 bedden zijn kapotte laten van de bedbodem dusdanig knullig gerepareerd dat als je er op gaat liggen je zo ver wegzakt, dat het lijkt dat je op een kameel ligt. Gevolg wij hebben gescheiden geslapen."

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 8
9.0
, 친구들 일행, , 미국 I 29 Sep 2015

"매우 안전한 듯 좋은 중앙 지역에 위치. 식사와 쇼핑 모든 방향으로 옵션을 많이. 전반적으로 대단히 체재 했다입니다. "

"Located in a nice central area, seemed very safe. Lots of eating and shopping options in all directions. Overall was very much worth the stay. "

 
체크인/아웃 10
청결 상태 10
편안함 8
가격 10
9.5
, 친구들 일행, Vleuten, 네덜란드 I 08 Sep 2015

"발렌시아의 마음에 아름 답 고 넓은 아파트. 아파트는 완벽 하 게 갖춰진 다. 원하는 수 거의 아무것도."

"Mooi en ruim appartement in hartje Valencia. Het appartement is van alle gemakken voorzien. Bijna niets op aan te merken."

 
체크인/아웃 8
청결 상태 8
편안함 8
가격 10
8.5

+1 646 810 8678


안전한 예약
  • 변경, 취소 및 재예약에 수수료가 없습니다
  • 안전한 결제, 숨겨진 금액이 없습니다
  • 실시간 예약이 가능합니다